HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

A Lungo Drom is csatlakozik a Békemenethez

betűméret csökkentése betűméret növelése
2012 Január 19    Forrás: mti


Ez a cikk archív

A Lungo Drom és több mint ötszáz roma kisebbségi önkormányzati vezető is csatlakozik a január 21-ei Békemenet Magyarországért elnevezésű kormány melletti demonstrációhoz - közölte Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke, fideszes országgyűlési képviselő szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Hirdetmény

Farkas Flórián kifejtette: a magyarországi cigányság képviselői "érzik, látják azt a nemzetközi nyomást, ami a magyar kormányra és annak miniszterelnökére nehezedik", ennek ellenére az elmúlt másfél év felzárkózási és integrációs programjainak köszönhetően a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok életében valódi pozitív fordulat állhat be. "Orbán Viktor miniszterelnök személye pedig garancia a megkezdett programok folytatására" - fogalmazott a politikus.

 

Azzal, hogy a békemenethez csatlakoznak, elkötelezettségüket kívánják kifejezni a magyar kormány társadalmi felzárkózásért tett erőfeszítései és a békés társadalmi együttélés mellett - olvasható a közleményben.

 

A Békemenet Magyarországért elnevezésű demonstrációt több közéleti személyiség hirdette meg. A Hősök teréről az Országházig vonulók - mint írták - azt szeretnék bemutatni, hogy nem kívánnak mást, "csak békében, egyetértésben, a demokrácia keretei között, másokat tisztelve szabadon élni". A szervezők azokat várják a megmozdulásra, akik egyetértenek a mozgalom céljaival és akiknek "fontos hazánk függetlensége és fölemelkedése".Hirdetmény
Ehhez a cikkhez eddig 5 hozzászólás érkezett.

#5   leleplezés  | 2012 Január 21 10:30:13 like(0) dislike(0)

Farka F egy ÁRULÓ KÖCSÖG!!!

 

#4   leleplezés  | 2012 Január 21 10:29:07 like(0) dislike(0)

erre kapható ez a bérenc, azt gondolom, hogy ha a romák közül bár ki elmegy erre a kormány melletti szinpátia tüntetésre az kurva jól él és egyet ért e politikával az-az a cigányok árulójává válik. kérek mindenkit, hogy NE MENJEN EL  erre a csürhe banda megmozdulásra, annál inkább ellenük márc. 15 én kell ellmenni és kifejezni a nem tetszésünket a kormányzásukról!!!

#3   desert storm  | 2012 Január 19 18:06:05 like(0) dislike(0)

ja és már nincsenek fizetett diák statiszták, március 15-én volt a fidesznek. vagy elfogytak hoffmann rózsa miatt.

#2   desert storm  | 2012 Január 19 15:07:30 like(0) dislike(0)

a fidesznek már nincsenek diákok , mint március 15-én volt.

#1   desert storm  | 2012 Január 19 15:04:50 like(0) dislike(0)

mihez is kellene csatlakozni, az áfa emeléshez, 4órás munkához, a szegregációhoz, az 1-kulcsos adó rendszerhez , akik elveszik a rokkantaktól a nyugdíjat , az 450ft -os benzinhez, csalókhoz akik másolják a doktorit, akik lefoglalják a tereket előre 2évre mert rossz a közértzet, a bálozókhoz nép meg éhezik mint a kutya , vagy a dohány trafikokkal értsünk egyet, vagy a bohócnak legyünk a szárnysegédje? vagy olyannokkal akik nem szólalnak meg a cigánybünözésre? -és a parlamentbe néma kacsa , ?,,és nyitva van most az orö ??? az érettségizett  miniszternek? vagy az új oktatási trv-hez ami kizárja a romákat a felsőoktatásból, .???


vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2021 November   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Ignácz Judit: A roma nők természetes élőhelye és életmódja

  • Ignácz Judit: A roma nők természetes élőhelye és életmódja

  • Az EP nagy többséggel támogatta a kisebbségvédelmi európai polgári kezdeményezést

  • Cinka a keresztfánál

  • Kiállítással és közösségi fotózással is ünnepli fennállását a Romani DesignCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt