2024 April 27., Saturday/Zita napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Oláh József: Nyílt levél a Pest Megyei Választási Iroda részére!
2015. 02. 04. 00:00

Február 1. ével lemondok a Pest Megyei Területi Roma Nemzetiségi Önkormányzat képviselői mandátumáról.

Két cikluson át a Lungo Drom vezette a megyei szintű roma testület munkáját, amelyet a 2014. évi októberi választásokat követően is megtehet.

 

Lemondásom oka a szakmaiatlan, és hiteltelen működés, amelyet a Lungo drom harmadik ciklus óta folyamatosan produkál.

 

Belterjes, haszontalan, és a megyei roma közösségek számára egy felesleges vízfejet jelent a Lungo Drom passzív, önmagát menedzselő és építő politikája.

 

Az elmúlt negyed évben is megtapasztalt az elmúlt két ciklus semmittevése, és zsákutcájának politikája segített döntésem meghozatalában!

 

Meggyőződésem, hogy működésük kártékony, és jelentősen gátat szab a megyei roma civilszerveződések és közösségek fejlesztésének, életkörülmányeik pozitív változásának!

 

Sem program, sem szakmai alapú tevékenységet nem produkálnak, csupán az Országos Roma Önkormányzat semmittevő politikájának vetik alá működésüket!

 

A pest megyei roma közösségek egy felesleges megyei testületet kaptak a nyakukba a Lungo Drom vezetésével, akik semilyen lehetőséget, és pályázati forrást nem tudtak kiajánlani a megyei közösségeknek, csupán azokat segítették tavirózsa életű projekttel, akik a Lungo Drom hálózatát és politikáját szolgálták, segítették!

 

A Lungo Drom megyei vezetésének politikai célja nem változott, ma is érvényes az a szlogen, ha nem vagy Lungo Dromos éhen halhatsz, és megfagyhatsz!

 

Ez a tekintély elvű, és feudális minőségű ténykedés személyes arc poétikám, elveim ellen van, így nem tudok vele azonosulni!

 

Ehhez a kártékony működéshez nem adom a nevem!

 

Így 2015 Február 1.-étől lemondok a megyei testületben viselt mandátumomról!

 

Kakucs, 2015. Február 01.
Oláh József

 



A RomNet.hu a nyilvánosságra hozott olvasói jegyzetért semmilyen jogdíjat nem fizet, egyéb kötelezettséget azokkal kapcsolatban nem vállal, azt szerkesztés nélkül közli. A közölt jegyzetek tartalmával a szerkesztőség nem feltétlenül azonosul, azokat saját elképzelése szerint szabadon választja ki, és fenntartja magának a jogot, hogy a beküldött jegyzetet mégse hozza nyilvánosságra, illetve utólag eltávolítsa azt szerkesztett felületeiről. Jegyzeteiket a [email protected] címre várjuk.