HÍRDETÉSJEGYZETEK
Részletes kereső
 Az utóbbi 2 hétből 1 hónapból 1 évből
 

Hidvégi-B. Attila:A szabadság ára

A szabadságnak ára van. Mindenki fizet érte. Ki így, ki úgy. Ma jogerősen erről hozott ítéletet a függetlennek nevezett magyar bíróság! A jövő most kezdődik!

Hidvégi-B. Attila: A fájdalmas közöny

A RomNet szerkesztősége szolidaritását fejezi ki a Magyar Nemzet teljes szellemi műhelye, alkotói közössége felé, mert tudjuk, hasonló helyzetben Ők is ugyanezt tennék!

Hidvégi-B. Attila: Jövőkép tömören

Az április 8-i kétharmados győzelem utáni jövőkép álláspontunk szerint valahogy így alakulhat Magyarországon.

Lázár János gyűlöletkeltése kabinetjének beismerő vallomása


(archív)

Lázár Jánosnak a cigányság elleni gyűlöletkeltése nem más, mint saját kabinetjének beismerő vallomása, hogy gyűlöletkeltők és rasszisták, akik a megosztással és félelemkeltéssel akarnak uralkodni.

Hidvégi-B. Attila: A gyűlölet céltáblájává tette a cigányságot Orbán Viktor


(archív)

Orbán Viktor kormányfő és Fidesz-elnök kampányában a gyűlölet céltáblájává tette a cigányságot. A RomNet főszerkesztőjének állásfoglalása.

Hidvégi-B. Attila: A baloldali értékek elárulása az MSZP-Párbeszéd országos szégyenlistája


(archív)

Szégyenteljes az MSZP-Párbeszéd országos listája, amely azt mutatja, hogy a magát hiteles és egyetlen igazi baloldalnak tartó MSZP-ből elveszett a szociális baloldali érzékenység, és tenni akarás.

Hidvégi-B. Attila: Főhajtás a tatárszentgyörgyi tragédia évfordulóján


(archív)

A RomNet főszerkesztőjének megemlékező beszéde, mely elhangzott 2018. Február 23-án Budapesten, a Fővárosi Roma Önkormányzat és az Idetartozunk Egyesület szervezésében tartott megemlékezésen.

Csorba Zoltán: A roma szégyen napja


(archív)

2017. október 25. A Roma Szégyen Napja. A nap, amikor ismét szembeköptek minket, nem éltek vagy visszaéltek a törvény által rájuk ruházott kötelesességükkel a Fővárosi Roma Önkormányzat képviselői.

Aba-Horváth István: valódi megújulást a cigány közösségen belül is!


(archív)

Ha nincs politikai alku a jelölt és a választók között, akkor az az együttműködés nem más, mint egy nagy átverés - írja Aba Horváth István valódi megújulást követelve a cigány közösségen belül is.

Aba-Horváth István: öntsünk tiszta vizet a pohárba végre "roma" közéletben is!


(archív)

"Aki nem képes nemzetben gondolkodni, az sohasem láthat tovább a saját orránál, soha sem lesz belőle igazi "nagy" közösségépítő, nemzetvédő" - írja Aba Horváth István roma politikus.

HBA: épülhet-e új jövő?


(archív)

Az új kihívások leküzdésére, a célok megvalósítására közösen kell jövőnket építeni, és együtt kell rálépnünk az útra, és menetelni.

Daróczi Gábor: A Farkas Flórián-rejtély


(archív)

Vajon miért éri meg Orbán Viktornak és Balog Zoltánnak maga mellett tartani Farkas Flóriánt és az összes vele járó konfliktust? Ezt elemzi írásában Daróczi Gábor, a Romaversitas volt igazgatója.

Dr. Kosztics István: Búcsú Levél Kovács József Hontalan Költő Barátomhoz!


(archív)

Dr. Kosztics István, a Pécsett működő Rácz Aladár Közösségi Ház igazgatójának búcsúztató beszéde Kovács József Hontalan ravatalánál.

Kóczé Angéla: Száz romából egy diplomás


(archív)

Miért van ilyen kevés sikeres, magasan képzett roma? Erről fejti ki véleményét Kóczé Angéla szociológus.

HBA: Intézményesülő elmebaj: cigány királyok, grófok és vajdák


(archív)

Magyarország már az elmebajosok tekintetében is sokkal jobban teljesít! Ma már a második első „kirájt” választják meg, aki a magyarországi romák uralkodójának tekinti magát.

Koncz E. Katalin: Hogyan váltam mumussá?


(archív)

Közel 25 éve vezetem a Soros György által alapított Nyílt Társadalom Intézet budapesti irodáját.A ránk és a civil szervezetekre zúduló támadások arra indítanak, hogy én is a nyilvánosság elé lépjek.

Lendvai Ildikó: Benn a Farkas


(archív)

Lendvai Ildikó korábbi országgyűlési képviselő, és az MSZP egykori elnöke és parlamenti frakcióvezetője Farkas Flóriánról és a Fidesz-Lungo Drom választási szövetségről írt véleményt a Népszavában.

Zsebre vágott cigányok


(archív)

Volt idő, amikor Farkas Flórián bukása majdnem biztosnak tűnt. Még Lázár János kancelláriaminiszter is a „megy a lecsóba” kiszólással élt.

Farkas, a voksszállító


(archív)

Valamit nagyon tudhat Farkas Flórián. Legalábbis erre utal, hogy a Fidesz újra azzal a Lungo Drommal készül a soron következő országgyűlési és önkormányzati választásokra..

Hidvégi-B. Attila: A Feltámadottak


(archív)

Az idei húsvét elhozta a cigánypártok feltámadását is, és három éves kómájukból magukhoz térve most újra a Megváltó szerepére készülnek.

