2024 April 26., Friday/Ervin napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Daróczi Ágnes: Tiltakozás hamisítás miatt
2011. 01. 07. 00:00

Megdöbbenéssel értesültem róla, hogy a nevemmel visszaélés történt és arra buzdítják a helyi cigány kisebbségi önkormányzatok tagjait, hogy a kisebbségi választásokon adják voksukat az MCF- listájára.

Szeretném tisztázni, hogy nem írtam senkinek semmiféle felszólítást. Sem a saját szervezetünkön belül, sem pedig azon kívül! Én nem kívánok állást foglalni.

Az országos kisebbségi választásokon minden képviselőnek joga van magának eldönteni, hogy részt vesz-e a választáson, és hogy kire adja szavazatát!

 

Ebből az elkeseredett harcból számomra nyilvánvaló, hogy egyesek a törvénysértéstől sem riadnak vissza. A nevem bemocskolását kikérem magamnak, egyben ismeretlen elkövető ellen feljelentést teszek!

 

A vetélkedőknek ajánlom szíves figyelmébe, hogy a cigányok sorsának jobbra fordításában, a máig hiányzó kisebbségi intézményeink megteremtésében, a létező intézmények működőképességének megteremtésében legyen törekvőek.

 

Ne foglalja le minden energiájukat a hatalomért folytatott harc!

 

Becsületes eszközökkel, becsületes célokért érdemes csak vívni!

 

Daróczi Ágnes

Phralipe alelnök

 

A RomNet.hu a nyilvánosságra hozott olvasói jegyzetért semmilyen jogdíjat nem fizet, egyéb kötelezettséget azokkal kapcsolatban nem vállal, azt - stilisztikai - szerkesztés nélkül közli. A közölt jegyzetek tartalmával a szerkesztőség nem feltétlenül azonosul, azokat saját elképzelése szerint szabadon választja ki, és fenntartja magának a jogot, hogy a beküldött jegyzetet mégse hozza nyilvánosságra, illetve utólag eltávolítsa azt szerkesztett felületeiről. Olvasóink által beküldött írásokat a [email protected] címre várjuk.