2024 March 19., Tuesday/Bánk, József napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Partnerparti fergeteges sikerű koncertekkel
2010. 12. 04. 00:00

A stockholmi koncertet megnyitó Szentiványi Gábor nagykövet kiemelte, hogy a világhírű együttes fellépése rímel a közelgő magyar soros EU elnökség egyik témájára, az európai roma integrációra.

Ennek apropóján a Magyar Turizmus Zrt. stockholmi képviselete koncertjeggyel lepte meg legfontosabb média- és utazási irodai partnereit mindhárom városban. Stockholmban továbbá a koncert előtt magyar pezsgővel koccinthattak a vendégek a híres Konserthuset (a Nobel-díj átadások legendás helyszíne) V. Gusztáv szalonjában tartott állófogadáson, amelyen az MT Zrt. külképviseletének vezetője köszönetet mondott az egész éves együttműködésért. A három helyszínen 80 kiemelt partner vett részt az eseményen.


A stockholmi koncertet megnyitó Szentiványi Gábor nagykövet kiemelte, hogy a világhírű együttes fellépése rímel a közelgő magyar soros EU elnökség egyik témájára, az európai roma integrációra, amelynek a zenekar magasan képzett tagjai kitűnő példáját jelentik. A megjelent meghívottak nagyra értékelték a koncert művészi tartalmát és az MT Zrt. ötletes gesztusát, amely a folyamatos jó partnerkapcsolatot is szimbolizálja.