Balázs András: A Nemzetközi Romanap margójára


(archív)

Hallgat kormány és ellenzék. A menekültek elmosták a cigányság problémáit. 1971. április 8-án tartották meg az első Roma Világkongresszust, amelyet az ENSZ a Roma Kultúra Világnapjává nyilvánított.

Rácz Béla: Április 8. öröksége új egyezségért kiált!


(archív)

Április 8-a felveti a jelenkor kihívását is: hogyan tudunk a jelenlegi helyzetben közösségeink életén változtatni?

Farkas Flórian édesapjának mélyszegénysége Magyarország valós tükörképe


(archív)

Megdöbbenve szembesülhettünk azzal, hogy Farkas Flórián miniszterelnöki biztos 79 éves édesapja milyen mélyszegénységben kénytelen élni, Meggyőződésünk, mindez Magyarország valós tükörképe.

Hidvégi-B. Attila: Tatárszentgyörgy üzenete


(archív)

Mert hiszem, szükség van a tiszta hangra! Erre kötelez minket a fehér koporsóban apja karjaiban örök álmot alvó Csorba Robika és édesapja halála. Hogy lelkük megüdvözüljön, és békében nyugodhassanak!

Bíró András: Állampolgár-e a cigány?


(archív)

Fájdalom, az országházi patkóban a cigányság sorsa iránti érdektelenség talán az egyetlen tartós és következetes konszenzus.

HBA: Egy köztörvényestől nem meglepő, ha hazugságokkal takarózik


(archív)

A köztörvényes bűncselekményekben besározódott, általános iskoláját 20 évesen befejező kegyelmes úrtól nem is várható más, csak hazugság, hiszen az elmúlt 25 évben más egyéb sem hagyta el a száját.

Kamarás István: Az alanyi jogon járó jövedelemről ...


(archív)

A magyar elit arroganciáját, cigányságot lenéző, megalázó és semmibe vevő viselkedését újból megtapasztaltuk az alanyi jogon járó jövedelemmel kapcsolatosan benyújtott petíciónk révén.

Az igazság elől nem lehet elbújni!


(archív)

Nem rettenünk meg a fenyegetésektől, az átkozódásoktól, mi továbbra is tesszük a dolgunkat, mert mi valóban a romákért dolgozunk, nem úgy, mint sok ORÖ-s képviselő.

Rácz Tibor: Bayer, a cigányok és a lovagkereszt


(archív)

Itt volt, van a pillanat, hogy kiálljanak Magyarország legnagyobb kisebbségéért annak azon tagjai, akiket valamiért, talán a munkásságáért, a tevékenységéért, az eredményeiért elismert.

Hidvégi Balogh Attila: A cigányok Keresztje


(archív)

Akkor, ha egy Kereszt - készüljön bronzból, ezüstből, aranyból, vagy lovagok páncéljából - érdemtelenné, és ez által értéktelenné válik, akkor hiteltelenné válik mindaz a cél, amiért létrehozták ...

Hidvégi-B. Attila: A bujkáló Farkas


(archív)

A magyarországi cigányság legnagyobb és legkártékonyabb dúvadja másfél éve bujkál, miközben háborítatlanul költi napi 52 ezer forintos keresetét, és rombolja, tékozolja jövőnket.

Pápay György: A láthatatlan ember


(archív)

Farkas Flórián eltűnt a nyilvánosság elől. A visszavonult politikusok csendes, feltűnésmentes életét kellene élnie. Például Márianosztrán. Írja a Magyar Nemzet mai vezércikkében Pápay György.

Jakab László: Kell-e nekünk Országos Roma Önkormányzat?


(archív)

Nagyon jó lenne, ha a sokszínű roma kultúra „kirakata” minden nagyobb városban fellelhető lenne, és mondjuk oláh cigány létemre el tudnék menni egy beás cigány közösségi házba.

Kamarás István: Kossuth a legbátrabb magyar


(archív)

A rendszerváltás után a magyar politikai elit a cigány kisebbséggel kapcsolatosan a liberális szabadságjogok kiterjesztésében látta a sikeres integráció útját, ami szinte megkritizálhatatlan ...

Horváth Aladár: Hol a határ?


(archív)

A Magyarországi Roma Parlament elnöksége a hazai nyilvánosságon keresztül kíván „interpellálni” a magyar állam illetékes hivatalaihoz.

Kamarás István: Alanyi jogon járó jövedelem


(archív)

Az Opre Roma – Cigány Demokrata Néppárt civilizációs kényszernek és egyúttal keresztényi kötelezettségnek tartja az alanyi jogon járó jövedelem bevezetését.

Kamarás István: Jöjjenek a cigányok!


(archív)

Az emberek rendszerint a rossz életkörülmények miatt indulnak el olyan helyre, ahol reményeik szerint jobb élet vár rájuk. Napjainkban egy újabb népvándorlással kell szembe néznie.

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2018 április   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉSEGY ÉVE TÖRTÉNT
 • Köztartozók és jogerősen elítélt tagok az ORÖ-ben

 • NINCSENEK SOROS-CIGÁNYOK, TÁRSADALMI ÜGYEK VANNAK

 • Az Opre Roma Párt törvényességi ellenőrzését kérte a nemzet feljelentője

 • „Befőttek lesznek a közmunkások, ami megbuggyan”

 • Pápai Joci: "Büszke vagyok, hogy cigány emberként képviselhetem Magyarországot"CÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:


 • sosi - na mi van?
  www.sosinet.hu

  Decade of Roma Inclusion

 • Rádió C  100 Tagú Cigányzenekar  MTV-Roma magazin