HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Fegyvereket találtak három férfinál

betűméret csökkentése betűméret növelése
Címkék:  tiszalök
2009 Június 02    Forrás: TV2


Ez a cikk archív

Puskákat, pisztolyokat, lőszereket találtak a rendőrök három férfinál Pest és Nógrád megyében. Egy névtelen telefonáló szólt, hogy szerinte közük lehet a cigányellenes támadásokhoz, bár ezt a rendőrök egyelőre nem mondják. Ketten korábban szerződéses katonák voltak.

Hirdetmény

Puskákat, pisztolyokat és lőszereket találtak három férfinál, a rendőrök fotókat készítették a lefoglalt fegyverekről. A férfiakat kihallgatták, de ezután el is engedték.

Kettő közülük szerződéses katona volt, jelenleg már nem szerződéses katona. Szélsőséges csoportokkal nincs információnk, hogy kapcsolatban lennének - mondta Döme Zsolt, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője.

 

Ez egy kivégzés volt.  Ezt mondta a Tiszalökön lelőtt cigány férfi sógora. Az országos rendőrfőkapitány szerint ugyanazok támadhattak Tatárszentgyörgyön és Nagycsécsen is. És elképzelhető, hogy a cigányokat olyanok támadták meg, akik valamilyen fegyveres testületnek tagjai voltak. A most lefoglalt fegyverek közül az egyiket Németországban körözik, de azt még nem lehet tudni, hogy pontosan miért. A Fegyvertani Intézetben most azt vizsgálják, Magyarországon követtek-e el valamilyen bűncselekményt a fegyverekkel.

A helyi rendőrség bűnügyi osztályvezetője azt mondta, hogy jelenleg nincs erről információ, de a szakértői vizsgálat erre is ki fog térni.

Még senki sem gyanúsítanak a cigányok elleni támadásokkal. A nyomravezetői díj 50 millió forint, az eddigi legmagasabb Magyarországon.Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 December   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Agócs János lett az ORÖ új elnöke

  • Adventi fogadás az államfőnél

  • Roma ifjúsági tréning Rimaszombatban

  • A miskolci romák polgármestere is akar lenni a frissen megválasztott Veres Pál

  • Dancs Mihály felmondta az ORÖ-s szövetségétCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt