2024 April 19., Friday/Emma napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Az Anonymus lecsapott a Lungo Dromra
2017. 06. 09. 00:00

„Túszul ejtette” a Farkas Flórián romaügyi miniszterelnöki biztos által vezetett Lungo Drom szervezet domain nevét az Anonymous magyarországi csoportja – tudatta a szervezet saját Facebook oldalán.

A hacker csoport közösségi oldalán azt írta, hogy Farkas Flóriánnak és brigádjának nyilván nem akadt 3 ezer forintja a lenyúlt milliárdokból, ezért elfelejtették meghosszabbítani a lungodrom.hu domain nevet. Egy szemfüles barátjuk le is csapott a lehetőségre azonnal,és megvásárolta, így már a név hozzájuk tartozik.

 

A szervezet azt írta: „T Flòris! Ha érdekel a domain, egyezzünk meg: egy szép összeg az általunk választott hátrányos helyzetű gyermekeket segítő alapítványnak és újra csinálhatjátok a weboldalt.”

 

anonymus

 

A lungodrom.hu oldalon jelenleg semmi nem található, a weboldal nem elérhető, igaz korábban sem volta rajta tartalom,pedig állami költségvetésből évi 150 millió forintot kap a szervezet működésre. A Farkas Flórián által vezetett szervezet éves beszámolóit sem tette közzé a korábbi években a honlapján, gazdálkodásukat csak a bírósági honlapon keresztül lehet elérni.

 

A domain név ellenőrző oldal adatai szerint a lungodrom.hu domain név jelenleg regisztrálás alatt áll.

 

Az Anonymous Operation Hungary ezt írja magáról: "Anonymous vagyunk. Egy eszme vagyunk. A pénzügyi és politikai zsarnokság ellen küzdünk itthon és globális szinten, Egy emberibb világot akarunk, ahol nem a profit, a hatalom, az erőszak számít, hanem az igazság, a szabadság, az egyenlőség. Változást szeretnénk elérni: a tudás, az információ nyílt áramlását, a cenzúra eltörlését, a szúk, kapzsi elit uralmának a végét és a 99% valódi hatalmát. Közvetlen demokráciát, igazi beleszólást akarunk. A jelenlegi rendszer igazságtalan, embertelen és végpusztulás felé sodorja a civilizációt. Nincsenek vezetőink, nincsenek rendszabályaink, nincsenek bombáink, Sokan vagyunk, napról-napra egyre többen vagyunk. Légiót alkotunk. Nem felejtünk, nem bocsájtunk meg. Számolj velünk és számíts ránk! Csatlakozz hozzánk és legyél részese egy győztes forradalomnak!"

https://www.facebook.com/OpHunAnon/

 

HBA

 

 

lungodor