HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Bangó Margit: 40 éves pályafutás

betűméret csökkentése betűméret növelése
Címkék:  bangó, margit
2009 Március 17    Forrás: holgyforum.hu


Ez a cikk archív

A cigány folklór és magyar nóta királynőjeként világszerte ismert énekesnő nemrégiben az EMI szerződtetett művésze lett. A Kossuth-díjas énekesnő tizennégy évig a Száztagú Cigányzenekar szólistája volt, majd saját zenekarral önálló karrierbe kezdett.

Hirdetmény

2001-ben a Száztagú Cigányzenekarral együtt Magyar Örökség díjjal tüntette ki a köztársasági elnök, majd a Magyar Köztársaság Érdemrendjét is megkapta.

A művésznő mára szinte mindent elért szakmájában, amit lehetett: hangja a műfaj védjegye lett hazánkban és világszerte. 2009-ben ünnepli pályafutásának 40 éves jubileumát, mely alkalomból rengeteg meglepetést tartogat közönségének.

Bangó Margit hangja nemzeti kincs. Nagy megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy éppen pályafutásának 40 éves jubileumi évében szerződött kiadónk művészeinek sorába. - nyilatkozta Szekeres Judit, az EMI ügyvezető igazgatója.

A nemzetközi kiadó vezetője azt is elárulta, hogy az idei évben számos különleges zenei kiadvánnyal, sőt még egy szakács DVD-vel és könyvvel is kedveskednek az énekesnő rajongóinak. Indításként március 25-én megjelenik a Mulatok, mert jól érzem magam című lemez, amely nagyrészt tradicionális nótákat tartalmaz majd.

Szintén tavasszal egy teljesen új zenei oldaláról is bemutatkozik Bangó Margit, amivel egészen biztos, hogy a fiatalabb korosztályt is rabul ejti majd, de ez egyelőre még maradjon titok...Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2019 Július   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Romagyilkosságok: kérdések, tíz év után is

  • A megtámadott kárpátaljai romákért emelt szót Farkas Félix a parlamentben

  • A Jezsuita Roma Szakkollégium felvételi felhívása

  • Szálka a szemben: az Auróra küzdelme az önkormányzattal

  • Csemer Gézára emlékeztekCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt