HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Halálosan megfenyegették az OCÖ elnökét

betűméret csökkentése betűméret növelése
Címkék:  választás, kolompár, OCÖ, mcf
2009 Május 21    Forrás: RomNet


Ez a cikk archív

Ismeretlenek levélben életveszélyesen megfenyegették Kolompár Orbánt. Az Országos Cigány Önkormányzat és az MCF Roma Összefogás Párt elnöke az ügy miatt feljelentést tesz a rendőrségen.

Hirdetmény

"Megdöglesz te rohadék. Nem tudod, hogy mi vár rád és a fajodra." - ez az egyik üzenet tartalma, amit 2009. május 21-én, emailen keresztül kapott az OCÖ elnöke.

Nem ez az egyetlen üzenet, amit a roma vezetőnek címeztek. Sorozatosan fenyegető hangvételű levelek érkeznek az Országos Cigány Önkormányzathoz, amiben nemcsak őt, hanem egész roma lakosságot fenyegetik. "Halál az összes cigányra, le kell mészárolni az összeset. Meg van a módszer hozzá, csak be kell vezetni." - olvasható az egyik OCÖ-höz tegnap eljuttatott levélben.

"Nem tűrhetjük, hogy a jelenlegi nehéz szociális és gazdasági helyzetben, tovább tetőzze problémáinkat az, hogy rettegésben kell élnünk! Véget kell vetnünk annak, hogy Európa szívében Magyarország az egyre jobban gyűrűző cigány ellenesség országa legyen." - nyilatkozta Kolompár Orbán. Hozzátette: diplomás roma fiataljaink most azon dolgoznak, hogy eljuttassák a magyarországi cigányság hangját az európai parlament falai közé! Ezek a fenyegető üzenetek is azt mutatják, hogy a hazai cigányságnak szüksége van arra, hogy önálló érdekképviselete legyen Brüsszelben, mert ma Magyarországon nem jó és nem biztonságos cigánynak lenni. - hangsúlyozta a roma politikus.

Kolompár Orbán az egyre gyakrabban érkező fenyegető hangvételű levelek miatt feljelentést tesz az Országos Rendőr Főkapitányságon.



Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Augusztus   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Visszafogadta a Fidesz a cigányozó edelényi polgármestert

  • Farkas Flórián pofátlansága: folytatnia kell az elért sikerek megtartásáért…..

  • Kis Grófo képével cigányozott a szolnoki ellenzék

  • Felosztanák Farkas Flórián birodalmát

  • A cigányok felzárkóztatása az egész társadalom ügye



CÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?














KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar



    Phiren Amenca



    Parno Graszt