HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Mégse oszlott fel a Bács megyei cigány önkormányzat?

betűméret csökkentése betűméret növelése
2011 Október 26    Forrás: RomNet


Ez a cikk archív

Feloszlatta magát a lungo dromos többségű Bács-Kiskun Megyei Területi Cigány Kisebbségi Önkormányzat - számoltunk be a napokban. Ajtai Tibor elnök viszont cáfolja ezt.

Hirdetmény

A megyeLevéli cigány képviselők október 21-én, pénteken délben mondták ki a testület feloszlatását - Ajtai Tibor szerint jogtalanul. Ajtai az elnöki jogkörénél fogva az ülést elnapolta, nem pedig kimentette magát, mint ahogy az a feloszlatást rögzítő videóban szerepel. 

 

Ajtai Tibor szerkesztőségünknek megküldött levelében azt írja, hogy a BMCÖ ülése érvénytelen, törvénytelen. Az ott hozott határozatok is hatályukat vesztik, ha a törvénytelenség megállapításra kerül.

Levél

 

Az állítólagos testületi ülésről szóló jegyzőkönyv még nem került a Kormányhivatalhoz. A feloszlatás akkor válik hatályossá, ha ott azt helybenhagyják. Addig a BMCÖ teszi a dolgát, és végzi a feladatát – írja Ajtai.

 

Előzmény: Feloszlatta magát a Bács megyei cigány önkormányzatHirdetmény
Ehhez a cikkhez eddig 32 hozzászólás érkezett.

#32   0630  | 2013 Október 01 16:45:42 like(0) dislike(0)

Üdv,mindenkinek!

Sajnálattal olvasom,hogy ennyire buták a romák......még itt is leszégyenítitek magatokat ezekkel a kommentekkel!Én is roma vagyok,de azt tudnotok kell,hogy az igazi cigány az ,akinek mind a két szülője cigány.Aki csak 1/2-3/4 meg ilyen az csak félig cigány és itt a többség félcigány,akárcsak a roma.elnök.még nem ismeritek a cigányokat,hát menjetek és ismerjétek meg öket,barátkozzatok és ha lehet balhé nélkül.Ez leginkább a cigányság felkarolójainak szól.!És akkor valószínü,mikor megismeritek az igazi cigányokat ti magyaroknak valljátok majd utánna magatokat..csak ennyit szerettem volna.További szép napot!

#31   6000  | 2011 November 19 18:04:25 like(0) dislike(0)

Tisztelt Rómák  Mi itt a kérdés? ki hibázott most akkor vizsgáljuk meg mind két fél oldalát Ajtaijét és Orbán Gyuláét tudták kit fognak meg választani már késő bánat de viszont, a képviselő testület dönt az elnők végre hajt! akkor viszont nem értem mért kellet feloszlatni az önkormányzatot? tehát az lehetett az ok nem akkartak az elnökkel együt dolgozni ez meg is értem, nem csak ők voltak igy. Az viszont tény hogyha az elnők akadályoztatva van az alernők veheti át, az elnők szerepét , és itt Ajtai márt megint kiszorúltt az ész osztásból teszem hozzá nem egy buta ember, de!! az emberekkel tudni kell báni ugyan hány roma lenne rá bizva ?? már a kezdetek elején meg kellet volna gondolni , hogy kit választanak meg teszem hozzá nem tudni mi az oka. Hogy abba az időben ilyen döntés született elolvastam a lenti hozzá szólásokat és ott valaki azt írja , hogy Ajtai hány kissebségi önkormányzattal van kapcsolatban ha jól számolom pontosan három!!! hát elszomorító csak az a három kissebségiönkormányzat van a megyében.Itt a főprobléma tiszteltt képviselő elnők urak már megint porul járt a megye hát ez a roma hozzá állás ez nem jó!! egyébként nem mindegy az hogy egyhéttel elöbb vagy egy héttel később oszlik fel a megyei önkormányzat és reménykedünk abba , következő testület jól fogja végezni munkáját!!!! és egy olyan szinpatikus embert raknak a megye élére akivel több emberel jóbb a kapcsolatja  hát ennyi lenne a kis hozzá szólásom mihamarabb alakuljon meg az ujj testület!!!!!!! na és most kell meg gondolni kit választunk!!!!! 

