HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Újságíróknál kopogtat a magyar rendőrség, ha a zsidózó-cigányozó polgármester kéri

betűméret csökkentése betűméret növelése
2015 Február 25    Forrás: Magyar Narancs


Ez a cikk archív

A rendőrség már elért a Magyar Narancs és a Népszabadság szerkesztőségéhez. Nem akárki, a keceli, a Fideszből utóbb kizárt polgármester, Haszilló Ferenc kérésére vizsgálódnak.

Hirdetmény

„Olyan nagy nyomás nehezedett rám a hangfelvétel nyilvánosságra kerülése után, hogy tegyek válaszlépéseket, és az övön aluli ütés miatt olyan automatikusan kellett cselekednem, hogy úgy éreztem, muszáj legalább ennyit megtennem” – így indokolta Haszilló Ferenc pár hete a magyarnarancs.hu-nak, hogy miért tett feljelentést az ellen az ismeretlen ellen, aki nyilvánosságra hozta az azóta hírhedtté vált, a keceli polgármester tudta nélkül rögzített beszélgetést. Ami aztán országos „hírnevet” szerzett az addig jobbára csak környezetében ismerős, fideszes Haszilló Ferencnek.

 

Haszilló Ferenc

Haszilló Ferenc

 

Idézzünk is a beszélgetésből!

„Tönkretették az országot. Hol a Demszky? Orbán Viktor! Így megkérdezném tőle szívesen… Viktor, mi van a Demszkyvel? Hol van a Kóka? (…) Most kétharmados többség: tarkólövés. Érted? Tarkólövés… Visszahozni a halálbüntetést, nemzetárulás satöbbi, ötöt-hatot kivégezni. (…) Ez a geci zsidó társaság nem szopatná így az országot, ahogy szopatja, akkor itt senki nem foglalkozna az önkormányzattal, hogy mit csinál. (…) Sok ember azért nem vállal gyereket, ezek a gecik (mármint a romák – a szerk.) meg négy-ötöt. Szar senkiháziak, a húgyba nőnek fel, buta mint az állat, és idejárnak, hogy kéne fa, kimennék és szájba rúgnám őket, igenis igaza van a Jobbiknak, igaza van ebben is, ebbe is, ebbe is, meg ebbe, ide bevághatnátok a Vona Gáborral készült képemet, meg a Farkas Gergellyel, aztán meg a Fidesz baszna a fejemre, hogy mit csinálok (…) Az Orbán sem tud mit tenni, nem tud többet tenni, mert ott is megvannak ugyanazok a zsidók.” (A beszélgetés első részét itt, a másodikat itt hallgathatja meg.)

 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság korábbi kérdésünkre megerősítette a feljelentés tényét: a Kalocsai Rendőrkapitányság személyes adattal való visszaélés vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

 

Ennek keretében kapott nemrég a Magyar Narancs szerkesztősége is egy levelet a Kalocsai Rendőrkapitányság vizsgálati osztályától. Ebben arra kérnek bennünket, adjunk „tájékoztatást arra vonatkozóan, hogy ezen cikkük megjelenéséhez milyen forrást használtak fel, illetőleg az (sic!) ki juttatta el Önökhöz. Továbbá kérem, hogy a megkeresés mellékleteként eljuttatott adathordozóra a hangfelvételt hatóságomnak válaszukkal együtt megküldeni szíveskedjen”.

 

Az ügyben megkerestük Tanács Istvánt, a Népszabadság szegedi tudósítóját is, aki jelezte a magyarnarancs.hu-nak: tudomása szerint hamarosan őt is megkeresik az ügyben, a hatóság ugyanis már felkereste a lap budapesti szerkesztőségét. (Tanács is írt tavaly októberben cikket a beszélgetésről – a szerk.) A kecskeméti székhelyű hirosveny.hu-t pedig tudomásunk szerint már korábban megkereste a rendőrség.

 

Miután – a Népszabadság mellett mi is – nyilvánosságra hoztuk a hangfelvételt, Haszillót addigi pártja, a Fidesz egyből kizárta soraiból. (Így tett a Máltai Lovagrend is.) Haszilló ezután – több médium is erről számolt be – kilátásba helyezte lemondását a polgármesteri székből. Ezt végül nem tette meg. Hogy miért nem, azt így indokolta a magyarnarancs.hu-nak: „Szó szerint azt mondtam, hogy a kellő időben lemondok. Most kompromisszumkészséget érzékelek a városban, működnek a dolgok, a legfontosabb most az, hogy az idei év költségvetési rendeletét elfogadjuk.” Haszilló Ferenc a mai napig Kecel város polgármestere.Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2021 Január   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Gyöngyöspatai iskolaügy: Horváth László: sérti az emberek igazságérzetét a kártérítés

  • Cigány autonómia

  • Rasszista demonstrációt hirdetett Miskolcra és Sályra a Mi Hazánk Mozgalom

  • Csak zaklatásért ítélték el a Betyársereg öt tagját

  • Orbán Viktornak végig kell mennie az úton – Forgács István a MandinernekCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt