HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Halálosan megfenyegették az OCÖ elnökét

betűméret csökkentése betűméret növelése
Címkék:  választás, kolompár, OCÖ, mcf
2009 Május 21    Forrás: RomNet


Ez a cikk archív

Ismeretlenek levélben életveszélyesen megfenyegették Kolompár Orbánt. Az Országos Cigány Önkormányzat és az MCF Roma Összefogás Párt elnöke az ügy miatt feljelentést tesz a rendőrségen.

Hirdetmény

"Megdöglesz te rohadék. Nem tudod, hogy mi vár rád és a fajodra." - ez az egyik üzenet tartalma, amit 2009. május 21-én, emailen keresztül kapott az OCÖ elnöke.

Nem ez az egyetlen üzenet, amit a roma vezetőnek címeztek. Sorozatosan fenyegető hangvételű levelek érkeznek az Országos Cigány Önkormányzathoz, amiben nemcsak őt, hanem egész roma lakosságot fenyegetik. "Halál az összes cigányra, le kell mészárolni az összeset. Meg van a módszer hozzá, csak be kell vezetni." - olvasható az egyik OCÖ-höz tegnap eljuttatott levélben.

"Nem tűrhetjük, hogy a jelenlegi nehéz szociális és gazdasági helyzetben, tovább tetőzze problémáinkat az, hogy rettegésben kell élnünk! Véget kell vetnünk annak, hogy Európa szívében Magyarország az egyre jobban gyűrűző cigány ellenesség országa legyen." - nyilatkozta Kolompár Orbán. Hozzátette: diplomás roma fiataljaink most azon dolgoznak, hogy eljuttassák a magyarországi cigányság hangját az európai parlament falai közé! Ezek a fenyegető üzenetek is azt mutatják, hogy a hazai cigányságnak szüksége van arra, hogy önálló érdekképviselete legyen Brüsszelben, mert ma Magyarországon nem jó és nem biztonságos cigánynak lenni. - hangsúlyozta a roma politikus.

Kolompár Orbán az egyre gyakrabban érkező fenyegető hangvételű levelek miatt feljelentést tesz az Országos Rendőr Főkapitányságon.Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Október   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Agócs János lehet az ORÖ új elnöke

  • A Lungo Drom-ellenes koalíció zárhatja le a Farkas Flórián-féle korszakot az ORÖ-ben

  • Felfüggesztett börtönre ítélték az Országos Roma Önkormányzat elnökét

  • Fellebbezett az ítélet ellen az Országos Roma Önkormányzat elnöke

  • Nyílt levélben kérik Farkas Flóriánt ne zaklassa az ORÖ-s képviselőketCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt