HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Az Anonymus lecsapott a Lungo Dromra

betűméret csökkentése betűméret növelése
 
2017 Június 09    Forrás: RomNet-Hidvégi-B. Attila


Ez a cikk archív

„Túszul ejtette” a Farkas Flórián romaügyi miniszterelnöki biztos által vezetett Lungo Drom szervezet domain nevét az Anonymous magyarországi csoportja – figyelt fel a RomNet  a szervezet Facebook oldalán közzétett információra.

Hirdetmény

A hacker csoport közösségi oldalán azt írta, hogy Farkas Flóriánnak és brigádjának nyilván nem akadt 3 ezer forintja a lenyúlt milliárdokból, ezért elfelejtették meghosszabbítani a lungodrom.hu domain nevet. Egy szemfüles barátjuk le is csapott a lehetőségre azonnal,és megvásárolta, így már a név hozzájuk tartozik.

 

A szervezet azt írta: „T Flňris! Ha érdekel a domain, egyezzünk meg: egy szép összeg az általunk választott hátrányos helyzetű gyermekeket segítő alapítványnak és újra csinálhatjátok a weboldalt.”

 

anonymus

 

A lungodrom.hu oldalon jelenleg semmi nem található, a weboldal nem elérhető, igaz korábban sem volta rajta tartalom,pedig állami költségvetésből évi 150 millió forintot kap a szervezet működésre. A Farkas Flórián által vezetett szervezet éves beszámolóit sem tette közzé a korábbi években a honlapján, gazdálkodásukat csak a bírósági honlapon keresztül lehet elérni.

 

A domain név ellenőrző oldal adatai szerint a lungodrom.hu domain név jelenleg regisztrálás alatt áll.

 

Az Anonymous Operation Hungary ezt írja magáról: "Anonymous vagyunk. Egy eszme vagyunk. A pénzügyi és politikai zsarnokság ellen küzdünk itthon és globális szinten, Egy emberibb világot akarunk, ahol nem a profit, a hatalom, az erőszak számít, hanem az igazság, a szabadság, az egyenlőség. Változást szeretnénk elérni: a tudás, az információ nyílt áramlását, a cenzúra eltörlését, a szúk, kapzsi elit uralmának a végét és a 99% valódi hatalmát. Közvetlen demokráciát, igazi beleszólást akarunk. A jelenlegi rendszer igazságtalan, embertelen és végpusztulás felé sodorja a civilizációt. Nincsenek vezetőink, nincsenek rendszabályaink, nincsenek bombáink, Sokan vagyunk, napról-napra egyre többen vagyunk. Légiót alkotunk. Nem felejtünk, nem bocsájtunk meg. Számolj velünk és számíts ránk! Csatlakozz hozzánk és legyél részese egy győztes forradalomnak!"

https://www.facebook.com/OpHunAnon/

 

HBA

 

 

lungodorHirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Szeptember   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • A Dikh TV november elejéig kódolatlanul elérhető

  • Csoda, hogy egyáltalán létezik

  • Farkas Flórián nagy feltámadása: újra bevetik listavezetőként

  • Az ellenzék adhatja az ORÖ-elnökét, Flóri nagyot bukhat!

  • Az FCÖ-ben újra nyert Csóka János PálCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt