HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Hajdúhadházon ellentüntetést szerveznek

betűméret csökkentése betűméret növelése
2011 Március 17    Forrás: Független Hírügynökség


Ez a cikk archív

A Hajdú-Bihar megyei cigány kisebbségi önkormányzat elnöke, Bernát Bálint szerint nem kellene kiélezni a konfliktust Hajdúhadházon a magyarok és romák között a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesületnek azzal, hogy a városban járőrözik. A kisebbségi vezető szerint a rendőrség és a polgárőrség jól végzi a munkáját, a nap 24 órájában jelen vannak az utcákon.

Hirdetmény

Akármilyen egyenruhát viselnek is, ő a gárdistákat látja bennük, akik egy éve már fel akartak vonulni a városban - jelentette ki a roma vezető. Szerinte most ugyanazok elölről kezdik, más módszerekkel ugyanazt. Hozzátette: ő tavaly megszervezte az ellentüntetést azért, hogy a Magyar Gárda ne vonulhasson fel Hajdúhadházon. Most is kész ezt megtenni.

 

Mint arról beszámoltunk, az elmúlt napokban a sajtóban megjelentek olyan hírek, hogy a gyöngyöspatai eseményekhez hasonlóan a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület azt tervezi, áprilisban Hajdúhadházon két hétig megerősített járőrszolgálatot lát el. A kezdeményezésről azonban az önkormányzat semmilyen hivatalos értesítést nem kapott - ezt a település polgármestere közölte, aki leszögezte: az önkormányzat se meg nem kereste a szervezetet, se segítséget nem kért tőle. A városban rendőrség és polgárőrség működik.Hirdetmény
Ehhez a cikkhez eddig 8 hozzászólás érkezett.

#8   more  | 2011 Március 19 13:13:42 like(0) dislike(0)

Vona és O.V viszonylatban igazad van! Azt csinál a parlamentben és azon kívül amit csak akar. Orbán még véletlenül sem meri megsérteni! Láthatóan fél tőle!

#7   Tamango  | 2011 Március 18 19:54:54 like(0) dislike(0)

Egyedül és kizárólag a Polgármester tud velük szemben fellépni. nem engedélyezi, hogy a közterületen masírozzanak, nem tart igényt a jelenlétükre. Amennyiben mégis megteszik, kérheti a rendőrhatóság beavatkozását akár garázdaság miatt is... Ennek a bandának tényleg az a célja, hogy mindenáron összeütközést csikarjon ki. Ha a házak közé merészkednek, és provokálnak, a gyerekek bilivel leönthetik őket a kerítésen belülről. Oda be Ők sem mehetnek, és a gyerekek ellen sem tehetnek semmit. Ha a rendőrség nem avatkozik be, márpedig úgy látszik, hogy nagyon jól összejátszanak, akkor pedig Hajdúhadház lesz az a hely, amelyet a világ meg fog ismerni. Orbán Viktornak kisebb gondja is nagyobb annál, hogy a saját karrierjén kívül, meg az imázsán kívül mással is foglalkozzon. Főleg nem a régi haverok által elkövetett cselekménnyel. Ő is ott volt, amikor a JOBBIK megszületett, most aztán nem tud ellenük tenni, mert ha kiborul a bili, akkor soha többet nem lehetne politikus.

#6   more  | 2011 Március 18 19:17:11 like(0) dislike(0)

Nyugiba maradni, vagy aki teheti, menekülni az országból. Az ország törvényen kívül helyezett minket!!!

#5   19530327  | 2011 Március 18 18:54:35 like(0) dislike(0)

A törvény nem véd meg, mit kéne csinálni!?????

#4   more  | 2011 Március 18 16:42:34 like(0) dislike(0)

Nem szabad ellentüntetést szervezni ellenük. Ha közömbösen fogadjátok őket, ki is húztátok a méregfogukat! A kormány nem tesz semmit. Koncként dob oda minket a falka elé. Nem szabad felvennünk a felénk dobott kesztyűt. Ha felvesszük széttaposnak minket! EZT AKARJÁTOK????

#3   romungro  | 2011 Március 18 12:30:51 like(0) dislike(0)

Ha belemegyünk a jobbik játékába és ne talán tán súlyosabb balhé is kikerekedne, annak a szólás szabadság és a gyülekezési jog radikális leépítése lenne a következménye.

#2   Mantai  | 2011 Március 18 08:50:04 like(0) dislike(0)

Tudomásul kell venni, hogy Jobbik népszerűsége SZERENCSÉRE csökken. Azért csinálják újra és újra megmozdulásukat, hogy legyen hír róluk, legyenek a köztudatba. Ha belemegyünk a játékukba, és vassal akarjuk őket visszaszorítani az nekik iszonyatosan sokat segítünk.

#1   more  | 2011 Március 17 20:40:24 like(0) dislike(0)

Hajdúhadházi romák! Erre várnak a nácik. Ellentüntetésre.! Ne tegyétek! Ha ellentüntetést szerveztek akkor elérik a céljukat. A Magyar hatóságokra nem számíthattok (Pintérnek sok a dolga nem ér rá ezzel foglalkozni)


vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Január   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • A cigányok harminc éve elszenvedői a túlóratörvénynek

  • ORÖ-s képviselők tucatjait hallgatták ki gyanúsítottként

  • KÁSLER MIKLÓS: A ROMA SZAKKOLLÉGIUMOK ELŐSEGÍTIK A TEHETSÉGEK KIBONTAKOZTATÁSÁT

  • Azért kellett mennie a CEU-nak, mert Soros támogatta a romákat?

  • Rafael Gyula: a baloldali pártok mondják fel a Jobbikkal való együttműködésüket!CÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt