HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Széteshet a romagyilkosság vádirata

betűméret csökkentése betűméret növelése
Címkék:  romagyilkosságok
2011 április 06    Forrás: Index


Ez a cikk archív

Az elkövetők négynél többen voltak, két autójuk volt, és nem a telefonhívások, hanem védett tanú buktatta le őket – értesült a Blikk.

Hirdetmény

A lap szerdai száma a nyomozati anyagokra hivatkozva arról számol be, hogy a rendőrséget egy különösen védett tanú vezette az elkövetők nyomára. A tanútól tudták meg a nyomozók, hogy Cs. István egykori koszovói békefenntartó is érintett az ügyben. A korábbi, hivatalos információk szerint a vádlottak az utolsó gyilkosságoknál óvatlanul használt mobiltelefonjaik miatt kerültek rendőrkézre.

 

A Blikk szerint a telefonok híváslistáiból kiderül, hogy útban Tiszalök felé az elkövetők egymást hívták, és a készülékeik egymástól 10-20 kilométerre voltak, azaz (legalább) két külön autóval utaztak. A vádirat és Cs. István eddigi bírósági vallomásai szerint azonban Cs. a K. testvérekkel egy autóban (egy ezüst színű Astra kombiban) ült. Az említett védett tanú szerint viszont a gyilkosok egy fekete VW Touareg hobbiterepjárót használtak.

 

A Blikk szerint a nyomozati anyagban további adatok utalnak arra, hogy több elkövető volt, nem mindenki ül a vádlottak padján, akinek kéne. További elkövetők létezésére vallomásaiban K. Árpád és Cs. István is utalt már.

 

Amennyiben a híváslista, a tanú vallomása és a lap által hivatkozott nyomok hitelesek, az egész gyilkosságsorozat, de maga a nyomozás is új megvilágításba kerül. A vádiratban ugyanis nincs említés további tettestársakról, és a gyilkosságokhoz használt fekete terepjáróról sem, jóllehet azt az egyik gyilkosság helyszínén tanúk látták kivilágítatlanul közlekedni.

 

Ez arra utalna, hogy a nyomozók önkényesen szelektáltak a nyomozás adatai közül, és egyes tényeket, illetve elkövetőket szándékosan figyelmen kívül hagytak a vádiratban.Hirdetmény
Ehhez a cikkhez eddig 1 hozzászólás érkezett.

#1   more  | 2011 április 06 13:45:30 like(0) dislike(0)

Induljunk ki abból, hogy a rendőr levizelte a bizonyítékot, majd az orvos füstmérgezést állapított meg a szitává lőtt áldozatokkal kapcsolatban!

ENNYI!

 

 

 


vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2019 Október   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Ösztöndíj a cigány értelmiségért

  • A romák is a Fidesz-KDNP jelöltjeit fogják támogatni

  • Romagyilkosságok - Tíz éve történt a nagycsécsi támadás

  • A SOMNAKAJ NOVEMBERBEN UTOLJÁRA A NEMZETI SZÍNHÁZBAN

  • Ösztöndíj pályázat roma fiataloknakCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt