2024 April 26., Friday/Ervin napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Bangó Margit: 40 éves pályafutás
2009. 03. 17. 00:00

Bangó Margit hangja nemzeti kincs.

2001-ben a Száztagú Cigányzenekarral együtt Magyar Örökség díjjal tüntette ki a köztársasági elnök, majd a Magyar Köztársaság Érdemrendjét is megkapta.

A művésznő mára szinte mindent elért szakmájában, amit lehetett: hangja a műfaj védjegye lett hazánkban és világszerte. 2009-ben ünnepli pályafutásának 40 éves jubileumát, mely alkalomból rengeteg meglepetést tartogat közönségének.

Bangó Margit hangja nemzeti kincs. Nagy megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy éppen pályafutásának 40 éves jubileumi évében szerződött kiadónk művészeinek sorába. - nyilatkozta Szekeres Judit, az EMI ügyvezető igazgatója.

A nemzetközi kiadó vezetője azt is elárulta, hogy az idei évben számos különleges zenei kiadvánnyal, sőt még egy szakács DVD-vel és könyvvel is kedveskednek az énekesnő rajongóinak. Indításként március 25-én megjelenik a Mulatok, mert jól érzem magam című lemez, amely nagyrészt tradicionális nótákat tartalmaz majd.

Szintén tavasszal egy teljesen új zenei oldaláról is bemutatkozik Bangó Margit, amivel egészen biztos, hogy a fiatalabb korosztályt is rabul ejti majd, de ez egyelőre még maradjon titok...