#30   mukuska  | 2011 November 17 09:55:44 like(0) dislike(0)

ki let volna hajléktalan te igénytelen be löled lesz az amikor ki hajit a bank te rajtad  nem mulik senki egyszerse kértük a sekicséged de nem is fogjuk és te ne rágalmaz senikit te hangos vamzer majd ha ot lesz valamejik papiron az aláirásod majd akkor dumálj  te csak a magad dolgával foglalkoz ne máséval

#29   szaffi  | 2011 November 17 08:32:07 like(0) dislike(0)

Vizibogaram!!!!!   A Gyulátokon nem mulott semmi inkább mennyetek vissza  a kórházba és hozzátok el ujra  a motrot .és akkor megint ki a vamzer?D e felejcs már el te VIZIPÓK.

#28   Mr Vizipoki  | 2011 November 17 05:13:41 like(0) dislike(0)

szaffika te nagyon hülye, nem kell ide halladszodnia ezt mindenki tudja hogy azért lehet még kint,mert besúgó......... Te meg inkább köszönd meg a Gyulának, hogy még az Önkormányzati házban lakhattok a még hülyébb férjeddel. Mert csak rajta mulott hogy ott maradhattok e vagy hajléktalanok lesztek.

#27   szaffi  | 2011 November 16 18:54:25 like(0) dislike(0)

kallaitibor ércsd már meg hogy nem a gyula az hanem valameik köcsöge csak oda halacod hogy te sugdoloztál

#26   Mr Vizipoki  | 2011 November 16 07:23:38 like(0) dislike(0)

kallaitibor Értsd már meg én nem Gyula vagyok,miről beszélsz?????????

#25   kallaitibor  | 2011 November 15 17:24:38 like(0) dislike(0)

Felejcsük el egymást most is te kötöttél belém nem én beléd te kezted el a fenyegetéseket meg hogy levágod a fejem meghogy át küldöd a fiad megöletsz de hagyuk abba szerintem jobban jársz és a továbbiakaban nem érdekelsz!!!!!!!!!!!!!

#24   Mr Vizipoki  | 2011 November 15 07:15:30 like(0) dislike(0)

kallaitibor te csak akkor voltál tiszta amikor megszülettél és az orvosok megfürdettek,tisztaságról te ne beszélj..............

#23   Mr Vizipoki  | 2011 November 15 07:13:35 like(0) dislike(0)

#22   Mr Vizipoki  | 2011 November 15 07:06:21 like(0) dislike(0)

szaffika mi vagyunk a nagyok és mi tudjuk hogy csináljuk és tényleg nagyon jó csináljuk........

#21   Mr Vizipoki  | 2011 November 15 07:00:13 like(0) dislike(0)

Kedves szaffika tényleg igaz a hír,sokan mondták de nem hittem el,most már elhiszem,hogy amikor elütött az autó tényleg agyilag is visszamaradott lettél.....................


#20   szaffi  | 2011 November 14 16:05:41 like(0) dislike(0)

Drága kicsi vízibogaram! Látod milyen kis butus vagy ! Nem is emlékszel rám ?Na mindegy nem is beszélgetek veled többet mert nem vagyok rád kiváncsi .De ha gondolod ajánlok neked egy nyelvtan tanárt hogy ha irkálsz legalább így ne járasd le magad hogy nem tudsz helyes írni. Kedves Kállai Tibor te meg hagyd a fenébe hagy föjjön a saját levében mert majd  a nagyok tudják  hogy mit csináljanak  és nagyon jól csinálják.

#19   Mr Vizipoki  | 2011 November 14 12:40:24 like(0) dislike(0)

Ajánlom mindenki figyelmébe a www.kecskemetiromaonk.csapata.hu veblapot itt minden megtalálható a Kecskeméti Cigány Önkotmányzat munkályáról....

#18   Mr Vizipoki  | 2011 November 14 12:16:03 like(0) dislike(0)

Kedves szaffika nem tudom miről beszélsz,te nem voltál a falunapon és a gyereknapon se mivel te nem is vagy cigány.......... (egyébként videó felvétel van minden eseményről hogy minden ingyen volt mindenkinek)És ne tévessz ösze senkivel én nem Gyula vagyok........továbbiakban nem tudom miről beszélsz ez a te fantazmagóriád,de nem is érdekel.Én csak azért írtam hogy tisztában legyen mindenki a tényekkel.Ne pedig a hazugságokat olvassák.De vegyünk csak téged.....miért szólsz bele olyan dolgokba amihez semmi közöd?Mivel ismerünk téged, nem a cigányokkal kéne foglalkoznod,hanem a Svábokkal inkább oda tartozol,nekik is van Önkormányzatuk,foglalkozz velük......

Figyelj kallaitibor ez nem az az oldal ahol a tisztaságról beszélünk,vagy le járatunk valakit te és a szaffika el vagytok tévedve,én meg a te hozzászólásodra reagáltam. Itt most a Megyei Cigány Önkormányzatról van szó,nem a helyiről.......Ha nem tudsz hozzá szólni a Megyei Cigány Önkormányzat munkályához akkor maradj csendben.Bár honnan is tudnál hozzászólni azt se  tudod eszik e vagy isszák.........úgy hogy duduljatok be............


#17   szaffi  | 2011 November 13 16:20:04 like(0) dislike(0)

NA ne beszélj nekem a falunaprol Gyula meg a gyereknapról meg a bérletről meert én is pont ott voltam mind a két helyszínen ahol jo áron volt minden mert egy pohár sör is 600- 700 forint volt a gyereknapon peddeig 500 forin volt a a vatta cukor és a jég kása ez vol a te gyereknapod mikuláscsomagról meg ne is beszélj mert csak az kapott aki jobban van veled és te válogattad ki  annyit segitesz a cigányokon hogy nem gyözzük meg köszöni  ja és te hozzod fel a koszit most csukatad le a vejét de hamissan tanuskoddttál te is meg a jo barátod de név éllik is rá de nem sikerült a tervetek.

#16   kallaitibor  | 2011 November 13 13:16:01 like(1) dislike(0)

figyelj Mr Vizipoki!  Ha gondolod a felhasználó neved alpján is tudom ki vagy de látod én legalább merrem a nevem adni hozzá nem úgy mint te. Az alábbi hozzá szólásod alapján még fel is jelenhetlek mivel ez rágalmazás és becsület sértés nálam sose sincs zárva a kapu akkor nem tudom hogy milyen lopott cuccok lennénnek nálam -de nem vagy biroság hogy neked mivel senkiházi vagy nem fogok magyarázkodni nekem csak a szaffi megjegyzéséhez volt véleményem nem te hozzád.S tisztasági dolgokhoz nem tudsz hozzá szolni semmit?meg a többihez .

#15   Mr Vizipoki  | 2011 November 12 23:25:26 like(0) dislike(1)

szaffika,Csak  hogy tudd 1990-óta amióta léteznek cigány Önkormányzatok Kecskeméten, kettő elnöke volt eddig aki csinált is valamit.Nézzük csak,az első akiről beszélek ő Czifra Pál(Koszi)volt ,sajnos ő már nem él.rengeteg programot csinált a Kecskeméti Cigányoknak,képviselte őket,majd utána sokáig szinte semmi sem volt,Elnökök Elnökaszonyok jöttek mentek de semmi jó dolog nem volt a Cigányoknak belőle.Majd 2006-tól lett Orbán Gyula Cigány elnök,innentől kezdve kecskeméten lett gyermek nap,lett ingyenbérlet a tanuló cigánygyerekeknek,lettek füzetcsomagok iskolakezdésre,lett egy kis élelmiszer csomag is (egy alapítványon keresztül,igaz több mint 10 000 cigány van kecskeméten így nem jutott mindenkinek,csak 3000 Cigánynak)lett még falusi napok,Cigánybál(féláron 3500ft ért)és lett még Mikulásnap is,mind emellett támogatta minden évben a Cigánygyerekek iskoláit,ovodáit,sok alkalommal nem tudtak volna a cigánygyerekek kirándulni ha nem támogatja az iskolákat,ovodákat,tőbb mint 30 fős szociális hálozatot hozott létre,ami nagy segítség volt a cigányságnak(igaz már nincs támogatás erre ezért szünetel,de ujra fogja indítani ezért lobbizik most,)de ezek csak a kissebb dolgok.Mind ezek mellett a helyi buszjáraton buszvezetőként dolgozik ebből él,mert azért hogy ő a Cigány Önkormányzat Elnöke fizetést,tiszteletdillyat nem kap,mindezt ingyen csinálja,mert hajtja a cigányszíve,hogy segítsen akin csak tud ingyen önzetlenül.Igaz 5 éve árverezik a házát,sajnos ő sem milliomos mint egyikünk sem, ugyan úgy a buszvezetői munkályából él mint sokan mások,ezért előfordul hogy nem tudja fizetni a bankokat,ezzel így van mindenki aki a munkából él.

Kallaitibi te jobban teszed ha hallgatsz,mindenki tudja hogy miből élsz,te vagy a körbyéken a lopott dolgok felvásárlója,minden kétes dologba benne vagy,belekötsz a szomszédodba,felhergeled majd te hívsz rendörőket (és súgdolodzol,te szar alak,jó a vádalkú mi?),te egy alattomos kis féreg vagy tudja mindenki,inkább maradj csendben.

#14   szaffi  | 2011 November 08 20:23:35 like(0) dislike(0)

sziaztok cigányok valaki kérdezemár meg Orbán gyulát hogy amit szét kelet volna osztani lisztet és cukrot menyiért adta le és honan szerezet számlát nem igaz hogy nics ojan ember aki utána nézne 5 éve tudomásom szerit árverezik a házát miota ö a elnök van miböl fizetnie

#13   kallaitibor  | 2011 November 05 19:02:59 like(0) dislike(0)

Na kedves szaffi neked igazad van én Orbán Gyulának szomszédja vagyok és tudom hogy hogy vissza él a cigány elnökségével de ha valaki nem hiszi jöjjön ide és nézze meg milyen tiszta hogy a betéteket  a tamponokat az injekcios fecskendezőket a gyogyszeres papírjaikat dobálja át hozzám és életveszélyesen fenyegeti meg a családomat és engemet a szomszédok szem és fül tanuji mindennek amiról videó felétel is van ehez szóljatok hozzá aki védi .

#12   szaffi  | 2011 November 05 13:21:35 like(1) dislike(0)

Tisztelt  társaim!   aki annyira védi Orbán Gyulát mondja már meg mibe segített neki mert sokan nagyon kiváncsiak vagyunk.  Mert hogy mióta elnök azota csak az ő családja tudja a választ.De csak valaki mennyen végig a zsinór utcán és kérdezzék ki hogy ki tiszteli pedig az a lakhelye csak az utcán előtte kellenne szét nézni  na s  persze meg a családján belül hogy lehet egy ilyen ember a cigány elnők még lejjebb sülyed a cigányság mióta ö az elnök és ez csak rosszabb lesz még ő marad a cigány képviselő.Választás előtt bulikat szervezz ez jó pont neki de mennyit rak a zsebébe négy év allatt cigányok gonolkozzatok.

