HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Field: Koncepciós tárgyalást tervez a Fidesz

betűméret csökkentése betűméret növelése
2011 április 29    Forrás: Index


Ez a cikk archív

Richard Field nem vesz részt abban a tényfeltáró bizottságban, amelynek létrehozását a fideszes Kocsis Máté kezdeményezte, hogy kiderüljön, kik állnak a gyöngyöspatai feszültségek hátterében. Field szerint a bizottság koncepciós tárgyalás lenne, a tények eddig jól dokumentáltak voltak. Az egy héttel ezelőtti evakuációt szervező amerikai szerint ezt csak a Fideszhez közel álló üzletemberek által működtetett politikai propagandagépezet nem akarja elfogadni.

Hirdetmény

A gyöngyöspatai tények jól dokumentáltak, és magukért beszélnek – állítja a Kocsis Mátéhoz, a parlament rendészeti bizottságának elnökéhez címzett nyílt levelében Richard Field.

 

A múlt pénteki gyöngyöspatai buszos akciót szervező amerikai üzletember a Fidesz új vizsgálóbizottsági javaslatára reagálva azt írta: ami a tervezett koncepciós tárgyalást illeti, nincsen szándékomban részt venni benne.

 

Kocsis Máté csötörtökön jelentette be, hogy országgyűlési tényfeltáró bizottságot hoznak létre, annak érdekében, hogy kiderüljön, milyen erők álltak a Gyöngyöspatán amúgy is meglévő feszültségek gerjesztése mögött. A Jobbik és az LMP is jelezte, részt vesznek a bizottság munkájában.

 

Az amerikai üzletember szerint indokolt volt a 276 gyöngyöspatai roma nő és gyerek kitelepítése a Véderő meghirdetett gyakorlata előtt, hiszen április 22-én reggel nem voltak rendőrök a településen.

 

„Amikor péntek reggel 7:30-kor megérkeztem Gyöngyöspatára, hogy segítsek a gyöngyöspatai nők és gyermekek evakuálásában, egyetlen rendőrt sem láttam a településen. Ha figyelmesen megnézi az evakuálásról készült képeket, egyetlen rendőrt sem talál rajtuk.

 

Anélkül tudtam behajtani Gyöngyöspatára, felrakni 276 embert a hat buszra (plusz elegendő tejet és ennivalót a biztonságos helyre történő rövid utazásra), és visszahajtani Gyöngyösre további ellátmányért, hogy egyetlen rendőr is ellenőrizte volna az okmányaimat, vagy megkérdezte volna, hogy mi történik valójában. Csak Gyöngyösről való visszatértem után tapasztaltam a helyszínen komoly rendőri jelenlétet (amelyért hálás vagyok Pintér miniszter úrnak), és az okmányaimat is ekkor vizsgálták meg.” – írta Richard Field hozzátéve: „Ha cselekedetemmel rontottam az általam őszintén és mélyen szeretett Magyarország nemzetközi megítélésén, azt őszintén sajnálom.

 

Ha azonban bármikor a jövőben arra kérnek, hogy segítsek megvédeni magyar állampolgárokat fasiszta gengszterektől, azt tétovázás nélkül meg fogom tenni, ha az módomban áll. Mert a magyar állampolgárok életének védelme fontosabb, mint bármely kormány vagy politikai párt tekintélyének megóvása.

 

És ha cselekedeteimmel megmutattam a magyaroknak, hogy a szabadsággal együtt jár az a kötelesség, hogy a társadalom legelesettebb tagjait megvédjük, akkor úgy fogom érezni, hogy volt értelme az életemnek.”Hirdetmény
Ehhez a cikkhez eddig 6 hozzászólás érkezett.

#6   nissanmicra  | 2011 április 30 15:12:07 like(0) dislike(0)

UJ HORTY Orbán Viktor milyen értéket teremtett a tokaji szőlöben,Egyébként jobban hiszek egy izraelinek mint egy náci fagyúnak ,mert a nácik már a IIvh-ban is elszámolták magukat/mert ők az árja faj ők lesznek a világ úrai: de csak szégyenei letteka magyarokkal együtt. JA ha kimentek külföldre dolgozni azt is tagadjátok hogy hungary helyette slo ,srb ,cze,slv,  .JA ÉLŐSKÖDÉS TI KÉNYSZERITTEK RÁ A ROMÁKAT ,RENDSZERVÁLTÁS ELLŐTT MÉRT DOLGOZOTT A ROMÁK 97%-A. 

#5   leleplezés  | 2011 április 30 08:03:39 like(0) dislike(0)

aljaskarcsinak:

te kis patkány te milyen értéket képviselsz, vagy mit tettél ebben az országban olyan maradandót, hogy másokon ítélkezel.

te nem olvasol újságot, nem nézel tv-t, vagy éppen az elekronikus sajtó, stb, ugyan is a cigányok több száz éve kultúrát népszokást, stb hozott be és a mai napig művel és ápol.( 100 tagu, Mága Z,Szakcsi L,Pege A, stb, soroljam még??

Te kis genetikai hulladék, te vagy az üresfejű családod, ha egyáltalán van olyanod, mit tettetek, élősködtök és kritizáltok. kis patkányok!!!

#4   aljaskarcsi  | 2011 április 30 00:28:27 like(0) dislike(0)

Hazug zsidó is itt kelti a feszültséget ahelyett h eltakarodna izraelbe.

Cigányok, ha nem tetszik akkor menjetek ki ehhez a mocskos zsidóhoz amerikába de többet ne gyertek vissza. Élősködjetek az ottani adófizetőkön, terrorizáljátok az ottani embereket.

Sajnos ti semmilyen értéket nem teremtetetek ebben az országban csak pusztítottok.

 

#3   Tamango  | 2011 április 29 20:08:59 like(0) dislike(0)

Ez az ember nem tett mást, mint cselekedett a Magyar Köztársaság Kormánya Helyett!

Ezért  akarják felelősségre vonni, mert megelőzte azt a kimelet kormány koncepciót, ami sehol soha nem létezett, a romák megmentését, a rasszita erők megfékezését!

 

EGY EMBER, AKI TUDTA A KÖTELESSÉGÉT, ÉS CSAK SEGÍTETT!

Bizony, ez a szégyen, akéár tetszik, akár nem, a Magyar Köztársaság szégyene!

Mi vagyunk az Európai Unio soros vezetői, mi látjuk el az elnöki tisztséget is!

 - HÁT NEM RÖHEJ?! Vagy ezt is a sikerek között fogják elszámolni?

#2   nissanmicra  | 2011 április 29 16:19:21 like(0) dislike(0)

Tisztelt RICHARD FIELD MINDEN ROMA NEVÉBEN KÖSZÖNJÜK amit tettél. De tudnod kell hogy valójában HORTY sem nézte volna jó szemmel WALLENBERG ÉS PERLASZKA MENTŐ AKCIÓIT HA  MÉG HATALOMBAN LETT VOLNA.DE ÉLIÁS ÚJ HORTY Orbán VIKTOR-FASISZTA -NÁCI KOALICIÓJA AZ ÉLETEDRE FOG TÖRNI MINDEN SZINTEN.

#1   19530327  | 2011 április 29 16:10:09 like(0) dislike(0)

Csak tisztelni leheh az urat, az ilyen cselkedet kedvek ISTENNEK!

Remálem hallják a  Mária országában élő ájtatos keresztények!

Muszály volt  menekülve kirándulni nőknek ,öregeknek, gyerekeknek, rendőrség sehol

lehetett volna likvidálni a cigányokat. A gyakorlati front közepén kellett volna átélni a

legnagyobb ünnepet. Képmutató intézkedések. Az önvédelem garázdaság.

Meg volt a hadgyakorlat szervezve, csak visszafelé sült el a puska.

Lehet most magyarázkodni, hőbörögni, ez szánalmas.

VAN ENNÉL MÉG LEJEBB???


vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2021 Január   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Gyöngyöspatai iskolaügy: Horváth László: sérti az emberek igazságérzetét a kártérítés

  • Cigány autonómia

  • Rasszista demonstrációt hirdetett Miskolcra és Sályra a Mi Hazánk Mozgalom

  • Csak zaklatásért ítélték el a Betyársereg öt tagját

  • Orbán Viktornak végig kell mennie az úton – Forgács István a MandinernekCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt