2024 March 28., Thursday/Hajnalka napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Civiltábor Farkaslyukon - 2022
2022. 07. 12. 00:00

Hosszú hónapok előkészületével, fáradságos munkájával, és nem kevés áldozat meghozatalával sikerült megvalósítanunk az idei évben is Farkaslyukon a Civiltábort, amely mindennemű szerénytelenség nélkül kijelenthető: az ország legjobb és legnagyobb, legvidámabb gyerektábora lett.

Büszkén jelenthetjük ki, hogy sehol az országban nem volt még ehhez hasonló egy hetes, teljesen ingyenes nyaralási lehetősége a gyerekeknek, ahol ennyi sztárvendéget, korlátlan étkezést és ellátást, névre szóló ajándékot, iskolakezdési csomagot és színes programokat kaptak volna. A vidám és varázslatos hangulat már a reggeli zenés ébresztővel elkezdődött, és a pótvacsora utáni lefekvéig, sokszor még azon túlmenően is eltartott. A jó hangulatról, a gyerekek felhőtlen és vidám szórakozásáról, öröméről mindenki meggyőződhetett, aki látta az élő videó tudósításokat, vagy azok a szülők, akik többször is ellátogattak a táborba.
 
A gyerekek örömét és az élményt senki nem tudja elvenni, erre az egy hétre egész életükben szép és jó emlékekkel fognak visszagondolni, és már most várják, hogy jövőre is legyen táborozás.
 
Minket, szervezőket és lebonyolítókat is feltöltött ez az egy hét, erőt adott, ahogy láttuk a nagyon szegény gyerekek örömét, boldogságát, vidámságát. Büszke vagyok mindazokra, akik az egy hét alatt akár napi 4 óra alvással is maximális odafigyeléssel dolgoztak mindennemű anyagi ellenszolgáltatás nélkül, és nem azért, hogy produkciót, terméket gyártsanak, hanem csak azért, hogy emékezetessé tehessék olyan gyermekek nyarát, akiknek semmilyen lehetőségük nincs arra, hogy kiszakadjanak otthoni szegény körülményeik közül.
 
Éppen ezért nem kell fogalkozni az irígy, negatív komementekkel, főleg az olyanokéval, akik még életükben nem voltak gyerektáborban, fogalmuk sincs hogyan működik az, és a sivár, színtelen világugkban élve mindenben csak a rosszat próbálják keresni, hogy sikertelen életükért másokat okoljanak, ezzel is elterelve kudarcos életükről saját figyelmüket. Szánalmas az a hazudozás, az a sok rosszindulat és becsmérlés, vádaskodás, amivel próbálnak lejáratni egy nagyon jó és szép kezdeményezést, egy olyan összefogást, ami példamutató az egész ország számára. Ennek majd meglesznek a jogi következményei, mert nem engedhetjük meg, hogy szakmai hitelességünket, nevünket, több évtizedes munkánkat besározzák, és egyben megalázzák azokat a gyerekeket is, akik örömmel vettek részt egy ilyen táborozásban, vagy akár azokat, akik segítették, támogatták annak megvalósulását.
 
Nekem erőt ad a gyerekek öröme, a boldogsága, és továbbra is segíteni fogom azokat a szegény gyerekeket, akik a táborban részt vettek, és tehetségükkel is bizonyították, van életcèljuk, és akarnak jobbak lenni.
 
Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, álló emberek, fa, szabadtéri és , szöveg, amely így szól: „Civiltábor Farkaslyuk 2022”
 
 
 
 
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, léggömb és belső tér
 
 
 
Lehet, hogy egy kép erről: 10 ember, álló emberek, étel, léggömb és belső tér
 
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy
 
 
Lehet, hogy egy kép erről: 8 ember, álló emberek és szabadtéri