HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Czutor Zsolt: Elhatárolódunk

betűméret csökkentése betűméret növelése
2006 Július 27    Forrás: RomNet


Ez a cikk archív

Elhatárolódik a Dankó Pista Oktatási, Kulturális és Érdekvédelmi Egyesület vezetése Szénási Sándor kijelentéséitől, aki több nyilatkozatában is a 100 Tagú Cigányzenekarral kapcsolatban olyan tényként kezelt állításokat közölt, amelyek jelentős bűncselekmények elkövetésére utalnak - írja a RomNetnek eljuttatott közleményében az egyesület elnöke.

Hirdetmény

A Dankó Pista Oktatási, Kulturális és Érdekvédelmi Egyesület vezetése szükségesnek tartja kinyilvánítani, hogy Szénási Sándor ezen állításait nem az egyesületük képviselőjeként, hanem a saját nevében tette. Annak elkerülése érdekében, hogy ezen állításokat az egyesületünkkel azonosítsák, illetőleg mások nekik tulajdonítsák, ezúton a különböző pénzeszközök jogtalan felhasználására vonatkozó állításoktól elhatárolódnak - áll a közleményben.

Dankó Pista Oktatási, Kulturális és Érdekvédelmi Egyesület szervezésében, a 100 Roma Virtuóz Országos Egyesület és a Reményi Ede Egyesület aktív közreműködésével a roma zenészek foglalkoztatásának támogatása érdekében demonstrációt tartottak szerdán, a Parlament előtti Olimpiai parkba.

A zenészek azt akarták elérni, hogy a tevékenységüket ismerjék el szakmaként és jusson el hozzájuk az a kormányprogramban szereplő háromszázmillió forint, amelyet szerintük eddig csak egy szűk, kiváltságos réteg kapott meg.

Kállai Katalinnak átnyújtott petíciójukban azt kérik: az ügyből hagyják ki "a saját túléléséért küzdő országos Szórakoztatózenei Központ és az ottani vezetők átmentésére alapított közhasznú társaságot", a pénz felhasználásáról a foglalkoztatás terén referenciával rendelkező civil szervezetek döntsenek.Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Július   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Újvidék lesz egy hétig Európa roma ifjúsági fővárosa

  • So keres, Europa?! – Roma fiatalok üzenete Európa kormányainak és politikusainak

  • Jesse Jackson polgárjogi harcossal emlékezünk a roma holokauszt áldozataira Birkenauban

  • Jesse L. Jacksonnnal emlékezett félezernyi roma fiatal a roma holokausztra Krakkóban

  • Jesse L. Jackson beszéde a roma holokauszt 75. évfordulójánCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt