HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Az OCÖ nincs a gáton

betűméret csökkentése betűméret növelése
Címkék:  OCÖ, boldva
2005 Július 11    Forrás: RomNet


Ez a cikk archív

Elhagyatva érzik magukat a boldvaiak a tegnap érkezett özönvíz után. A RomNet információja szerint nem érkezett meg az Országos Cigány Önkormányzat által felajánlott segítség, amit még tegnap ajánlott fel Kolompár Orbán a szervezet elnöke.

Hirdetmény

Budai István helyi Cigány Kisebbségi Önkormányzat képviselője nehezményezte, hogy még ilyen szorult helyzetben is a roma politikusok politikai hasznot remélve valótlan dolgokat állítanak a különböző médiumokban. Budai hozzátette, hogy sem, őt sem képviselőtársait nem keresték meg az Országos Cigány Önkormányzattól.

Budai kiemelte, hogy kézzelfogható segítséget eddig Kozma Blankától a Roma Nők Egyesületének elnökétől, Dancs Mihálytól a Roma Polgárjogi Mozgalom B-A-Z Megyei Szervezetének elnökétől és Horváth Aladár a Roma Polgárjogi Alapítvány elnökétől kaptak.

Mint ismeretes a borsod megyei Boldvát özönvízszerű eső érte szombat éjszaka. Több mint száz család lakását mosta alá a víz, többeket ki kellett költöztetni. Az özönvíz a fekáliát kimosta a romatelepen, ezért fertőző májgyulladás ellen oltanak be gyermekeket, terhes anyákat, illetve segítőket a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Boldván - közölte Budai István a RomNettel.

A vízszint csökken, de azért még töltik a homokzsákokat, és a szivattyúk is működnek. A lajtos kocsik munkáját viszont leállították a magas költségekre hivatkozva - tudatta Budai István.Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2019 Július   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Romagyilkosságok: kérdések, tíz év után is

  • A megtámadott kárpátaljai romákért emelt szót Farkas Félix a parlamentben

  • A Jezsuita Roma Szakkollégium felvételi felhívása

  • Szálka a szemben: az Auróra küzdelme az önkormányzattal

  • Csemer Gézára emlékeztekCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt