HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Farkas Flóriánék megszólaltak: A gyermekeinket mi neveljük, nem Brüsszel!

betűméret csökkentése betűméret növelése
2021 Augusztus 25    Forrás: habg.hu


Ez a cikk archív

Közleményt adott ki a fideszes Farkas Flórián vezette Lungo Drom cigány érdekvédelmi szövetség – még hozzá Brüsszellel kapcsolatban.

Hirdetmény

Brüsszel megtámadta Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt. Bele akar avatkozni a magyar családok életébe, mert nem fogadja el, hogy hazánk elutasítja a gyermekeinkre irányuló LMBTQ propagandát. A Lungo Drom elfogadhatatlannak tartja, hogy Brüsszel ismét megsérti Magyarország szuverenitását, folyamatosan támadja hazánkat, és ránk akarja erőltetni a bukott liberális ideológiáját – írták.

 

Arra is kitértek, „megbocsáthatatlan bűnnek tartjuk, hogy a cigány családok számára legfontosabb értéket, a család képét próbálják eltorzítani”.


Hozzátették: „példamutató, hogy a magyar gyermekeket külön védelem is megilleti, fontosnak tartjuk, hogy testi, szellemi és erkölcsi gondoskodáshoz való joguk biztosítva van”. – A gyermekek nevelése és felvilágosítása kizárólag a szülők joga és felelőssége, ezért a Lungo Drom támogatja a gyermekvédelmi törvényt, kiáll a gyermekek védelme mellett, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a cigányság nagy létszámban vegyen részt a törvényről szóló népszavazáson. Felszólítjuk a baloldalt, hogy álljanak ki a magyar gyermekek és családok védelme érdekében! A gyermekeinket mi neveljük, nem Brüsszel! – írták. 

 

Farkas Flóriánt júliusban választották meg ismét a Lungo Drom élére. A politikus neve korábban korrupciógyanús ügyben is felmerült a Híd a munkavilágába projekt kapcsán. Ezt az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) részben Farkas vezetése alatt bonyolította, és a projekt szabálytalanságai miatt az Emmi arra kötelezte az ORÖ-t, 1,6 milliárd forintot fizessen vissza. Az ügyben 2015 óta folyik nyomozás. 



Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2021 November   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Ignácz Judit: A roma nők természetes élőhelye és életmódja

  • Ignácz Judit: A roma nők természetes élőhelye és életmódja

  • Az EP nagy többséggel támogatta a kisebbségvédelmi európai polgári kezdeményezést

  • Cinka a keresztfánál

  • Kiállítással és közösségi fotózással is ünnepli fennállását a Romani Design



CÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?














KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar



    Phiren Amenca



    Parno Graszt