HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Farkas Flórián: "nem igaz, hogy a romák nem tudnak megélni Magyarországon"

betűméret csökkentése betűméret növelése
2012 Február 04    Forrás: MTI-Fidesz


Ez a cikk archív

"Aki ma élni és dolgozni akar idehaza, annak minden lehetősége megvan erre" - így nyilatkozott a Magyar Nemzetnek Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke arra a hírre reagálva, hogy Mohácsi Viktória roma politikus, aki idehaza nem talált megélhetést, a Népszabadság szerint Kanadába ment azzal a szándékkal, hogy politikai menedékjogot kér.

Hirdetmény

Farkas Flórián szerint Magyarország számára káros, ha valaki azt állítja, hogy idehaza nem lehet normális körülmények között élni. Hozzátette: a megélhetési problémákat és anyagi gondokat nem szabad összekeverni a politikai menedékjog kérdésével. Mint mondta, Magyarország olyan romastratégiát dolgozott ki az elmúlt évben, amely példaértékű lehet más országok számára is. Ezért - tette hozzá - nem igaz, hogy a romák nem tudnak megélni Magyarországon.Hirdetmény
Ehhez a cikkhez eddig 23 hozzászólás érkezett.

#23   Kraj  | 2012 Február 23 07:36:56 like(0) dislike(0)

Már csak az hiányzik a mondatából,amit Matolcsy mondott,,,,      ( meg lehet élni 47E ft-ból! )

 

#22   politikus  | 2012 Február 12 20:07:28 like(0) dislike(0)

VÉGRE KI DERÜLT AZ IGAZSÁG A LUNGÓDROM PÉNZÉR VETTE MEG AZ ÖCÖ-S VÁLASZTÁST!!!!!!!!! FARKAS FLÓRIÁNAK ÉS CSAPATÁNAK NAPJAI MEG VANAK SZÁMLÁLVA!!!!!!! HANG FELVÉTELEK,CIGÁNY KIPVISELŐK NYILATKOZTAK HOGY PÉNSZT KAPTAK A SZAVAZATAIKÉRT!!!!! FIDESZ PÉNZBÖL FUTOTTA A 2HARMADRA BORSOD MEGYÉBEN 5 MILLIÓT OSZTOTT SZÉT A LUNGÓDROM AL ELNÖKE FARKAS FÉLIX EZÉRT KORMÁNY KITÜNTETÉST IS KAPOT!!!!!!!!! MERT NAGYON ÜGYESVÓT!!!!!!! DE SAJNOS KI DERÜLT A TURPISÁG!!!!!!!!!


#21   Kraj  | 2012 Február 07 18:17:54 like(0) dislike(0)

Farkas Flórián,ugyan azt fujja,mint Orbán,,,(meg lehet élni,,,jól jártunk,,,több pénzünk van,,)

Nevetségesek vagytok,,,,,

Üzenem akkor Flórián úrnak,hogy éljen meg havi kb:60-70E-ft-ból 3 gyerekkel,,,és kíváncsi vagyok meddig tartana a pénze!

A másik meg az hogy a cigányok nem csak a lapát nyelét tudják megfogni,,

de a magyarnak csak arra kellünk,hogy a gátakon kubikoljunk.

Kedves Flórián úr,,,gondolkozzon már el egy kicsit,,,,,,,,,,,,,,,

#20   zoja70@freemail.hu  | 2012 Február 07 15:28:16 like(0) dislike(0)

Igen igazad van, hogy miért nem teszünk ellene mi cigányok, és miért nem fütlyüljük ki ha valahol meg jeleneik és hablatyol össze vissza mindent?! Valójában az igazság az, hogy a fűtyüléssel semmire nem megy senki! Más hogyan el eltávolítani őtt onnan, és mindenhonnan, mert ő olyan mint a patkány ki fertőző betegséget hordoz magába, és akit meg harap annak be fellegzett! Igy annaki is be fellegzet ki vele volt van és lesz! Az ő idelye a Fideszével együtt lejárt, és itt  van vége minden mocsokságnak és árúlásnak, hazugságnak és a mutyizásnak! Vége van tehát a Fidesz kormánynak és aranyos kedves bérenceinek!

#19   salamon  | 2012 Február 07 14:07:23 like(0) dislike(0)

1./ Idézem: "Farkas Flórián szerint Magyarország számára káros, ha valaki azt állítja, hogy idehaza nem lehet normális körülmények között élni." Viszont sajnos valójában nem lehet normális körülmények között élni, amit Farkas úr is tud, csak épp nem akarja tudomásul venni, nem akar színt vallani, mert akkor oda a ........    

2./  Idézem: "Magyarország olyan romastratégiát dolgozott ki az elmúlt évben, amely példaértékű lehet más országok számára is. " Igen, Farkas úr számára. De nem a környező országok számára. Leírni és elfogadtatni egy dolog, de végrehajtani az egészen más. s ehhez már nem farkas flóriánokra van szükség.  


 

Hozzátette: a megélhetési problémákat és anyagi gondokat nem szabad összekeverni a politikai menedékjog kérdésével. Mint mondta, Magyarország olyan romastratégiát dolgozott ki az elmúlt évben, amely példaértékű lehet más országok számára is. Ezért - tette hozzá - nem igaz, hogy a romák nem tudnak megélni Magyarországon.


#18   dartford  | 2012 Február 07 13:02:37 like(0) dislike(0)

Nem ertem miert nem tuntetnek ellene a ciganyok??Nem ertem hogy elehet enyire eladnia sajat magat??? Ha barhol meg jelenik ki kell futyulni!!!! A mocskos 7 eve kanadaba ment ott hazudgalt, erre folyamatosan vagtak ki a romakat kanadabol.

#17   zoja70@freemail.hu  | 2012 Február 07 12:01:03 like(0) dislike(0)

Modj bármit is te MOCSKOS LÉLEKTELEN Fóriánka, neked annyi! A három Fiú ellen már nincs semmi esélyed! Amit te s a bérenceid olyan pontosan tudtok s tudjáktok, mint azt az egy dolog ami biztos e világon  vagy is a HALÁL! Nincs esélyed többé vége van! Hogy ki ez a három fiú?! Találjátok ki?!

#16   ABC  | 2012 Február 06 23:14:11 like(0) dislike(0)

Egyetértek az előttem szólóval és valóban ha OCÖ-s képvislők szólnak hozzá a cikkhez, akkor illene odafigyelni a helyesírásra, mert így nem hitelesek!

#15   leleplezés  | 2012 Február 06 11:22:47 like(2) dislike(0)

te félkegyelmű Farkas Flóri!! mi a kurva anyádnak állítasz olyat, amit te még nem bróbáltál ki!!! néhány éve jól megy a faszodnak, mert a cigányok képviselőt csináltak belőled és most te szarsz rájuk és ilyen baromságot állítasz, hogy lehet ma dolgozni és megélni??? mi a kurva anyádból??, megmondanád??? hivatkozol a roma srtatégiára, hát mi valósult meg még ez idáig?? soha semmi, ezzel szembe meg te már eltettél működés címen töszázmilliót, amiből te és a segnyalóid bőségesen jól éltek!! hát ezekről beszéljél te rohadék!!!

 

#14   desert storm  | 2012 Február 06 07:40:33 like(0) dislike(0)

  tulajdon képpen a köztársasági elnök a saját nevét nem tudta helyesen leírni, l ha olyan pontosan akarsz írni és büszkélkedsz vele akkor a szó elé alulra kell tenni a kettős veszőtt, az idézett szó után felülre a másik kettős veszőt .munka helyekkel meg nem kellene dicsekedni , mert van olyan falu ahol 97% nem dolgozik senki, és a munkanélküliség is igen magas szinte mindenhol. 

#13   orsós  | 2012 Február 06 03:16:10 like(0) dislike(1)

Rettenet a sok helyesírási, és fogalmazási hiba... Ez mindent elárul! Ne haragudjatok, de így nem lehet "érvényesülni". Semmilyen politikai oldal nem érdekel, csak egy dolog: A MUNKA! Szidalmazni, fröcsögni, bárkire lehet, de ha "kerüljük" a munkát, akkor vándorolhatunk akárhova, jobb nem lesz. Sajnos napi tapasztalat, hogy sokunk a kínálkozó lehetőséget messze elkerülik. Inkább várunk arra a bizonyos közfoglalkoztatásra... Tudom, hogy cigányként nehezebb az élet, de ami jön, megkellene ragadni. Természetesen vegyes a kép, de nézzünk már tükörbe!

#12   Tamango  | 2012 Február 05 18:02:44 like(0) dislike(0)

POLITIKUS!

Tisztelettel - UTÓLAGOS ENGEDELMEDDEL . a hozzászólásodat átmásolnám a CIGÁNY JÚDÁS című blogomhoz!

Ezek az adatok, amiket itt közre adtál, a legjobb bizonyíték arra, hogy a CIGÁNY ÜGY, csak KAMU minden politikai szerveződés irányából... Kiszolgálói pedig itt vannak köztünk, jobbról és balról egyaránt...

Köszönöm, hogy olvashattam a véleményed - és a történetet, amit mellékeltél...HÁT NEM SEMMI!!! Lehet belőle tanulni - annak, aki akar...

 

#11   3698741  | 2012 Február 05 15:23:56 like(0) dislike(0)

Tisztelettel kérdem,hogy Borsod Abaúj Zemplén megyében,ahol élek milyen eszköz áll rendelkezésemre,ha nem alkalmaznak seholsem /Magyarország/.3 féle szakmai iskolai végzettségem s nyelvvizsgáim vannak. A miniszter asszonynak diploma sem kell,nekem az is van.Azt belátom,hogy keresni kell,de ha létszámstop van a közigazgatásban s nagy a munkanélküliek száma, indoklásnélkül elküldték a kormánytisztviselőket is erről ennyit a jogállamiságban.Korábban írtam Farkas Flóriánnak is,hogy adjon munkát válaszra sem méltatott.Személyesen találkoztam Teleki Lászlóval ő sem tett semmit,csupán Göncz Kinga írt ajánlást,de akkor sem vettek fel Miskolcra a Munkaügyi Felügyelőségre.Voltam takarítónő s dolgoztam 12 órát több műszakban,de nem volt tovább megrendelés s elküldtek.Méginkább megvilágítsam 2012.februárjában jelentkeztem közfoglalkoztatásra előtte többször jártam a Munkaügyi Központba a lényeg az,hogy 2 helyre sem vettek fel napi 6 órában takarítani,szemetet gyűjteni,mert betelt a kiközvetített lappal.Miről beszélünk akkor?El lehet menni önkéntesnek 30 napra azért,hogy a 22.800-Ft ra jogosultságom legyen. Azt gondolom,hogy a roma évtized program is,akik benne dolgoznak azoknak jelent egy időre megélhetést,mert semmi rendszerszintű kitörést nem biztosít s a másik valóság,hogy ahol nincs megélhetés ott nem lehet jogbiztonság.Miért nem lehet az,hogy barnák,cigányok dolgozhassanak minden munkahelyen,legalább 1 fő.Azért nem,mert nekik sincs,akiknek a hozzátartozója bennt van illetve a cigány szerintük a putriban van jó helyen,odavaló.

#10   politikus  | 2012 Február 05 10:57:24 like(0) dislike(0)

-s azt azért tudni kell sem az mszp sem a fidesz nem támogata a müködöképes kidogozot programot mint ezek után ugy dontottem hogy felveszem a kapcsolatot a nemzet gazdasági minisztériumal ekkor már 110 település csatlakoztt a müködő képes programomhoz borsod megyében ezután attam aszt a nevet a romastratégia és roma meg élhetés anyira igaz hogy a nemzet gazdasági minisztériumban 2010 őszén a kidógozott programal együtt meg kért Comba Sándor foglakosztatásért felelős államtitkár talákozora  hivot személyes talákozásunk előtt több imél váltás volt közötünk és több telefon beszélgetés miközben államtitkár ur megkérte Fehér Melindát hogy tikos szolgálati eszközökel  nyomozanak le hogy kivagyok és honan jötem és tévedésböl Fehér Melinda az államtitkár személyi titkárnőlye tévedésböl az én e-mail cimemre küte el ezt a felkérést és nem a titkos szolgálatnak természetesen rájöttek hogy tévesen külték el az e-mailt nem a titkos szolgálatnak hanem személyesen nemkem . ezek után tobször elnézést kértek és kérték hogy ne hozam ezt nyivánoságra ezt a bakit. mind ezek után a találkozo megtörtént ez 2 óra hosszáig tartott az álam titkár úr átvette a 110 településre a roma munkahely teremtési programot. és támogatásáról bisztositotta az igazsághoz hozzátartozik hogy munkahely teremtési program 4,2 miliárdba került. szószerint idézem az álamtitkárt ez az öszegnek az elöterentése nem jelent proglémát. 3 minisztérium a nemzet gazdasági a vidékfejlesztési és agrád tárca fogja összedobni 4,2 miliárdos összeget .erre szavát adta és még utólag is elnézést kért a titkos szilgálati bakiért. természetesen a kidolgozott programot átadtam. comba sándor álmatitkárnak elköszönve álamtitkár urtol azt mondta rövidesen találkozunk. kapcsolat tartonak megbizta fekete lászló nemzet gazdasági minisztérium fő osztályvezetöjét hogy mihamarabb hozza tetöalá hogy a fenn emlitett 3 minisztériumal mihamarabb megkezdögyenek a tárgyalások. két hét mulva megkezdöttek a 3 minisztériumal a tárgyalások természetesen eredmény nélkül zárottak a tárgyalások. és ekkor rágyöttem hogy el vették tölem a kidolgozott porogramot mert felkészületelenül ültek le velem a 3 minisztérium szakemberei . ztolag ki derult hogy a programomat megtaláltam a roma strtégiában a fidesz megmutatta hogy mire képes .                         tisztelettel Nótár Zoltán igrici

#9   politikus  | 2012 Február 05 09:54:12 like(0) dislike(0)

a roma stratégiát én találtam ki elöször magyarországon . négy ével ezelött papira fektetem és igriciben elinditottam megmutatva magyarországnak europának az mszp-nek és választások után a fidesz-nek. hogy a magyarországi cigányok nem csak szemét szedésre születek hanem tiszteséges becsületes munkát kapnak akkor be tugyák bizonyitani hogy nem segéjekböl akarnak élni hanem saját két kezük munkájából eltudják tartani családjukat és iskoláztatni tudják gyeremekeiket. mint ahogy azt bizonyicsa hogy éveken kereszül polgár mesterek százai jelenkeznek be hozzám szbolcs megyéig és baranya megyéig az ormányságon át szlovákiátol kezdve egész europa felfigyel az általam kidolgozott programokra hogy hosszú távon fentarható és muködö képe

#8   Bubu  | 2012 Február 05 03:00:31 like(0) dislike(0)

Nem ertem hogy lehet az hogy o a nevetekben beszeljen??? meg sajnos nemhalotam arol hogy a romak demonsztraltak volna o ellene..tegyuk fel a parlament ellot...legalabb latna a vilag hogy nem a romak hangja

#7   Nóra  | 2012 Február 04 20:45:22 like(2) dislike(0)

Nem kérünk   már  Farkas Flóriból, elegünk van belőle!

Egy cigány sem fog  melltte állni   soha, mert semmit nem tett a cigánység érdekébe!

Éljen ő meg  30-40-, vagy 50 ezer forintból, vagy jöjjön ki a parlamentből, és keressen munkát magának, de valami  föld munkát , így télvíz idején hogy tudja meg, mennyit kell szenvedni a megélhetésért.Hogy minden egyes  nap küzdeni kell a túlélésért családoknak !

Könnyű beszélni,  eszet osztani, hazudozni  a bársony székből.Még hogy   semmi baj itthon magyarországon:((Eszem megáll:((

#6   lincike  | 2012 Február 04 20:38:26 like(1) dislike(0)

nyomurult kutya ez a florian var meg ra is rossz ido nehogy a vegen o is menedekjogot kerjen majd kanadatol

#5   nissanmicra  | 2012 Február 04 19:47:04 like(1) dislike(0)

HA EZ ÍGY FOLYTATÓDIK LEHET TE IS OTT FOGOL KIKÖTNI!!!!

#4   dartford  | 2012 Február 04 18:31:24 like(1) dislike(0)

nem tudom tud ez meg tukorbe nezni???

#3   politikus  | 2012 Február 04 17:15:23 like(1) dislike(0)

farkas florián sokszor te se hiszed el amit mondol. a mai nyilatkozatodban is rávilágitol arra hogy neked hogy a romák semit nem jelentenek.met a felelös a roma politikus lennél akkor nem a néped ellen politizálnál. az amit edig tettél a romák érdekében az elmult 1 évben lást be hogy rosszab helyzetbe kerültek a romák mit ezelött 1 évben. lehet hogy te megoldásnak tekinted a munkanélküli segélyek csökentését a minimál bérek csökentését. amit mi csak roma minimálbérnek nevezünk. hol van a 100 meg 200 ezer roma munkahely ezek mind üres frázisok ( a vidéki romák félrevezetése). tudod te hogy milyen helyzetben élnek a vidéki romák fogalmad sincs rola mert ha lenne nem nyilatkoznál ilyen hülyeségeket. a fideszt is megtéveszted mert nincs mögöted olyan roma bázis amiröl te folymatosan beszélsz azért irom ezt neked  meg öszintén mikozben azt hiszi a fidesz hogy mögöted ál az egész a roma társadalom és csak rajtad keresztül lehet a fideszel kapcsolatot teremteni miközben azt hangosztasátok hogy amelyik cigány nincs veletek annak semilyen pályázata nem lesz sikeres. mi ez ha nem zsarolás? te ki akarod irtani a romákból a saját véleményt az öco-be se mondhasák el a lungó dromos képiselök se saját véleményüket és nem lungó dromos képiselök meg számitásba se jöhetnek. nem számit senkinek a véleménye kezd az agyadra menni a hatalom változtas hozzá álásodon mert a vesztedbe rohansz. kiváncsi leszek arra ha 2014-ben a fidesz nem tesz fel a  palramenti listájára. akkor hány cigány fog rád szavazni? azt javaslom fogjál össze az utolsó árva gyerekkel is hogy lehetöséged legyen cigányként élned. eszedbe nem jutna hogy a vidéki cigány telepekre az éhezö gyerekeknek a rendkivüli idöjárásra tekintettek az élelmiszer banktól tartos élelmiszerhez jutatnád a fagyoskodó és éhezö roma gyerekeket. tudom hogy ez olyan kicsi elképzelés amire te fittyet hánysz kérd meg az engedélyt orbán viktortól. egy öszinte öco-s képiselö                                                         nótár zoltán

#2   ABC  | 2012 Február 04 17:00:11 like(3) dislike(0)

Ez a Fidesz seggnyalója, egy fehérgalléros bűnöző!

#1   desert storm  | 2012 Február 04 14:32:18 like(3) dislike(0)

kíváncsi lettem volna felvett-e volna dolgozni az oröbe ff. aztán megnézném hogy flóri miként élne meg 31000ft-ból vagy 47000ft ból. meg hogy énekem az állam már legallább 1.5éve nem biztosit munkát akkor ez hogyos van .


vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2021 November   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Ignácz Judit: A roma nők természetes élőhelye és életmódja

  • Ignácz Judit: A roma nők természetes élőhelye és életmódja

  • Az EP nagy többséggel támogatta a kisebbségvédelmi európai polgári kezdeményezést

  • Cinka a keresztfánál

  • Kiállítással és közösségi fotózással is ünnepli fennállását a Romani DesignCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt