HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Szanyi rendőri túlkapás: megszakított szembesítés

betűméret csökkentése betűméret növelése
Címkék:  rendőr, Szany
2005 Október 28    Forrás: Lakatos Elza-Roma Sajtóközpont


Ez a cikk archív

A végéhez közeledik a szanyi körzeti megbízott ellen indított ügyészségi vizsgálat. A Győr-Moson- Sopron Megyei Ügyészségi Nyomozóhivatal hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás miatt indított nyomozást a rendőr ellen egy roma házaspár feljelentése nyomán. A csornai rendőrkapitányságon szembesítették a házaspárt a bántalmazóival. Az agydaganatos, epilepsziás férj rosszul lett, ezért meg kellett szakítani a szembesítést.

Hirdetmény

Ahogy arról a Roma Sajtóközpont korábban már beszámolt: a Kancso házaspár elmondása szerint a szanyi körzeti megbízott fiával és vejével egy vitát követően többször hasba rúgta őket. Az orvosi vizsgálat szerint az egyébként agydaganatos és epilepsziás férjnek bordazúzódása lett, és oxigén hiányos állapot lépett fel nála, az asszony nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett: neki a kezét csavarták ki. A házaspár feljelentette a rendőrt a csornai rendőrkapitányságon, ott az ügyet hivatalból átadták az ügyészségi nyomozóhivatalnak. A Győr-Moson-Sopron Megyei Ügyészségi Nyomozóhivatal hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás miatt nyomoz a körzeti megbízott ellen.

Most az ügyben eljáró ügyészségi nyomozó a csornai rendőrkapitányságon szembesítette a házaspárt a körzeti megbízottal, a fiával és a vejével. Kancso Attila rosszul lett, ezért meg kellett szakítani a szembesítést. Információink szerint a rendőr tagadta a bántalmazást.

Közben a két hónapos nyomozati határidő lassan a végéhez közeledik. Dr. Székelyné, Riba Katalin, a Győr- Moson-Sopron Megyei Főügyészség sajtószóvivője elmondta: várhatóan két hét múlva lezárják az ügyet. Azt egyelőre még nem lehet tudni: beterjesztik -e a körzeti megbízott ellen a vádjavaslatot, vagy sem.Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Június   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • A Besh o droM húsz évét ünnepli a Kobuci Kertben

  • Mi Hazánk: a magyarok elutasítják a cigánykérdés szőnyeg alá söprését

  • Celldömölki társulat nyerte az ötödik Komlói Amatőr Színházi Találkozó fődíját

  • Ferenc pápa bocsánatot kért a romáktól a történelmi diszkrimináció miatt

  • Ferenc pápa bocsánatot kért a cigányoktól ErdélybenCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt