2024 May 08., Wednesday/Mihály napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Kamarás István: ÚJ KIEGYEZÉS
2015. 06. 12. 00:00

A cigányság jövőjével kapcsolatosan szakítani kell a ránk erőltetett tabukkal, ugyanis egy nemzet jövőjének, életének elemzésénél nincsenek, nem lehetnek tabuk.

A magyar politikai elit elmaradott, buta embereknek tartott és tart minket a mai napig. Olyanoknak, akik még arra sem képesek, hogy saját életük alakításába beleszóljanak, bátran, büszkén, szakmaisággal felvértezve érveljenek. A cigány „lakájok” ezt tovább erősítették. Semmit sem mertek, mernek gondolni és cselekedni kenyéradó gazdáik beleegyezése nélkül. Így történhetett meg az, hogy a teljesen egyértelmű irányba mutató demográfiai helyzet napjainkban tabu témává vált. A magyar politikai-értelmiségi elit nem akar tudomást venni erről. A miértre a válasz nagyon egyszerű: a demográfiai helyzet ésszerű értelmezésének következménye a hatalommegosztás, mely együtt járna az anyagi javak megosztásával is. Inkább vesszen az ország!

 

A szolgalelkű „lakáj” cigányoknak sem érdeke a demográfiai taburól beszélni, hiszen erre nem kaptak engedélyt kenyéradó uraiktól. Engedély nélkül a talpnyaló cigány nem cselekedhet, mert nem fog tudni lopni kenyéradó urához hasonlóan. Sokan csak talpnyalásból tudnak már élni és gyermekeik is erre a megélhetési formára szocializálták. A számukra jól bevált rendszer megváltoztatásának következménye az lenne, hogy sem őrá, sem gyermeke alázatos kiszolgálására nem lenne szükség.

 

Mindannyiunk érdeke lenne, hogy a kialakult helyzetet megfelelően kezeljük. Véleményem szerint, ha nem lesz új kiegyezés, akkor húsz éven belül az országban csak szegénység és anarchia lesz.

 

Nézzük ezek után a népszámlálási adatokkal megerősített igazságot:

 

2001-ben a hivatalos népszámlálás adatai szerint még 9 416 045-en vallották magukat magyarnak Magyarországon, tehát az akkori népesség 92,3 %-a állította magáról, hogy magyar és 7,7 %, hogy nem magyar.

 

Rá tíz évre, 2011-ben Magyarországon 9 937 628 embert írtak össze és közülük 8 314 029-en vallották magukat magyar nemzetiségűnek kizárólagosan vagy más nemzetiség mellett. Ez 83,7 %-os arányt jelent. Tehát 1 623 599 ember (16,3%) nem érzi magát magyarnak Magyarországon —ez tíz év alatt 8,6%-os nemzetiségi erősödést is mutat. Az én értelmezésem szerint tehát Magyarországon most több mint 1 500 000 cigány él, aki nem gondolja magát magyarnak. Ha ehhez a következtetéshez hozzá tesszük azt, amit már minden magyar értelmiségi gondolkodó tud, hogy a 1 500 000 fős cigányság több gyermeket szül, mint a kb. 8 500 000 magyar, akkor láthatjuk, hogy ketyeg a demográfiai bomba. Ezt a bombát csak tisztességes hozzáállással lehet hatástalanítani: új kiegyezés szükséges! Új kiegyezéssel felszámolható a szegénység és az anarchia. A szörnyű jövőkép helyette egy tisztességes, virágzó, gyarapodó élet alapjait rakhatjuk le összefogva.

 

Albertirsa, 2015. június 12.

 

Kamarás István

Történész-politológus

 

 

 


 

A RomNet.hu a nyilvánosságra hozott olvasói jegyzetért semmilyen jogdíjat nem fizet, egyéb kötelezettséget azokkal kapcsolatban nem vállal, azt szerkesztés nélkül közli. A közölt jegyzetek tartalmával a szerkesztőség nem feltétlenül azonosul, azokat saját elképzelése szerint szabadon választja ki, és fenntartja magának a jogot, hogy a beküldött jegyzetet mégse hozza nyilvánosságra, illetve utólag eltávolítsa azt szerkesztett felületeiről. Jegyzeteiket a [email protected] címre várjuk.