HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

A vádlottak ismerőseinek tanúmeghallgatásával folytatódik ma a tárgyalás

betűméret csökkentése betűméret növelése
Címkék:  romagyilkosságok
2011 Május 11    Forrás: mti


Ez a cikk archív

A romák elleni támadássorozat vádlottjainak ismerőseit hallgatja meg ma tanúként Miszori László tanácsvezető bíró a Pest Megyei Bíróságon; az emberölési ügyben négy férfit vádolnak a hat halálos áldozatot követelő bűncselekmény-sorozat elkövetésével.

Hirdetmény

Miszori László - aki ellen több elfogultsági indítványt is beterjesztett az első- és a másodrendű vádlott, a beadványok egyikét már elutasította a bíróság - tanúként idézte be azt a férfit, aki albérlőként lakott a másodrendű vádlott, Kiss István és barátnője debreceni bérleményében.

 

A vádirat szerint S. Mihály, aki csak ritkán tartózkodott a lakásban, egy nap észrevette szobájában az ágya alatt rejtegetett fegyvereket, így azokat az akkoriban szintén társbérlőként ott lakó Pető Zsolt harmadrendű vádlott elvitte, és a telkén rejtette el.

 

A bíró péntektől már az egyes cselekményekkel összefüggésben hallgat meg tanúkat, így elsőként a 2008. márciusi, besenyszögi fegyverrablással kapcsolatban idézte be azt a hivatásos vadászt, akitől hét vadászfegyvert rabolt el a vád szerint az első-, a másod- és a harmadrendű vádlott eddig ismeretlen negyedik társukkal; ezekkel követték el a kilenc helyszínen összesen hat halálos áldozatot követelő támadásokat.

 

Kiss Árpádot, Kiss Istvánt, Pető Zsoltot és Csontos Istvánt az ügyészség aljas indokból, előre kitervelten, több emberen, részben 14 éven aluli sérelmére, részben sok ember életét veszélyeztetve elkövetett emberöléssel, csoportosan elkövetett fegyveres rablással, valamint lőfegyverrel és lőszerrel való visszaéléssel vádolja.Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2019 Augusztus   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Új jelentés szedi szét Járóka Lívia állításait a magyarországi romák helyzetéről

  • Németh Zsolt: az európai történelem és a cigányság története szervesen összekapcsolódik

  • Budapest Ritmo - Idén a roma kultúra áll a középpontban

  • Roma Pride 2018: “Te is a nemzet része vagy!”

  • Roma Büszkeség Napja -„Egyformán vagyunk emberek”CÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt