2024 March 29., Friday/Gedeon, Johanna napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Az MCP is startvonalhoz áll a jövő évi választáson
2017. 11. 03. 00:00

Elindul a jövő évi országgyűlési választásokon a Magyarországi Cigánypárt. Az MCP most egy sokkal szerényebb és könnyebben elérhető célokat tűzve maga elé szeretnék megszólítani a romákat.

 

Horváth József, a párt elnöke a RomNet-hez eljuttatott önkritikus közleményében azt írta, tanultak a múltbéli tévedéseikből és hibáikból, ezért egy új szellemiségben kezdik meg az építkezés időszakát. Az MCP abban bízik, hogy mind a 2014-es választás, mind az azóta eltelt közel négy év eredménye a magyarországi cigányok számára is rávilágít arra a tényre, hogy a nagy pártok nem akarják megszólítani a közel egymilliós roma származású választópolgárt, ezért nem marad más, mint a saját jogú képviseletük megteremtése.

 

Nem a kampánypénz, vagy annak ellopása reményében állnak a startvonalhoz, hanem azért, hogy felépítsenek egy olyan erős pártot, amely segít legyőzni a külső és belső megosztottságot, és Magyarország népességének 10 százalékát nem a partvonalról bekiabálva tudja képviselni – írta a pártelnök. Mindezekért az elsődleges célja a pártnak az 1 százalékos eredmény elérése, hogy a szervezetet a pártok állami finanszírozásának lehetőségével ismertté és elfogadottá, a társadalomba mélyen beágyazódva valós politikai érdekképviseleti tömörülést hozhassanak létre a 2022-es választásokra. A párt vezetése úgy véli, ha az éves működési támogatást elérő küszöböt eléri a jövő tavasszal tartandó választásokon, akkor a négyéves időszakban minden egyes választópolgárt el tudnak érni.

 

MCP-Kampány

 

Az MCP arra kéri a romákat, ahogy a 2014-es választást megelőzően is, ne kérjék felvételüket a nemzetiségi választói névjegyzékbe, mert elvesztik a jogukat, hogy pártokra adhassák majd le a voksaikat. Négy évvel ezelőtt „Ne regisztrálj!” jelszóval indítottak kampányt civil szervezetek, felhívva a figyelmet a választási törvényre.

 

Az MCP a jövő évi választásokra egy új struktúrába, a korábbinál sokkal rövidebb és tömörebb választási programot hirdet, és megújulva, úja arcokat keresve állítja fel egyéni jelöltjeit.  Azt, hogy ki lesz a listavezető, a párt miniszterelnök-jelöltje, és a 2014-es választásokon indult jelöltek közül kiket indítanak újra, még nem hoztak határozatot. Az egyéni jelölteket és a választási programjukat a hivatalos kampány kezdetekor, vagyis azt követően, hogy a köztársasági elnök kitűzi a választás napját, fogják ismertetni.

 

A Magyarországi Cigánypárt a 2014. április 6-án tartott választáson országosan 8810 szavazattal 0,18 százalék eredményt ért el. A párt listavezetője Horváth Aladár, a Magyarországi Roma Parlament elnöke volt.

 

Hidvégi-B. Attila

 

KÖZLEMÉNY

 

A Magyarországi Cigánypárt – hacsak nem lesz olyan kormányzati vagy állami döntés, ami ebben megakadályozza - indul a 2018-as országgyűlési választáson.

 

Képtalálat a következőre: „mcp választás”

 

Sokan és sokféleképpen fogják értelmezni ezt a tényt, de legyen ez az ő dolguk. Megszoktuk, hogy támadnak minket.  Tanultunk a múltbéli tévedéseinkből és reményeinket fejezzük ki, hogy a magyarországi cigányok is átlátják végre, hogy ma, egyetlen úgynevezett „nagypárt” sem igazán kíváncsi a közel egymillió cigány származású - nem mellékesen magyar állampolgár - véleményére! Nem mondtunk mást 2014-ben sem, de akkor sokan, nem hitték ezt el nekünk.

 

A nem cigányok többsége úgy gondolja, hogy a kilátástalan kisebbségi önkormányzatiságba szorított „roma politika”, a maga törvényen alapuló regisztrációs rendszerével, éppen elég a roma közélet szereplőinek. Mit is akarunk mi a többségi politikától, ami az életünket irányítja, miért is szólnánk bele! A botrányos Országos Roma Önkormányzati működést tekintve, tényleg lényegtelen elemei vagyunk az országgyűlési választásnak! A tömegpártok nem is keresik velünk a kapcsolatot, mert lehet, hogy csak szavazatot veszítenének vele. Miért is tennék egy ilyen előítéletes világban! Kirekesztettek, hárpiák vagyunk még ilyenkor is.

 

Ne regisztráljatok a kisebbségi névjegyzékbe! Elveszítitek azt az egyetlen lehetőséget, hogy beleszóljatok az ország döntéseibe!


Nem tudjuk elégszer elmondani, hogy a nemzetiségek jogairól szóló törvény a romák esetében a politikára helyezi a hangsúlyt, kalodába zárva ezzel a valós politikai képviseletnek még a lehetőségét. Az aktuális kormánytól való függőség pedig, a legjobb jó szándék mellet is klónképviseletet teremt. Nem csak rólunk döntenek nélkülünk látszólagos szabadság mellett, hanem a képviselőink többségét is a maguk képére formálják. Ezen a többség akarata nélkül változtatni nem lehet.

 

Az elmúlt több mint három évben - a pártunk politikai partvonalra kerülése után -, vezetőink egy része az Országos Roma Önkormányzatban próbált küzdeni a romák valós integrációjáért. Belátjuk, kevés sikerrel. Azonban vitathatatlan, hogy Farkas Flóriánnak és a romákat elnyomó szervezeteinek rá kellett jönniük, hogy van roma ellenzék. Gondoljunk csak az alternatív vizsgáló bizottságra, melynek működése kapcsán milliárdos ügyek kerültek nyilvánosságra.

 

A többi nemzetiség esetében, fel sem merülnek olyan botrányos ügyek, ami a legitimnek nevezett látszólagos roma politikai vezetés területén szinte havi rendszerességgel megjelennek. Õk inkább civilként tudatosan és jól kihasználják a lehetőségeiket, és igen kevés energiát fektetnek be a sajátjogú politikai képviseletre. Minek is tennék? Kevesebb előítélettel kell megküzdeniük, mint nekünk! Létszámukat tekintve sem lenne érdemes erre időt és energiát pazarolniuk. Nekünk azonban muszáj! Mi egy látható, kirekeszthető, elnyomható kisebbség vagyunk!

 

Egyelőre nem lehet más a kényszerű célunk, mint hogy újra ringbe szálljunk, és legalább azt elérjük, hogy parlamenten kívüli pártként, legalább a szavazáson részt vevő választók szavazatának, 1%-át megszerezzük!


Sokan nincsenek tisztában a pártok állami finanszírozásával – és csak a kampányfinanszírozás visszásságát vágják a szemünkbe -, ami egyébként egy igen rossz kampányfinanszírozási törvényen alapul! Így lettünk hárpiák a sajátjaink előtt is, pedig az elszámolás megtörtént. Az irigység azonban csak a cigányoknál verte ki nyilvánosan a biztosítékot! Sokan gerjesztették az ellenérzést ellenünk, hogy NE legyen valós roma képviselete a romáknak!

 

Jelzem, nem csak a választási kampányidőszakra jár állami közpénztámogatás a pártoknak! Sokan azt sem értik, hogy a rendszerváltás óta évi kb. 400 millió forint mértékű támogatás jár azoknak a pártoknak, akik a parlamentbe kerülnek, és azt sem, hogy a parlamenti küszöböt el nem érő pártok is a központi költségvetésből nyújtott támogatásból gazdálkodhatnak, ha elérik azt a bizonyos 1%-ot.

 

Sajnos soha, egyetlen roma identitású pártnak sem volt alkalma arra, hogy közpénzből építse fel magát, közpénzből finanszírozza a működését.

