HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Teleki László: Szavazatgyárat épít a Fidesz a Lungo Drommal!

betűméret csökkentése betűméret növelése
 
2017 Október 31    Forrás: RomNet-Hidvégi-B. Attila


Ez a cikk archív

Szavazatgyárat épít a Fidesz a Lungo Drommal, ezért kellett a szombati szolnoki kongresszus - mondta Teleki László az Országgyűlésben, bírálva Balog Zoltán minisztert és a kormányt.

Hirdetmény

A szocialista parlamenti képviselő azt kérdezte Balog minisztertől, miért tartják fenn folymatosan a törvénytelenséget, és miért nem kérik számon Farkas Flóriánt a milliárdos pénzherdálásokért?

 

Képtalálat a következőre: „teleki lászló mszp”

 

A miniszter helyett Rétvári Bence államtitkár válaszolt, aki megvédte a Lungo Dromot, azzal magyarázva, hogy a kormány a legnagyobb szervezettel működik együtt, és ezt szerinte inkább dícsérni, nem pedig bírálni kellene. Arra persze nem reagált, hogy a Híd a börtön világába mikor nyílik meg, és miért védik foggal-körömmel Farkas Flóriánt. 

 

 

Az MSZP korábban közéleményt is kiadott a Lungo Drom kongresszusára reagálva:

 

MSZP: Farkas Flóriánnak börtönben kellene ülnie


MSZP Plakát

 


Az MSZP szerint Farkas Flóriánnak ma nem a Lungo Drom általa lefizetett kongresszusán, hanem egy normális országban már rég a börtönben kellene ülnie. Az, hogy ő és Orbán Viktor barátok, mindent elárul róluk, az erkölcseikről és arról, hogy magas ívben tesznek a demokráciára - írta Bárány Balázs, az ellenzéki párt országos elnökségi tagja közleményében.


Farkas Flóriánnak ma nem a Lungo Drom általa lefizetett kongresszusán, hanem egy normális országban már rég a börtönben kellene ülnie. Az, hogy ő és Orbán Viktor barátok, mindent elárul róluk, az erkölcseikről és arról, hogy magas ívben tesznek a demokráciára.

Az, hogy Farkas Flórián szabadlábon van, és a Lungo Drom létezik, olyan szégyen, amit a roma társadalomnak és a 2018-tól helyreállított jogállamnak együtt kell orvosolniuk.Farkas Flórián ma csak azért nem ül börtönben, mert miután hűtlen kezeléssel lebukott, a köztársasági elnök kegyelmet adott neki. Ezt követően a Farkas Flórián által vezetett Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) lenyúlta az Európai Unió Híd a Munkába Programjának 1,5 milliárd forintját, de a Fidesz-kormány ezt is elkente: Orbánék inkább kifizették a hiányzó pénzt, csak hogy Farkas Flórián ezt is megúszhassa.Farkas Flórián ellen most is több büntetőeljárás zajlik, többek között csalás, költségvetési csalás és közokirat-hamisítás gyanújával.Az, hogy mindennek ellenére Farkas Flórián és az általa lefizetett szervezet a Fidesz választási szövetségese, igazolja a mondást: megtalálja a zsák a foltját.

 

Bárány Balázs
országos elnökségi tagHirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2021 Szeptember   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Hégető Honorka-díjat kapott a 444 romagyilkosságokról szóló filmje

  • Törött hegedű kíséretében adtak át petíciót cigánymuzsikusok az EMMI-nél

  • Lakatos Mónika vette át a Womex életműdíját

  • Új időszak kezdődhet a roma felzárkoótatásban

  • Pusztul az a budai villa, amit Farkas Flórián sofőrje vett megCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt