2024 April 26., Friday/Ervin napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Nullszaldóval zárja az évet a Rádió C
2003. 12. 08. 00:00

Részletek közlése nélkül Kerényi György úgy nyilatkozott, tárgyalások folynak arról, hogyan lehet a Rádió C profiljának megőrzése mellett növelni a rádió kereskedelmi bevételeit.

Elmondta, hogy jövő évi működésének támogatására a rádió összesen 142 millió forintnyi támogatást kért minisztériumoktól, alapítványoktól. "Kulcskérdés a Rádió C szempontjából, meg lehet-e majd újítani a Magyar Rádióval (MR) kötött szerződést" - közölte a főszerkesztő. (Az április végén kötött megállapodás értelmében az MR naponta legalább egyórás magazinszerű összeállítást vásárol a Rádió C-től, azt valamennyi vidéki stúdiója sugározza.)

"Eddig is 10-15 százalék volt a kereskedelmi jellegű bevételünk, amit szeretnénk legalább 20-30 százalékra emelni" - mondta, hozzátéve, a 2001. októberi induláskor azt tervezték, hogy a működés harmadik, negyedik évére ez az arány eléri az ötven százalékot. Részletek közlése nélkül Kerényi György úgy nyilatkozott, tárgyalások folynak arról, hogyan lehet a Rádió C profiljának megőrzése mellett növelni a rádió kereskedelmi bevételeit.