#11   Mantai  | 2011 November 03 09:20:12 like(1) dislike(0)

Bocsánat, hogy megint okoskodok!!!  Ehüm, behüm. Rostás úr, aki egyik mostmár volt képviselője az önkormányzatnak arról híres, hogy miután egyik délelőtt egy bírósági tárgyaláson vádlottként jelent meg, majd aznap délután átvette a kisebbségi díjat a Parlamentben, még a szoci kormány idején.#10   Mr Vizipoki  | 2011 November 02 19:18:31 like(1) dislike(0)

Akkor nézzük is kikből ált a feloszlatot Bácsmegyei ckö Lungo-Dromos Listája  Ajtai Tibor Elnök Lungo-Drom, Feri Gizella képviselő Lungo-Drom, a pénzügyi bizotság elnöke mellesleg Ajtai élettársa, Horváth Szilveszter Lungo-Drom, elötte MCF, képviselő a volt megyeiben  Orbán Gyula képviselő Lungo -Drom 2006-óta Bácsmegyei Elnöke, majd Alelnöke, Baranyi Rostás Rodrigó Lungo-Drom jelölt, Nyerluc József Lungo-Drom képviselőjelölt, Ajtai Attila Lungo-Drom, képviselő jelölt, és végül Kolompár László (ZSAMBA) Lungo-Drom jelölt és mandátumot is szerzet, volt MCF -es képviselő az OCÖ Alelnöke volt, jelenleg előzetes le tartoztatásban van majd Ajtai fel jelentette kolompár lászlót választási csalásért igen a saját Lungo-Dromos Társát!!! Ezen listát Farkas Flórián is jóváhagyta Orbán Gyula leg nagyob ellenzésére sem vették figyelembe! Salamon igenis nem hogy állást kellene foglalni a Farkasnak hanem vállalni a felelőséget a jelöltjeikért, és akkor nem kellene csodálkozni hogy Orbán Gyula volt aki meg elégelte ezt a bagázst!!! A költség vetés most itt nem játszik szerepet!!!! Salamin,,

#9   Mr Vizipoki  | 2011 November 02 18:45:41 like(0) dislike(0)

#8   salamon  | 2011 Október 31 12:41:33 like(0) dislike(0)

Kedves Ajtai Tibor Elnök Úr!

Olvastam a híreket, hogy a Területi Cigány Kisebbségi Önkormányzat (TCKÖ) feloszlott, később meg hogy nem. Az, hogy legális volt-e a feloszlatáskét állami szerv állapíthatja meg: az egyik a felettes Kormányzati Hivatal, illetve az illetékes Bíróság. A bíróság a TCKÖ által meghozott, a  feloszlatásról szóló határozatot meg lehet támadni. Te mint elnök és képviselő ezt meg teheted. Ezért javsalom, hogy ezt tedd meg, ne várd meg a Kormányhivatal álláspontját. Mert furcsa döntés is lehet.

Továbbá olvasom, hogy az ORÖ (Országos Roma Önkormányzat) még eddig nem foglalt állást ebben az ügyben. Kérdésem, miért foglalna vagy miért foglalhatna állást? Mi köze a a Cigány Kisebbségi Önmkormányzatokhoz (helyi és területi)? Az országos elnöknek jó oka van!!!

 

#7   Mr Vizipoki  | 2011 Október 30 19:26:50 like(0) dislike(0)

Tökyy96 sajnos nem jók az értesüléseid,Orbán Gyula Elnök úr még mindig hivatalosan cégbíróságilag bejegyzett Elnöke a kecskeméti LD-nek.Mi az a tisztességtelen viselkedés?Ki zárta Ki?Akkor miért ő még mindig hivatalos cégbejegyzéssel a kecskeméti LD Elnöke?NEM ÉRTEM...........

