HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Fidesz: a kormány biztosítja a cigányság felemelkedését

betűméret csökkentése betűméret növelése
2012 április 08    Forrás: mti


Ez a cikk archív

A Fidesz szóvivője szerint a szocialisták nyolc évig semmit sem tettek a cigányság leszakadásának megakadályozásáért, míg a nemzeti ügyek kormánya - az Országos Roma Önkormányzattal kötött megállapodása értelmében is - biztosítja a cigányság felemelkedését a munka és a tanulás lehetőségének megteremtésével.

Hirdetmény

Selmeczi Gabriella az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében Teleki László MSZP-s politikus álláspontjára reagált, amely szerint megakadt a romák felzárkóztatása Magyarországon, és ebben az Orbán-kormánynak van felelőssége.
    

 

A Fidesz szóvivője a közleményében azt írta: a Fidesz a cigányság politikai képviseletét is kiemelkedően fontosnak tartja, hiszen a pártok közül egyedüliként küldött képviselőket a magyar és az európai parlamentbe is. 
 

 

"Mindezeken túl roma honfitársainknak kívánok boldog Húsvéti ünnepet, a gyermekeiknek pedig vidám locsolkodást! - írta Selmeczi Gabriella.
    

 

Teleki László, az MSZP elnökségi tagja a roma kultúra világnapja, április 8. alkalmából kiadott közleményében egyebek között azt írta: 2002 és 2010 között nagyon sok olyan lépés történt a kormányzó pártok részéről, amely elsősorban az oktatásban és a foglalkoztatásban adott lehetőséget a romáknak a hosszú távú Roma integráció évtizede program keretében. Az ellenzéki politikus - az előző kormány roma ügyekért felelős miniszterelnöki megbízottja - úgy véli, e program fő iránya követendő példa lehetne az Orbán-kormány számára, ám tapasztalata szerint a jelenlegi kormány romastratégiája nem erősíti a romák felzárkóztatását.Hirdetmény
Ehhez a cikkhez eddig 1 hozzászólás érkezett.

#1   desert storm  | 2012 április 08 16:03:16 like(0) dislike(0)

NA HÁT ENNYI ROSSZAT TÉNYLEG NEM TETTEK A CIGÁNYSÁGAL A SZOCIK, DE MIT TETTEK TI !?    ÉHBÉRÉRT DOLGOZTATTNI , 31000FT ÉRT , A HAJLÉKTALANOKAT AZ UTCÁKON CSESZEGETNI , AZ ÚJ SZEGREGÁLT ISKOLÁK , A BÜNTETŐ KÖNYV SZIGORÍTÁSA A SZABÁLYSÉRTÉSEK, STB .


vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2021 április   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • „Most senki nem tud adni egy darab kenyeret sem”

  • Rangos színészekkel vitt adományt a Jászságba az Országos Roma Civil Tanács

  • Túl az ötezredik család megsegítésén az Országos Roma Civil Tanács!

  • Mert megint itt tartunk: nem, nincs olyan, hogy cigánybűnözés

  • Ismét meggyalázták a roma holokauszt budapesti emlékművétCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt