HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Romagyilkosságok - Megtagadta a bíróság egy fegyverszakértő kizárását

betűméret csökkentése betűméret növelése
2012 November 14    Forrás: mti


Ez a cikk archív

Megtagadta egy fegyverszakértő kizárását a romák elleni támadásokkal vádolt négy férfi büntetőperéből a Budapest Környéki Törvényszék szerdán.

Hirdetmény

Az ügyben eljáró bírói tanács elnöke, Miszori László emlékeztetett: az elsőrendű vádlott, Kiss Árpád kérte korábban az ügyben fegyverszakértőként részt vevő férfi eljárásból való kizárását. A vádlott a bűnösségére vonatkozó szakértői kijelentés miatt élt az indítvánnyal. Kiss Árpád szerint a szakértő etikai vétséget követett el a korábbi tárgyaláson, kizárási ok áll fenn elfogult megnyilvánulása miatt.   

 

A szakértő bírói kérdésre közölte: feltehetően rosszul fejezte ki magát akkor, és nem érzi magát elfogultnak. Ezután a bíróság döntött Kiss Árpád beadványának elutasításáról.

 

A tárgyalás egy tanú és több fegyverszakértő meghallgatásával folytatódott.

 

A meghallgatás közben a másodrendű vádlott, Kiss István észrevételt tett a fegyverszakértők meghallgatásával kapcsolatban, majd azt mondta, úgy érzi, hogy a bíró utasítja, mikor tehet észrevételt. Miszori László erre szólt Kiss István védőjének, hogy beszéljen a vádlottal, de Kiss István ekkor is közbeszólt. A bíró erre megbilincseltette a vádlottat, és kivezetette, majd szünetet rendelt el. Kiss István, miközben a bilincset rátették, azt hangoztatta: "ez szadizmus, amit művel".

 

A per pénteken folytatódik.

 

A romák elleni, hat halálos áldozatot követelő fegyveres és Molotov-koktélos támadások ügyében Kiss Árpádot, a testvérét, Kiss Istvánt, valamint Pető Zsoltot és a vád szerint az utolsó két gyilkosságban sofőrként közreműködő Csontos Istvánt előre kitervelten, aljas indokból, több emberen, részben sok ember életét veszélyeztetve, részben tizennegyedik életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés bűntettével és más bűncselekményekkel vádolják.Hirdetmény
Ehhez a cikkhez eddig 1 hozzászólás érkezett.

#1   vorba  | 2012 November 16 19:39:53 like(0) dislike(0)

Egyre nehezebb helyzetbe kerülnek a szegények , és a romák , ezen kellene segíteni , a roma vezetöknek , nem pedig a saját anyagi hasznukat lesni , nem ezért választották meg őket !


vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2019 Június   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Az ukrán nagykövet is elítélte a kárpátaljai romák elleni támadást

  • Közmunkások lázadása - Ne legyen kötelező méltatlan munkát elfogadni

  • Fizetős játszótérről nyilatkozott, elvitték a rendőrök

  • Járóka Lívia: véget kell vetni a kárpátaljai romák bántalmazásának!

  • Ungvári roma jogvédő: a kárpátaljai romák nagyon nehéz időket élnek átCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt