HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Iván: a rendőrök körözött gárdistát fogtak

betűméret csökkentése betűméret növelése
Címkék:  Gárda, iván, bünőzés
2009 Január 31    Forrás: kisalfold.hu


Ez a cikk archív

Véget ért a Magyar Gárda iváni demonstrációjának hivatalos része. A rendőrök egy körözött gárdistát kapcsoltak le az ellenőrzések során.

Hirdetmény

Szombaton délelőtt 11 órakor a temetőnél találkoztak a Magyar Gárda tagjai Ivánban, azon a felvonuláson, melynek részleteit és körülményeit még pénteken este 7 óra után is vitatták. (Mint ismeretes, a megyei bíróság végül demonstrációra és a beszédek megtartására adott engedélyt a Magyar Gárdának, vonulásra nem.)

A focipályán történő felsorakozás után a demonstrálók a járdán művelődési ház elé "sétáltak", ahol a Magyar Gárda alapítói, országos, megyei és soproni kapitányai, valamint ifj. Hegedűs Lóránt és Vona Gábor, a Jobbik elnöke is beszédet mondott. A beszédek központi témája természetesen a cigánybőnözés volt, a szónokok arra buzdították Iván lakosait, hogy szerveződjenek és védjék meg magukat a cigány hordáktól. Az is elhagzott, nem hódolnak be az "elnyomó, cionista rendszernek", de szó, fütty és fujjolás érte a rendezvényt biztosító rendőröket is.

A rendezvény környékéről a település roma lakossága távolmaradt, a Rózsa utca környékét rendőrök biztosították. A Fő utca mentén lakók viszont kiálltak a portáik elé és néhányan örömmel üdvözölték a kezdeményezést.

A kisalfold.hu megtudta, a Soproni Rendőrkapitányság a rendezvény idejére fokozott bűnügyi, közbiztonsági és közlekedési akciót szervezett. A kampány, úgy tudjuk, sikerrel zárult, egy a rendezvényre tartó autóból egy körözött személy, egy gárdista került elő. Egy másik járműből pedig baseballütőt foglaltak le az éber rendőrök.

A demonstráció befejeztével a focipályán ebéddel várták a szimpatizánsokat.Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Október   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • A Dikh TV november elejéig kódolatlanul elérhető

  • Csoda, hogy egyáltalán létezik

  • Farkas Flórián nagy feltámadása: újra bevetik listavezetőként

  • Az ellenzék adhatja az ORÖ-elnökét, Flóri nagyot bukhat!

  • Az FCÖ-ben újra nyert Csóka János PálCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt