2024 April 27., Saturday/Zita napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Fegyvereket találtak három férfinál
2009. 06. 02. 00:00

Puskákat, pisztolyokat és lőszereket találtak három férfinál.

Puskákat, pisztolyokat és lőszereket találtak három férfinál, a rendőrök fotókat készítették a lefoglalt fegyverekről. A férfiakat kihallgatták, de ezután el is engedték.

Kettő közülük szerződéses katona volt, jelenleg már nem szerződéses katona. Szélsőséges csoportokkal nincs információnk, hogy kapcsolatban lennének - mondta Döme Zsolt, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője.

 

Ez egy kivégzés volt.  Ezt mondta a Tiszalökön lelőtt cigány férfi sógora. Az országos rendőrfőkapitány szerint ugyanazok támadhattak Tatárszentgyörgyön és Nagycsécsen is. És elképzelhető, hogy a cigányokat olyanok támadták meg, akik valamilyen fegyveres testületnek tagjai voltak. A most lefoglalt fegyverek közül az egyiket Németországban körözik, de azt még nem lehet tudni, hogy pontosan miért. A Fegyvertani Intézetben most azt vizsgálják, Magyarországon követtek-e el valamilyen bűncselekményt a fegyverekkel.

A helyi rendőrség bűnügyi osztályvezetője azt mondta, hogy jelenleg nincs erről információ, de a szakértői vizsgálat erre is ki fog térni.

Még senki sem gyanúsítanak a cigányok elleni támadásokkal. A nyomravezetői díj 50 millió forint, az eddigi legmagasabb Magyarországon.