2024 April 23., Tuesday/Béla napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

A gyűlölet céltáblájává tette a cigányságot Orbán Viktor
2018. 03. 02. 00:00

Orbán Viktor kormányfő és Fidesz-elnök kampányában a gyűlölet céltáblájává tette a cigányságot. A RomNet főszerkesztőjének állásfoglalása.

Úgy látszik Orbán Viktor miniszterelnök a vásárhelyi eredmények után azt ismerte fel, nem elég gyűlöletkeltő Soros György és a migránsok elleni hadjárata, ezért magasabb fokozatba kapcsolva újabb céltáblát talált: a cigányokat. Mi jeleztük, csak idő kérdése, mikor kerülnek a gyűlöletgépezeti propagandába a romák. Hát megtörtént! Az eddigi kettős beszédek helyett egyértelmű az üzenet, és egyértelművé vált az is, Orbán Viktor úr miként is vélekedik az államalkotó kisebbségi népcsoportról. Most a kampányában a cigányok elleni hangulatkeltés következik, mert az jobban átjön, sokkal kézelfoghatóbb, mint a sosem látott migráns. Aztán majd jöhetnek újra a kommunisták, a zsidók, a melegek, a fogyatékosok. Aztán jöhetnek a könyvégetések, a kirakatbezúzások. Jól ismerjük a folyamatot, a történelem megmutatta.

 

Orbán Viktort a tények hidegen hagyják, gyűlöletkeltő kampányában elhallgatja, hogy éppen Miskolc az a város, ahonnan sok száz családot üldöztek el otthonaikból a stadionépítés miatt. Miskolc az a város, ahonnan a Számozott utcákból sok száz embernek kellett Kanadába emigrálnia, és az üldöztetések miatt menekültstátust kérnie.  Miskolc az a város, amely bizonyítottan diszkriminál, üldöztet. Miskolc az a város, amely diszkriminatív rendelettel milliókat is fizetett volna csak azért, hogy a cigányok elköltözzenek a városból. Miskolc az a város, amely cigánytalanításban élen járt. Ha úgy tetszik, Miskolc az a város is, amelynek élén egy bevándorló áll.

 

Miskolcon született és nevelkedett magyar állampolgárként követelem Orbán Viktortól, állítsa meg a propagandagépezetet, húzza be a kéziféket, mert a gyűlöletkeltés, a cigányok elleni hangulatkeltés tíz évvel ezelőtt már 6 ember halálához és a fél ország rettegéséhez vezetett. Ne akarjon polgárháborús helyzetet, ne akarjon újabb világégést, mert ez az út, amire rálépett, oda vezet!

 

A sok százezer fős magyarországi cigányság elvárja Farkas Flórián miniszterelnöki biztostól, Orbán Viktor kegyelmes urától, és Farkas Félix roma nemzetiségi szószólótól, hogy most ne maradjanak némák, álljanak a nyilvánosság elé, figyelmeztessék gazdájukat, hogy veszélyes talajra tereli Magyarország népét!

 

Hazugsággal, kirekesztéssel, gyűlölet és félelemkeltéssel nem lehet országot vezetni, nem lehet jövőt építeni. Hacsak nem az a cél, hogy örök sötétségbe vezessenek egy országot, egy népet. A Magyarországon élő cigányokat migránsoknak, bevándorlóknak nevezni nem csak szimplán rasszista bunkóság, hanem olyan hazug propaganda, amely ellen minden józanul gondolkodó embernek fel kell emelnie a szavát! Addig, amíg nem késő. Mert most még jogunk és lehetőségünk van hozzá!

 

Azt azért ne feledjük, az első Soros-terv végrehajtója maga Orbán Viktor, aki az amerikai milliárdos segítségével tudta megteremteni, felépíteni pártját, a Fideszt, és Soros György segítségével tanulhatott társaival együtt. Ha a most Sátánként beállított magyar származású milliárdos nem lett volna, Orbán Viktor sem lett volna soha kormányfő. Nem gondolom, hogy Soros György saját vagyonából azért áldozott volna tetemes pénzt, hogy a Fidesz élén egy gyűlöletkeltő diktátor uralkodjon a magyar nép felett!

 

Hidvégi-B. Attila a RomNet főszerkesztője

 

Képtalálat a következőre: „orbán viktor miskolcon”

(Orbán Viktor és Kriza Ákos, Miskolc polgármestere)

 

 

Képtalálat a következőre: „miskolc számozott”

A miskolci Számozott utcákból kiüldözöttek házait így rombolták le.