2024 April 26., Friday/Ervin napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Kihajították a bokszolót Gianni szórakozóhelyéről
2013. 06. 26. 00:00

A WBO korábbi profi kispehelysúlyú Európa-bajnokát – akit manapság az EBU ranglistáján jegyeznek a legjobbak (7.) között –,gyakorlatilag kidobták egy felkapott budapesti szórakozóhelyről, a Trafiqból.

A három év kihagyás után a ringbe márciusban visszatérő öklöző kisebbik öccsével, Norberttel és az elmúlt két fellépésén ringsegédjeként dolgozó Marton Tamással múlt péntek este tért be a belvárosi klubba, ám még negyedóra sem telt bele, máris kitessékelték őket.

Bedák Zsolt (balra) és testvére, Norbert nem volt szimpatikus az üzletvezetőnek

– Rendeltem a társaimnak egy-egy sört, magamnak pedig egy szénsavmentes ásványvizet – mesélte Bedák. – Elfogyasztani azonban már nem volt időnk, érkezett egy biztonsági őr, s mondta, jobb, ha távozunk, mert az üzletvezető szerint nem bizalomgerjesztő az arcunk, nem vagyunk szimpatikusak. 

Utóbbit a hely egyik, neve elhallgatását kérő alkalmazottja is megerősítette, ahogy azt is, Bedákék zokszó nélkül elhagyták a szórakozóhelyet.

– Nem akartam hőbörögni, bár tény, nem esett jól a bánásmód. Nem szükséges, hogy felismerjenek, tudják, hogy sportoló vagyok, de senkit ne kényszerítsenek ilyen megalázó helyzetbe – sóhajtott az öklöző.

A műsorvezető Gianni Annoni 
a klub társtulajdonosa
A Bedákot foglalkoztató Ferobox Event társtulajdonosa, Rácz Felix (40) is megdöbbent a történteken.
– Zsolt ökölvívóként világbajnokságon, Európa-bajnokságon képviselte hazánkat, profiként pedig a WBO Eb-övét viselte – nyilatkozta Rácz. – Szomorú, hogy 2013-ban Magyarországon még előfordulhat ilyen bánásmód.

A klub társtulajdonosa, Gianni Annoni (42) meglepődött, hozzá nem jutott el az incidens híre.
– Az utóbbi időben kevésbé folytam bele a napi ügyekbe, így most hallom ezt először, és nem ismerem a részleteket – mondta a korábbi tévés műsorvezető. – Nagyon sajnálom, hogy ilyen megtörténhetett.
Bedák az eset után egyébként e-mailt írt a Trafiqnak, ám nem kapott választ. Egészen tegnapig. Ahogy lapunk megkereste a szórakozóhelyet, rögtön reagáltak a vezetők a bokszoló levelére.

V. Z.