HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Halálosan megfenyegették az OCÖ elnökét

betűméret csökkentése betűméret növelése
Címkék:  választás, kolompár, OCÖ, mcf
2009 Május 21    Forrás: RomNet


Ez a cikk archív

Ismeretlenek levélben életveszélyesen megfenyegették Kolompár Orbánt. Az Országos Cigány Önkormányzat és az MCF Roma Összefogás Párt elnöke az ügy miatt feljelentést tesz a rendőrségen.

Hirdetmény

"Megdöglesz te rohadék. Nem tudod, hogy mi vár rád és a fajodra." - ez az egyik üzenet tartalma, amit 2009. május 21-én, emailen keresztül kapott az OCÖ elnöke.

Nem ez az egyetlen üzenet, amit a roma vezetőnek címeztek. Sorozatosan fenyegető hangvételű levelek érkeznek az Országos Cigány Önkormányzathoz, amiben nemcsak őt, hanem egész roma lakosságot fenyegetik. "Halál az összes cigányra, le kell mészárolni az összeset. Meg van a módszer hozzá, csak be kell vezetni." - olvasható az egyik OCÖ-höz tegnap eljuttatott levélben.

"Nem tűrhetjük, hogy a jelenlegi nehéz szociális és gazdasági helyzetben, tovább tetőzze problémáinkat az, hogy rettegésben kell élnünk! Véget kell vetnünk annak, hogy Európa szívében Magyarország az egyre jobban gyűrűző cigány ellenesség országa legyen." - nyilatkozta Kolompár Orbán. Hozzátette: diplomás roma fiataljaink most azon dolgoznak, hogy eljuttassák a magyarországi cigányság hangját az európai parlament falai közé! Ezek a fenyegető üzenetek is azt mutatják, hogy a hazai cigányságnak szüksége van arra, hogy önálló érdekképviselete legyen Brüsszelben, mert ma Magyarországon nem jó és nem biztonságos cigánynak lenni. - hangsúlyozta a roma politikus.

Kolompár Orbán az egyre gyakrabban érkező fenyegető hangvételű levelek miatt feljelentést tesz az Országos Rendőr Főkapitányságon.Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Január   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Farkas Flórián hosszú útja lassan elvezet a bukáshoz

  • A cigányok harminc éve elszenvedői a túlóratörvénynek

  • ORÖ-s képviselők tucatjait hallgatták ki gyanúsítottként

  • KÁSLER MIKLÓS: A ROMA SZAKKOLLÉGIUMOK ELŐSEGÍTIK A TEHETSÉGEK KIBONTAKOZTATÁSÁT

  • Azért kellett mennie a CEU-nak, mert Soros támogatta a romákat?CÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt