HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Roma nőt vertek bőrfejűek, vagy fordítva? Erős rendőri jelenlét Gyöngyösön

betűméret csökkentése betűméret növelése
Címkék:  gyöngyös, skinhead
2013 Január 31    Forrás: atv.hu


Ez a cikk archív

Kedden állítólag három bőrfejű megvert egy roma nőt Gyöngyösön, vagy fordítva: három cigány vert meg egy szkinhed lányt. Tény, hogy szerdára a Heves megyei várost ellepték a rendőrök. A rendőrség először hírzárlatot rendelt el, később azonban közölte: valóban volt verekedés, két diák között.

Hirdetmény

Az atv.hu rendőri forrásból úgy értesült, hogy kedden három bőrfejű megvert egy nőt, akiről úgy tudjuk, hogy cigány. Információink szerint Gyöngyös tele van részben civil részben egyenruhás rendőrökkel, mert felröppent a hír, hogy a romák bosszút akarnak állni és szervezkednek. 

Egy gyöngyösi forrásunk arról számolt be, hogy kedden egy rendőrségi rohamkocsi ment nagy sebességgel a cigánytelep felé.

Arról is értesültünk, hogy a helyi zeneiskola előtt – ahol az összlakossághoz képest erősen felülreprezentált a cigány tanulók aránya – a rendőrök sokakat igazoltatnak.

Update: egy másik informátorunk megerősítette, hogy volt verekedés, és valóban hírzárlat van, de az újabb verzió szerint romák verhettek meg egy "szkinhed lányt".

Update 2.: írásbeli megkeresésünket követően több órával a heves megyei rendőrség a következő rövid közleményt küldte meg szerkesztőségünknek: "Tájékoztatom, hogy a megkeresésében szereplő esemény kapcsán nem érkezett bejelentés a Rendőrség ügyeletére."

Update 3.: a heves megyei rendőrség első emailjét követően fél órával a következő emailt kaptuk: "kérem szíves türelmüket, a megkeresésük kapcsán, válaszunk óta érkezett információk feldolgozása jelenleg folyamatban van."

Update 4.: a rendőrség este fél hatkor reagált cikkünkre. Közleményükben kitérnek arra, hogy a hírünk megjelenését követően "15.30-kor vettek fel feljelentés a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra, amely szerint, 2012.január 29-én egy gyöngyösi középiskolában, óraközi szünetben két, ott tanuló diák összeverekedett, mely során mindketten könnyű sérüléseket szenvedtek. A bejelentés kapcsán a Gyöngyösi Rendőrkapitányság indított eljárást."Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2019 Október   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Ösztöndíj a cigány értelmiségért

  • A romák is a Fidesz-KDNP jelöltjeit fogják támogatni

  • Romagyilkosságok - Tíz éve történt a nagycsécsi támadás

  • A SOMNAKAJ NOVEMBERBEN UTOLJÁRA A NEMZETI SZÍNHÁZBAN

  • Ösztöndíj pályázat roma fiataloknakCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt