2024 April 27., Saturday/Zita napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Többek szerint romák közé hajtott az a sofőr, akinek autóját összetörték
2009. 11. 16. 00:00

Szerintük néhányan azért törték össze az autót, mert annak vezetője elütött egy romát, aki "ma is húzza a lábát, de mentőt nem kért".

A helyiek - akik az MTI tudósítójának egy családi ház portáján nyilatkoztak - azt mondták: rettegésben élnek, máig él bennük a romagyilkosságok miatti félelem, tartanak tőle, hogy ezek a bűncselekmények esetleg megismétlődhetnek.

Véleményük szerint azért alakult ki konfliktus a településen az egyik szocialista önkormányzati képviselővel is, mert nem volt tisztázott, ki és milyen feltételekkel szervezte meg vagy adott helyet a szombaton megtartott jobbikos fórumnak.

Valamennyien hangsúlyozták: nagyon sok idegen érkezett a településre szombaton, de vasárnap még többen jöttek, 35 idegen autót számoltak meg.

Szerintük néhányan azért törték össze az autót, mert annak vezetője elütött egy romát, aki "ma is húzza a lábát, de mentőt nem kért". A kocsiban nem nő és gyermek ült, ahogyan azt korábban mondták, hanem gárdisták, és az eset a cigányok által lakott településrészen történt - mondták.