2024 April 21., Sunday/Konrád napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

DK: A pedofilmentegető papoknak távozniuk kell a roma szakkollégiumokból!
2024. 02. 23. 15:09

A Demokratikus Koalíció szerint elfogadhatatlan, hogy két pedofilsimogató főpap irányítsa a Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózatot.

 

Demokratikus Koalíció: A pedofilmentegető papoknak távozniuk kell a roma szakkollégiumokból!
 
Hiába bukott meg Balog Zoltán református püspök, még mindig ő irányítja a felsőoktatásban tanuló keresztény roma diákok szakkollégiumát. Hasonló vezető pozíciót lát el Kocsis Fülöp görögkatolikus érsek is, aki próbálta eltussolni, hogy egyik papja, Sz. atya kislányokat zaklatott szexuálisan a hittanóra közepén.
 
A Demokratikus Koalíció szerint elfogadhatatlan, hogy két pedofilsimogató főpap irányítsa a Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózatot. Ők prédikálnak a hitről, erkölcsről, és morálról, miközben olyan embereket védenek, akik kiskorú gyermekeknek okoztak életre szóló traumát a zaklatásukkal. A Fidesz csak a propagandagépezetében hirdet zéró toleranciát a pedofilbűncselekmények ellen, közben a sajátjait ki is tünteti. Novák Katalinból köztársasági elnök, Pölöskei Gáborné Áder Annamáriából államtitkár, Balog Zoltánból a református egyház vezetője lett: mindegyikükről kiderült, hogy részesei az orbáni pedofilhálózatnak. Pedig Magyarország nem lehet a fideszes pedofilok vadászterülete, mi meg fogjuk védeni a gyerekeinket!
 
Herfort Marietta
Az Árnyékkormány romaügyi tanácsadója
 
Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és szöveg