HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Perli az államot Kóka Jenő (†43) családja

betűméret csökkentése betűméret növelése
2013 Augusztus 11    Forrás: Blikk


Ez a cikk archív

Nagy összegű kártérítést követel a romák elleni sorozatgyilkosság egyik áldozatának rokonsága a magyar államtól.

Hirdetmény

A Vasárnapi Blikk információi szerint a tiszalöki gyilkosságban elhunyt Kóka Jenő családjának ügyvédje, dr. Helmeczy László azért döntött a per mellett, mert a bíró ítéletének indoklásakor kiemelte, hibáztak a hatóságok a nyomozás során. A védő álláspontja szerint, ha például gi Hivatal nem tartja vissza a korábban náluk szolgáló, negyedrendű Csontos Istvánnal kapcsolatos információit, talán elkerülhető lett volna a vérontás.

Áldozat. Kóka Jenőt Tiszalökön ölték meg a gyilkosok

– Ügyfeleimmel konzultálva elkezdtem a kereset kidolgozását, amelyben kártérítési igényünk is lesz. Ennek összegéről nem kívánok nyilatkozni – mondta az ügyvéd. Információink szerint rekordnagyságú kártérítési igényről is szó lehet, ráadásul a többi áldozat hozzátartozója is pert fontolgat. A romagyilkosságok felderítésével kapcsolatban komoly kritikák érték a titkosszolgálatokat és a rendőrséget.

Hibák. Cs. Róbert és fia halálát először tűzesetnek minősítették

Szombaton Kocsis Máté fideszes képviselő már arról beszélt, hogy a parlament nemzetbizton-a parlament nemzetbiztonkell vizsgálnia a katonai el-kell vizsgálnia a katonai elhárítás szerepét az ügy késedelmes feltárásában. Az egyik sokat bírált eset Tatárszentgyörgyön történt, ahol egy rendőrjárőr igazoltatta a bűntársaira várakozó Csontost, de mivel az iratai rendben voltak, továbbengedte.

Az erről készült jelentés azonban nem jutott el a megfelelő kezekbe, így a nyomozók nem is vizsgálták, hogy a merénylet éjszakáján miért várakozott valaki egy autóval nem messze a helyszíntől. Hasonló baklövésnek tűnhet az is, hogy ugyanitt, ahol Cs. Róbertet (†27) és ötéves kisfi át végezték ki a gyilkosok, az orvos először azt állapította meg, hogy nem történt idegenkezűség, a kiérkező tűzvizsgáló pedig elektromos tüzet állapított meg. A vádlottak 2008 és 2009 között kilenc helyen támadtak romákra. Hat ember, köztük egy gyermek meghalt, öten megsérültek. Kiss Árpád (46) és öcscse, István (36), valamint Pető Zsolt tényleges életfogytiglanit kapott, a sofőrként őket segítő Csontos Istvánt (32) 13 év fegyházra ítélték nem jogerősen.

K. Sz.Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Augusztus   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Visszafogadta a Fidesz a cigányozó edelényi polgármestert

  • Farkas Flórián pofátlansága: folytatnia kell az elért sikerek megtartásáért…..

  • Kis Grófo képével cigányozott a szolnoki ellenzék

  • Felosztanák Farkas Flórián birodalmát

  • A cigányok felzárkóztatása az egész társadalom ügyeCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt