2024 March 19., Tuesday/Bánk, József napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

100 Tagú: Raduly József hagyjon fel a visszaélésekkel
2008. 07. 04. 00:00

A 100 Tagú Cigányzenekar Országos Kulturális és Közművelődési Egyesület közleménye kiadására kérte meg szerkesztőségünket. A közleményt teljes terjedelmében közöljük.

A 100 Tagú Cigányzenekar Országos Kulturális és Közművelődési Egyesület elhatárolódik mindennemű politikai megnyilvánulástól! Raduly József Többszöri felszólításra sem hajlandó ex titulusát elhagyni - mint a 100 Tagú Cigányzenekar volt elnöke, hogy vonatkoztasson önmaga bemutatásakor.

Egy politika mentes interjúban, ha megjegyzi a bemutatkozásnál azzal nincs semmi baj, de megtévesztően a 100 Tagú fényképét is használja az kimeríti a plágium fogalmát - ez jogi kategória!

Cigány szalon alakult - Magyar Hírlap 2008.07.03.

Ha a kormányt vagy az Országos Cigány Önkormányzatot és más intézményt kritizál, politikailag bírál, akkor sokkal szerencsésebb lenne az - "OCÖ. - volt kulturális alelnökeként" bemutatkoznia, hiszen ezt a politikailag felelősségteljes, és nagy kihívást ,nyolc éven át gyakorolhatta a 800.000-res cigányság "felemelkedéséért".

Egy muzsikusember maradjon a hangszerénél és muzsikáljon, sikereket érjen el, hogy büszke lehessen a magyar többségi és kisebbségi társadalom rá úgymint a hungarikumként jegyzett Magyar Örökség díjas a világon egyedülálló formáció a 100 Tagú Cigányzenekar.

A 100 tagúnak az a feladata, hogy muzsikáljon és pozitív image formálóként jelenjen meg a köztudatban.

Raduly József politikus, ha politizálni kíván, akkor hagyja ki a 100 Tagú Cigányzenekart! Az Egyesület jogi úton kívánja rendezni a sorozatos visszaéléseket.

Beke Farka Nándor
főtitkár