2024 April 19., Friday/Emma napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Brutális verés egy debreceni diszkónál – Feltehetően cigány származása miatt bántalmazták
2012. 06. 06. 00:00

Rendészek vertek agyba-főbe egy cigány férfit május végén egy belvárosi diszkónál. A Napló értesülései szerint a fiatalember be szeretett volna menni, de származására utaló, elutasító választ kapott.

Szerette volna tudni ennek okát, mire egy közeli, félreeső helyre lökdösték, ahol információink alapján a szórakozóhely két alkalmazottja boxerrel olyan súlyosan bántalmazta, hogy többszörös orrcsonttörést és maradandó károsodással fenyegető szemsérüléseket szenvedett. Miután így elbántak vele, a magatehetetlen testet behúzták a kukák közé. A brutális verésnek több szemtanúja volt, de közbelépni senki sem mert, főleg, hogy a rendészek társai testükkel fedezték a bűncselekmény elkövetését.

 

Úgy tudjuk, az egyik feltételezett elkövetőt a napokban őrizetbe vették. A rendőrség kérdéseinkre később ígért tájékoztatást.

 

A Bajcsy-Zsilinszky utcai diszkót több más ottani szórakozóhellyel együtt az a V. László működteti, akit több fővárosi rendőri vezetővel együtt vasárnap előzetes letartóztatásba helyeztek vesztegetés gyanújával. Információink alapján a bűncselekménnyel gyanúsítható rendészek nem helyiek voltak.