2024 April 24., Wednesday/György napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Rádió C: átszervezéseket tervez az új ügyvezető
2004. 04. 30. 00:00

"Ez mindenképpen egy közszolgálati rádió, amelynek nem több zenét kell adnia, hanem azt kell megtalálnia, mikor és milyen műsor érdekli leginkább a hallgatókat" - mondta Mark West .

"Az átalakítással kapcsolatos elképzeléseimet már kidolgoztam, és letettem a tulajdonosok asztalára" - mondta Mark West, aki korábban, éveken át, a Juventus Rádiónál töltött be hasonló pozíciót. Mint mondta, "mindenféleképpen szükséges egyfajta rendet adni a műsorfolyamnak".
www.romnet.hu
"Ez mindenképpen egy közszolgálati rádió, amelynek nem több zenét kell adnia, hanem azt kell megtalálnia, mikor és milyen műsor érdekli leginkább a hallgatókat" - mondta.
www.romnet.hu
Szavai szerint sok jó műsor van a rádióban, de nem mindegyik a megfelelő, a legnagyobb hallgatottság elérését biztosító idősávban jelentkezik. Nagyobb közönségarányt remélnek az adó áthelyezésétől is; a Szabadság-hegy helyett a város valamelyik belső részébe szeretnék áthelyezni azt, ám ehhez mintegy kétmillió forintra van szükségük.
www.romnet.hu
Mark West a jelenleg 70-80 százalékot kitevő pályázati pénzek arányát három-öt év alatt látja lefaraghatónak 30-40 százalékra.
www.romnet.hu
Mint mondta, egyetért hivatali elődjével, Kerényi Györggyel abban, hogy "nem csak a cigányoknak, de a cigányokról kell, hogy szóljon ez a rádió".