HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Mi Hazánk: a magyarok elutasítják a cigánykérdés szőnyeg alá söprését

betűméret csökkentése betűméret növelése
Címkék:  Novák előd, Mi Hazánk
2019 Június 03    Forrás: MTI


Ez a cikk archív

A Mi Hazánk európai parlamenti (EP-) választáson elért törökszentmiklósi eredménye azt mutatja, hogy a magyar társadalom a rend pártján áll, elutasítja a "cigánykérdés" szőnyeg alá söprését - mondta Novák Előd, az ellenzéki párt alelnöke pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

Hirdetmény

A politikus úgy fogalmazott, "se Orbán, se Gyurcsány nem oldotta meg a cigánykérdést" és ez nem is várható tőlük, ezzel szemben a Mi Hazánk "programot készített a cigánykérdés megoldására", aminek két legfontosabb eleme a "cigánybűnözés" és a "megélhetési gyermekvállalás" visszaszorítása. 
    

Kiemelte, a Mi Hazánk azt követően ért el 15 százalék feletti eredményt, és lett a második legerősebb politikai erő Törökszentmiklóson, hogy a településen felvonulást terveztek a "cigánybűnözés" ellen. 
    

Novák Előd emlékeztetett továbbá, szintén a "cigánybűnözés" visszaszorítása érdekében javasolják a "szibériai bérrabtartás" bevezetését, hogy azzal "valóban elrettentő hatású börtönkörülményeket" hozzanak létre a jelenlegi "wellness börtönök" helyett. 
    

A Mi Hazánk emellett bentlakásos iskolákba helyezné az "alulszocializált, neveletlen gyermekeket", továbbá egyedüli pártként szegregációt alkalmazna az oktatásban. 
    

Hangsúlyozta, a "cigány szavazók szervezett szállításának" is véget vetnének, valamint a voksolásról kizárnák az írni, olvasni nem tudó, alapfokú iskolai végzettséggel sem rendelkező embereket. 
    

Novák Előd elmondta, párttársa, Toroczkai László egyik korábbi videójából kiderült, a cigány társadalom kirekeszti, magyarnak csúfolja azokat, akik megpróbálnak kitörni. "Mi ez, ha nem rasszizmus?" - kérdezte az ellenzéki politikus, majd úgy folytatta: ezzel kellene foglalkozni a "rasszistázó balliberális és jobbliberális erőknek, a Fidesznek is". 


  

Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Július   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Újvidék lesz egy hétig Európa roma ifjúsági fővárosa

  • So keres, Europa?! – Roma fiatalok üzenete Európa kormányainak és politikusainak

  • Jesse Jackson polgárjogi harcossal emlékezünk a roma holokauszt áldozataira Birkenauban

  • Jesse L. Jacksonnnal emlékezett félezernyi roma fiatal a roma holokausztra Krakkóban

  • Jesse L. Jackson beszéde a roma holokauszt 75. évfordulójánCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt