2024 April 27., Saturday/Zita napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Dógi: költségvetés van, drog és alkohol nem volt
2009. 01. 31. 00:00

Szakmai tréningek, táborozás, ifjúsági kerekasztal tető alá hozása, vetélkedők, a nőnap megünneplése szerepel egyebek között a Békés Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat idei munkatervében.

Szakmai tréningek, táborozás, ifjúsági kerekasztal tető alá hozása, vetélkedők, a nőnap megünneplése szerepel egyebek között az egy képviselői lemondás nyomán most éppen nyolctagú Békés Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat idei munkatervében - tájékoztatta a Hír6.hu-t a pénteki ülésről Dógi János elnök.

Megtudtuk azt is, hogy a korábbi vitákat és belső harcokat maguk mögött hagyták, ezt bizonyítja az is, hogy a 2009-es évre szóló költségvetésüket egyhangúan fogadták el.

Dógi hírportálunknak nyilatkozva megjegyezte, hogy a közösségért való munkának és az összefogásnak van elsőbbsége a rájuk váró feladatok tekintetében.

A Békés Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnöke kérdésünkre jelezte, hogy a közelmúltban történt sarkadi balesetével kapcsolatban hamarosan a sajtó elé áll. Azt azonban a Hír6.hu-nak elárulta, hogy az elvégzett vizsgálatok sem alkohol, sem kábítószer nyomát nem mutatták ki a szervezetében. Ezzel kapcsolatban megjegyezte, vezetéskor sosem iszik alkoholt, és soha nem próbálta még ki a drogokat, s nem is fogja.