E tekintetben sokmilliárdos hátrányban vagyunk azokkal szemben, akik a parlamentben ülnek évtizedek óta, miközben a népességi mutatóinkat tekintve, mi romák, bizony közelítünk a 10% felé.  Miből építettünk volna fel egy erős pártot, ha nekünk évtizedek óta soha nem járt olyan nagyságrendű közpénz a kezünkben, amivel országszerte elérhetnénk titeket? Ez az esélyegyenlőség, nem igaz?

 

Kedves cigány/roma származású választó polgárok!

Engedjétek meg az öreg cigánynak, a Magyarországi Cigánypárt elnökének, hogy tegező viszonyban folytassa tovább a mondandóját!

 

Tudnotok kell, hogy jelenleg a magyarországi cigányok túlnyomó része társadalmi helyzetét tekintve igen komoly lemaradásban van. Ez tény, amit nap, mint nap megéltek! Erről mi magunk is tehetünk! Hasonlóan a többségi társadalom tagjaihoz, politikai téren igen megosztottak vagyunk. Ez a vesztünk. Ezért tartunk ott, ahol tartunk! A külső és a belső megosztottság állandóan elemészti minden politikai törekvésünket! Nem titok, hogy ez a helyzet egyeseknek teljesen megfelelő!

Sokan közületek vádaskodtok, és leragadtok annál, hogy „ellopjuk” a „kampánypénzt”! Az ellenünk dolgozó politikai erők mind ezt akarják elérni, hogy gyűlöljétek a sajátjaitokat, akik értetek küzdenek!

 

Sokan közületek nem értik meg, hogy a valós roma politikai képviselet kivívása az egyetlen módja annak, hogy valóban politikai hatalmunk legyen és hallassuk a szavunkat ott is, ahol a nagy, sorsunkat meghatározó állami döntések születnek!

Valószínűleg kevesen vagytok tisztában azzal, hogy egy kisebbség önálló politikai törekvése mindig felmerül nemzetbiztonsági kérdésként is egy a többség által irányított államban. Óhatatlanul. Nem lehet ez másképp Magyarországon sem! Ha mi felvállaljuk azt, hogy átvilágítanak minket, keresik rajtunk a hibát, és mégis politikai ringbe szállunk értetek, az már régen nem csak a pénzről szól. Nem az állam szempontjából bagatell összegnek számító 2-300 millióról (amiből legalább esélyünk lenne elérni titeket), hanem azokról a több százmilliárdokról, amik eddig a cigányok felzárkóztatására fordítódtak, de csak papíron. Merthogy eredményei nincsenek az biztos! Érzitek ezt a bőrötökön, a közmunkás-mellényben, a munkaügyi központ előtt állva, az iskolában, a munkahelyeken, kitaszítottan, kirekesztve, páriaként kezelve, sokan a cigánytelepek magányában!

 

Lesz programunk, de nem 70 oldal.

Nem akarunk mi az interneten adatokat gyűjtögetni és abból összeollózni egy nagy, de felesleges ígérgetés-gyárat építeni nektek! Rólatok akarunk ebben a programban írni, arról, hogy melyek azok a társadalmi problémák, amik miatt abba a helyzetbe kerültünk, ahol most vagyunk, és mit követelünk – sajnos csak a politika partvonaláról – azoktól, akik döntési helyzetbe fognak kerülni újabb négy évre!  Ne azért szavazzatok a Magyarországi Cigánypártra, mert erre kérünk titeket, hanem azért, hogy legyen egy olyan politikai erő, ami elsősorban Titeket képvisel, és nem másokat! A gyerekeitek jövője nektek sem mindegy, hogy olyan emberek kezében marad, akiket a sorsuk eddig sem érdekelt igazán, vagy legalább van egy darab olyan párt, akinek a tagjai értetek fognak küzdeni!

 

Segítsetek nekünk, álljatok mellénk, hogy a cigányok hangja is szóljon a 2018-as országgyűlési választásokon!

 

Miskolc, 2017. november 2-án

 

Szeretettel irántatok, és alázattal a közös ügyünk iránt!

Horváth József sk.

Elnök

Magyarországi Cigánypárt

 

Elérhetőségeinket később közöljük! Dolgozunk azon, hogy legyenek információs csatornáitok hozzánk! Csatlakozási szándékotokat előre is köszönjük! Csak együtt vagyunk képesek változtatni a sorsunkon!

 

 

ORSZÁGGYÛLÉSI KÉPVISELÕK VÁLASZTÁSA
2014. április. 6

MCP országos listája

 

SorszámJelöltMelyik jelölőszervezet jelöltje
 1  Horváth Aladár  MCP
 2  Horváth József MCP
 3  Dancs Mihály MCP
 4  Fenyvesi Tibor MCP
 5  Botos Ibolya MCP
 6  Barkóczi Géza MCP
 7  Dr. Horváth Ferenc MCP
 8  Bogdán Csaba MCP
 9  Varga Zoltán MCP
 10  Dr. Deák Dániel MCP
 11  Bordás Géza MCP
 12  Lévai István MCP
 13  Sárközi Jánosné MCP
 14  Lakatos Gabriella MCP
 15  Balogh Gusztáv MCP
 16  Horváth Csabáné MCP
 17  Orbán Gyula MCP
 18  Balogh Károly MCP
 19  Danyi Flórián MCP
 20  Lakatos Attila MCP
 21  Babos Béla MCP
 22  Dörömböző Gyula MCP
 23  Kozák Dávid MCP
 24  Babos Imre MCP
 25  Jakab János MCP
 26  Tasi Nikoletta Éva MCP
 27  Rézműves Róbert MCP
 28  Rácz Gyula MCP
 29  Mihálovics Ibolya MCP
 30  Bokor József MCP
 31  Németh Brendon Zsolt MCP
 32  Horváth József MCP
 33  Lakatos Edit MCP
 34  Szőrös Zita MCP
 35  Lakatos Gusztáv MCP
 36  Horváth Ádám MCP
 37  Kordás Adrienn MCP
 38  Kolompár Sándor MCP
 39  Bogdán Klaudia MCP
 40  Orgován Zoltán MCP
 41  Héring Istvánné MCP
 42  Kovács Tamás MCP
 43  Rácz Jenő MCP
 44  Bogdán Zoltán MCP
 45  Horváth István MCP
 46  Szőke Sándor MCP
 47  Duka Dezső MCP
 48  Orsós László Vendel MCP
 49  Kolompár Ibolya MCP
 50  Csík Tamás MCP

 

 

ORSZÁGGYÛLÉSI KÉPVISELÕK VÁLASZTÁSA
2014. április. 6

MCP által állított nyilvántartásba vett jelöltek és listák

 

Országos lista MCP
Országos lista típusa Önálló lista
Országos lista jelöltjeinek száma  50 
NVB döntés Nyilvántartásba véve
Főváros,megyeEgyéni jelöltek száma
ÖnállóKözös
Összesen  61   0 
BUDAPEST  5   0 
BARANYA  2   0 
BÁCS-KISKUN  3   0 
BÉKÉS  2   0 
BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN  7   0 
CSONGRÁD  2   0 
FEJÉR  3   0 
GYÕR-MOSON-SOPRON  0   0 
HAJDÚ-BIHAR  4   0 
HEVES  3   0 
JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK  3   0 
KOMÁROM-ESZTERGOM  3   0 
NÓGRÁD  2   0 
PEST  5   0 
SOMOGY  1   0 
SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG  5   0 
TOLNA  2   0 
VAS  2   0 
VESZPRÉM  4   0 
ZALA  3 

 0 

Bejelentett egyéni jelöltek száma  92 
Főváros, megyeOEVKJelölt neveJelölt állítókVB döntésStátusz
BUDAPEST 05 Botos Ignác MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
BUDAPEST 06 Horváth Aladár MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
BUDAPEST 07 Csík Tamás MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
BUDAPEST 09 Balogh István Lajos MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
BUDAPEST 10 Orgován Béla MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
BUDAPEST 11 Dr. Horváth Ferenc MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
BUDAPEST 12 Budai Attila MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
BUDAPEST 13 Nótár Imre MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
BUDAPEST 14 Vajda László MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
BUDAPEST 15 Danó Csaba MCP Döntés előtt Visszalépett
BUDAPEST 16 Lakatos Attila MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
BUDAPEST 17 Karacs Attila Tibor MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
BUDAPEST 18 Tóth Mihály MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
BARANYA 01 Bogdán Klaudia MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
BARANYA 02 Ignácz Mária MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
BARANYA 03 Mihálovics Ibolya MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
BARANYA 04 Dörömböző Gyula MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
BÁCS-KISKUN 01 Pintér Kálmán MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
BÁCS-KISKUN 02 Orbán Gyula MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
BÁCS-KISKUN 03 Oláh Zsoltné MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
BÁCS-KISKUN 04 Kolompár József MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
BÁCS-KISKUN 05 Rafael János MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
BÉKÉS 02 Szabó László MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
BÉKÉS 03 Sajtos László MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
BÉKÉS 04 Balogh Csaba MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN 01 Gulyás Gyula MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN 02 Botos Ferenc MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN 03 Harkály Csaba MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN 04 Lakatos Krisztián MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN 05 Lakatos Tibor MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN 06 Lázi Zoltán MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN 07 Bordás Géza MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
CSONGRÁD 01 Kozák Dávid MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
CSONGRÁD 02 Kolompár Józsefné MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
CSONGRÁD 03 Kordás Adrienn MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
CSONGRÁD 04 Boros Sándor MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
FEJÉR 01 Lakatos Gabriella MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
FEJÉR 02 Kovács Tamás MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
FEJÉR 03 Lakatos Edit MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
FEJÉR 05 Majláth László MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
GYÕR-MOSON-SOPRON 01 Kolompár Sándor MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
GYÕR-MOSON-SOPRON 02 Kolompár Ibolya MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
GYÕR-MOSON-SOPRON 03 Vajda János MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
HAJDÚ-BIHAR 02 Nagy Sándor MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
HAJDÚ-BIHAR 03 Alföldi-Lakatos Gábor MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
HAJDÚ-BIHAR 04 Szilágyi Károly MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
HAJDÚ-BIHAR 05 Kolompár Ferenc MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
HAJDÚ-BIHAR 06 Balogh Gusztáv MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
HEVES 01 Barkóczi Géza MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
HEVES 02 Rézműves Róbert MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
HEVES 03 Burai Ferenc MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK 01 Jakab János MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK 02 Ürmös Attila MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK 03 Kalló Levente MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK 04 Lakatos Gusztáv MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
KOMÁROM-ESZTERGOM 01 Lévai István MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
KOMÁROM-ESZTERGOM 02 Balázs Mária Borbála MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
KOMÁROM-ESZTERGOM 03 Gasparovicsné Oláh Manuéla MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
NÓGRÁD 01 Szőrös Zita MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
NÓGRÁD 02 Rácz Jenő MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
PEST 02 Anyalai Béla MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
PEST 04 Beri János MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
PEST 06 Pikács Pálné MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
PEST 07 Szénási Tibor MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
PEST 08 Kanalas József MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
PEST 09 Kiss Norbert MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
PEST 10 Radics József MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
PEST 11 Babos Imre MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
PEST 12 Keskeny Rudolfné MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
SOMOGY 01 Bokor József MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
SOMOGY 02 Bogdán Csaba MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
SOMOGY 03 Kovács Norbert MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
SOMOGY 04 Szuhanyik Noémi Edina MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG 01 Duka Dezső MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG 02 Rácz Béla MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG 03 Varga Zoltán MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG 04 Demeter István MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG 05 Horváth Antal MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG 06 Orgován Zoltán MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
TOLNA 01 Sárközi Jánosné MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
TOLNA 02 Kalányos Antal MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
TOLNA 03 Rafael Gyula MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
VAS 01 Vajda Malvin Szandra MCP Nyilvántartásba vétel elutasítva Nem indulhat
VAS 02 Kovács Attila MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
VAS 03 Horváth Csabáné MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
VESZPRÉM 01 Kerpács István MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
VESZPRÉM 02 Orsós László Vendel MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
VESZPRÉM 03 Bogdán Levente MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
VESZPRÉM 04 Horváth Sándor MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
ZALA 01 Németh Brendon Zsolt MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
ZALA 02 Fenyvesi Tibor MCP Nyilvántartásba véve Indulhat
ZALA 03 Bogdán Zoltán MCP Nyilvántartásba véve Indulhat