HÍRDETÉSJEGYZETEK
Részletes kereső
 Az utóbbi 2 hétből 1 hónapból 1 évből
 

Hidvégi-B. Attila: A Feltámadottak


(archív)

Az idei húsvét elhozta a cigánypártok feltámadását is, és három éves kómájukból magukhoz térve most újra a Megváltó szerepére készülnek.

Balázs András: A Nemzetközi Romanap margójára


(archív)

Hallgat kormány és ellenzék. A menekültek elmosták a cigányság problémáit. 1971. április 8-án tartották meg az első Roma Világkongresszust, amelyet az ENSZ a Roma Kultúra Világnapjává nyilvánított.

Rácz Béla: Április 8. öröksége új egyezségért kiált!


(archív)

Április 8-a felveti a jelenkor kihívását is: hogyan tudunk a jelenlegi helyzetben közösségeink életén változtatni?

Farkas Flórian édesapjának mélyszegénysége Magyarország valós tükörképe


(archív)

Megdöbbenve szembesülhettünk azzal, hogy Farkas Flórián miniszterelnöki biztos 79 éves édesapja milyen mélyszegénységben kénytelen élni, Meggyőződésünk, mindez Magyarország valós tükörképe.

Hidvégi-B. Attila: Tatárszentgyörgy üzenete


(archív)

Mert hiszem, szükség van a tiszta hangra! Erre kötelez minket a fehér koporsóban apja karjaiban örök álmot alvó Csorba Robika és édesapja halála. Hogy lelkük megüdvözüljön, és békében nyugodhassanak!

Bíró András: Állampolgár-e a cigány?


(archív)

Fájdalom, az országházi patkóban a cigányság sorsa iránti érdektelenség talán az egyetlen tartós és következetes konszenzus.

HBA: Egy köztörvényestől nem meglepő, ha hazugságokkal takarózik


(archív)

A köztörvényes bűncselekményekben besározódott, általános iskoláját 20 évesen befejező kegyelmes úrtól nem is várható más, csak hazugság, hiszen az elmúlt 25 évben más egyéb sem hagyta el a száját.

Kamarás István: Az alanyi jogon járó jövedelemről ...


(archív)

A magyar elit arroganciáját, cigányságot lenéző, megalázó és semmibe vevő viselkedését újból megtapasztaltuk az alanyi jogon járó jövedelemmel kapcsolatosan benyújtott petíciónk révén.

Az igazság elől nem lehet elbújni!


(archív)

Nem rettenünk meg a fenyegetésektől, az átkozódásoktól, mi továbbra is tesszük a dolgunkat, mert mi valóban a romákért dolgozunk, nem úgy, mint sok ORÖ-s képviselő.

Rácz Tibor: Bayer, a cigányok és a lovagkereszt


(archív)

Itt volt, van a pillanat, hogy kiálljanak Magyarország legnagyobb kisebbségéért annak azon tagjai, akiket valamiért, talán a munkásságáért, a tevékenységéért, az eredményeiért elismert.

Hidvégi Balogh Attila: A cigányok Keresztje


(archív)

Akkor, ha egy Kereszt - készüljön bronzból, ezüstből, aranyból, vagy lovagok páncéljából - érdemtelenné, és ez által értéktelenné válik, akkor hiteltelenné válik mindaz a cél, amiért létrehozták ...

Hidvégi-B. Attila: A bujkáló Farkas


(archív)

A magyarországi cigányság legnagyobb és legkártékonyabb dúvadja másfél éve bujkál, miközben háborítatlanul költi napi 52 ezer forintos keresetét, és rombolja, tékozolja jövőnket.

Pápay György: A láthatatlan ember


(archív)

Farkas Flórián eltűnt a nyilvánosság elől. A visszavonult politikusok csendes, feltűnésmentes életét kellene élnie. Például Márianosztrán. Írja a Magyar Nemzet mai vezércikkében Pápay György.

Jakab László: Kell-e nekünk Országos Roma Önkormányzat?


(archív)

Nagyon jó lenne, ha a sokszínű roma kultúra „kirakata” minden nagyobb városban fellelhető lenne, és mondjuk oláh cigány létemre el tudnék menni egy beás cigány közösségi házba.

Kamarás István: Kossuth a legbátrabb magyar


(archív)

A rendszerváltás után a magyar politikai elit a cigány kisebbséggel kapcsolatosan a liberális szabadságjogok kiterjesztésében látta a sikeres integráció útját, ami szinte megkritizálhatatlan ...

Horváth Aladár: Hol a határ?


(archív)

A Magyarországi Roma Parlament elnöksége a hazai nyilvánosságon keresztül kíván „interpellálni” a magyar állam illetékes hivatalaihoz.

Kamarás István: Alanyi jogon járó jövedelem


(archív)

Az Opre Roma – Cigány Demokrata Néppárt civilizációs kényszernek és egyúttal keresztényi kötelezettségnek tartja az alanyi jogon járó jövedelem bevezetését.

Kamarás István: Jöjjenek a cigányok!


(archív)

Az emberek rendszerint a rossz életkörülmények miatt indulnak el olyan helyre, ahol reményeik szerint jobb élet vár rájuk. Napjainkban egy újabb népvándorlással kell szembe néznie.

Vajda László: Öt éves a Keretmegállapodás az ORÖ és a Kormány között


(archív)

Emlékezzünk: 2011. május 20-án Orbán Viktor Miniszterelnök és Farkas Flórián az Országos Roma Önkormányzat volt Elnöke keretmegállapodást kötöttek.

Oláh József: Jegyzet


(archív)

Nemzetiségi önkormányzatoknak hívják magyarországon a hatalom elkerülő mechanizmusok eszközét!

Hidvégi-B. Attila: Szégyen! Farkas Flóriánt idén sem érdekelte a romanap!


(archív)

Farkas Flórián miniszterelnöki biztos ma egy fekélyes seb a cigányság testén, amelytől meg kell szabadítani társadalmunkat!

Rácz Tibor: Tessék szépen felállni!


(archív)

A rendszerváltás óta eltelt idők szinte csak a balhéról szóltak az országos cigány képviselet környékén.

Kamarás István: Utánam Felvidék, előttem Magyarország!


(archív)

Több, mit egy évig jártam a Felvidék cigányok lakta, színmagyar településeit. Bátran kijelenthetem, kellő alaposságra és ismeretre tettem szert a felvidéki magyarság helyzetét illetően

HBA: Miért is fontos Farkas Flórián érettségije?


(archív)

Állásfoglalás Farkas Flórián titokzatos értettségijével, és a Farkas-jelenséggel kapcsolatban, hogy tisztábban lássunk!

Czene Gábor: Oszlatás


(archív)

Az ORÖ bugyraiban zajló botránycirkusz az összes jelzőt elkoptatta. Eljutottunk arra a pontra, kénytelenek vagyunk belátni: nincsenek már új szavaink annak leírására, ami történik.

HBA: A Dal - Lelkeket tisztító könnyekkel


(archív)

A fehér ló tüzessége, ereje, nemessége és egyszerűsége, tisztasága állt a Dal színpadára sok százezer dobogó szívet képviselve szombat este. Szívbemarkoló volt ez az előadás.

Roma rumli: ki az elnök?


(archív)

A színes hírekre ácsingózó kollégák mostanában akkor járnak a legjobban, ha ellátogatnak az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) aktuális eseményére, ott mindig történik valami.

Béres Tibor: Roma ügyek: velük nem


(archív)

A hazai cigányság java része olyan nyomorban él, amit a felháborodók talán el sem tudnak képzelni, miközben az ORÖ kormányzati segítséggel szója a pénzt.

Daróczi Gábor: Szégyen


(archív)

A modern újságírásnak hála hétfőn szinte percnyi pontossággal követhettük az ORÖ sokak által törvénytelennek tartott, szégyenteljes rendkívüli közgyűlés minden mozzanatát.

Bodansky György: Cigányok, baszki!


(archív)

Bodansky György, aki kilenc évig volt a Pinceszínház igazgatója, és újságíróként is ismert, véleményt írt a Katona József Színház Cigányok című darabjáról.

Érettségi találkozót szervez a RomNet Farkas Flóriánnak


(archív)

A RomNet Média Alapítvány és a RomNet.hu internetes hírportál érettségi találkozót szervez Farkas Flóriánnak, amelyre hívja és várja a roma politikus általános iskolai és gimnáziumi osztálytársait.

HBA: Bezárult szemek - A cigánygyilkosságok tanulsága


(archív)

Nagy tanulság a cigányok elleni gyilkosságsorozat és a bírósági tárgyalás folyamata. Nem csak az országnak, hanem a cigány társadalom számára is.

Forgács István: A cigányságról és az ellopott időről


(archív)

Cigányügyben, kérem, az időt lopta itt el az összes eddigi kormányzat. Azt, ami nem teremthető újra, ami nem csoportosítható át, nem növelhető meg, nem tervezhető újra.

Horváth Aladár: Egy korszak vége?


(archív)

Az ORÖ égisze alatt lezajlott bűncselekmény-sorozaton keresztül a hazai cigányság egészét éri a politikai korrupció vádja a közvélekedésben - írja Horváth Aladár a Népszabadságban.

Kamarás István: ALAPJÖVEDELEM, MINT CIVILIZÓCIÓS KÉNYSZER


(archív)

Az alanyi jogon járó havi 100 000 Ft jövedelem bevezetésével kívánjuk szavatolni azt a társadalmi békét, mely mindannyiunk közös akarata.

Oláh József Pöli: Megbukott a Lungo Drom politikája Pest megyében


(archív)

A Pest Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat ülésén, a pénzügyi bizottsági beszámolót követő napirendi pontban, a többségbe került ellenzéki képviselők feloszlatták a megyei testületet!

Népszabadság: Lecsó


(archív)

Ha Farkas Flórián bukik, akkor Orbán Viktor is magyarázkodásra kényszerül. Nem árt tehát az óvatosság.Különben minden tele lesz lecsóval. A Népszabadság szerkesztőségi jegyzete.

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2017 Május   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉSEGY ÉVE TÖRTÉNT
 • Hősök Napja - Megemlékezés Hatvanban

 • Megszólal a nagykövet

 • A SZÁMOZOTT UTCÁKKAL KAPCSOLATOS INTÉZKEDÉSI TERV ELFOGADHATATLAN

 • ORÖ: Híd a semmibe - Feltölthetik a romakasszát

 • Az Emmi cigányügyi tanácsadója lett Osztolykán ÁgnesCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:


 • sosi - na mi van?
  www.sosinet.hu

  Decade of Roma Inclusion

 • Rádió C  100 Tagú Cigányzenekar  MTV-Roma magazin