HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Terror

betűméret csökkentése betűméret növelése
2012 Május 07    Forrás: nol.hu


Ez a cikk archív

„Orbán azzal büszkélkedik, hogy felszámolták a paramilitáris szervezeteket. Örömmel látom, ez mégsem sikerült” – Gyüre Csabát az Index tudósítása idézte, a jobbikos országgyűlési képviselő szombaton Berzéken örült a fekete-fehér viseletben, zárt alakzatban álló Magyar Gárdának, illetve a „Magyar Nemzeti Gárda” és az „Őrsereg” terepszínű egyenruhás alakulatainak.

Hirdetmény

A hazai szélsőjobb azért vonult fel a borsodi faluban, mert ott egy hónapja agyonvertek a kocsmában egy férfit. A tettesek egy cigány család tagjai közül kerültek ki, ami Gyüre szerint arra utal, hogy már egyenesen cigányterrorról kell beszélni.

 

Balla Gergő képviselő olyan ügyesen forgatta a szavakat, hogy hallgatósága egyenesen kötélért kiáltott, az egykori szkinhed, Sneider Tamás, a parlament szociális bizottságának elnöke pedig húsz év alatt 1500-2000, a cigányok által megölt magyar embert és holokausztot vizionált. Tekintsünk el attól, hogy Sneider adata egyszerű hazugság. Elvégre a többi beszéd lényege is az volt.

 

Ne is kérdezzük meg, hogy a Kulcson négy családtagját megölő nem cigány férfi, a soproni lövészklub kettős gyilkosságot elkövető három nem cigány tagja, a Győr szívében két embert agyonlövő nem cigány vendéglős, a Balatonakarattyán három áldozattal járó gyilkosság megrögzött bűnöző nem cigány elkövetője esetében miért nem horgadt fel a Jobbikban a magyarok biztonsága iránti aggodalom. Úgyis tudjuk a választ.

 

Ellenben az tényleg érdekes lenne, hogy milyen alapon dicsekszik a kormányzat a szélsőséges szervezetek felszámolásával, amikor 2012-ben ilyen rasszista demonstrációt lehet tartani Magyarországon.Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Augusztus   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Visszafogadta a Fidesz a cigányozó edelényi polgármestert

  • Farkas Flórián pofátlansága: folytatnia kell az elért sikerek megtartásáért…..

  • Kis Grófo képével cigányozott a szolnoki ellenzék

  • Felosztanák Farkas Flórián birodalmát

  • A cigányok felzárkóztatása az egész társadalom ügyeCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt