2024 March 28., Thursday/Hajnalka napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Joka Daróczi János váltja Sztojka Attilát a TEF élén
2022. 09. 01. 14:07

Joka Daróczi Jánost nevezte ki a belügyminiszter a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság vezetőjének Sztojka Attila utódjául.

Pintér Sándor belügyminiszter szeptember 1-jei hatállyal Joka Daróczi János szociálpolitikust, korábbi televíziós szerkesztő-műsorvezetőt, dokumentumfilmest nevezte ki a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság vezetőjének.

 

 A Belügyminisztériumhoz tartozó szervezet rövid tájékoztatása szerint a főigazgatói feladatkör ellátásával korábban ideiglenesen megbízott Pájer László általános főigazgató-helyettesként folytatja tovább munkáját a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóságon.

Korábban Sztojka Attila romaügyi kormánybiztos töltötte be a főigazgatói posztot, ő azonban tavasszal fideszes parlamenti képviselő lett, és így a két tisztség összeférhetetlen.

 

Joka Daróczi János, aki a roma közélet egyik ismert alakja, és hosszú éveken át a Magyar Televízió Roma magazinjának szerkesztő-műsorvezetője volt, a közösségi médiában megköszönve a kinevezéséhez érkezett számtalan gratulációt, azt írta: „ígérem a legjobb tudásom szerint, becsülettel végzem ezt a feladatot is. Köszönöm Sztojka Attila kormánybiztos úrnak a gratulációt, és bízom benne, hogy az általa kitaposott utat együtt tovább, szélesítjük.”

 

 

 Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és álló emberek

 

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, álló emberek és öltöny