 

#6   Mr Vizipoki  | 2011 Október 30 19:18:10 like(0) dislike(0)

Hát én nem tudom,jogos e vagy jogtalan volt a fel oszlatás?De vegyük csak számba a dolgokat.Amikor már odáig jut a dolog(függetlenül attól hogy ki milyen szervezet tagja)hogy oszlatni kell egy Megyei Önkormányzatot, akkor már megette a fene az egészet,főleg ha a többség akar oszlatni.Ilyenkor már késő kapálózni az Elnök úrnak,ha nem most akkor legközelebb lesz oszlatás,de amit a többség akar úgyis az lesz.Azért ez elgondolkoztató,ha már a többség akarja oszlatni saját magukat,valami nagy gubanc lehet a Bács-Kiskun Megyei Cigány Önkormányzatnál................Hm majd kiderül.várjuk a fejleményeket.........

#5   Tökyy96  | 2011 Október 29 09:01:28 like(0) dislike(0)

 rromano!No nézzük csak mit is csinált a szük 7 hónap alat Ajtai elnök ! kb 50 embert segített munkához , + levélben értesitett minden érintettet hogy a pályázatokat hová, mikor hova adják be , és a segitségét is felajánlotta ! A Megyében 3 település élt az elnök által fel kinált lehetőséggel és mind a 3 település ma már foglalkoztatóvá vált.Csak mondom hogy, más is tudja: a Megyében a Roma nők foglalkoztatására megszervezte decembertől a szoc. segitő tanfolyamot ami kb 60 roma asszonynak fog 2 éves munkát biztositani várhatóan márciustól . Ha jól számolom ez mint egy 110 fő. Ja! 8órában szakmunkás bérért -78000ft fizetéssel!Kedves rromano! Nem mindenki akar sajtó sztár lenni !!!!!!! Van aki csak az esküjéhez híven dolgozni akar   a Romák felemelkedéséért ha hagyják!!!#4   rromano  | 2011 Október 28 20:24:20 like(0) dislike(0)

Idióták. Azt írják, hogy rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezzük! A kezdeményezést kellett volna eljuttatni az elnöknek, aki 8 napon belül összehívni köteles. Helyette meghatározzák az időpontot és a helyszínt is. Kolompár még mindig azt hiszi, elnök. Mondjuk az OCÖ-t is így vezette, nem csoda, hogy jogszerűtlen lett az egész. Nagytudású Rostásnak is csak annyi esze volt mint Kolompárnak.Sajnos. Mert Ajtai megérett rá, hogy eltűnjön a BCMÖ éléről.

#3   Tökyy96  | 2011 Október 28 18:09:33 like(0) dislike(0)

A képeket nem engedték feltölteni ! Nem is tudom miért nem!

 

#2   Tökyy96  | 2011 Október 28 17:55:58 like(0) dislike(0)

Felreppent a hír, hogy a Bács- Kiskun megyei Cigány Önkormányzat feloszlatta önmagát.
Mint érintett az alábbi reagálást teszem:
Október 11.-én Rostás László összehívott egy rendezvényt Kiskunhalasra. Ezen a rendezvényen érdekes módon az ellenzékhez tartozó MCF-es Kolompár Orbán is jelen volt a vele szimpatizáló barátai körével. Valószínűleg itt határozták el, hogy feloszlatják a BMCÖ-t, mert ezzel a dátummal rendkívüli ülés összehívását kezdeményezték,, a levél keltének helye pedig Kiskunhalas. ( mellékelten megküldöm az ott készült fényképekkel együtt)
Elnöki jogkörömnél fogva az ülést elnapoltam, nem pedig kimentettem magam. Az erről szóló értesítés szövegét mellékelten megküldöm. Az, hogy a képviselők leültek egy asztalhoz és TV sztárt csináltak magukból nem jelenti a BMCÖ feloszlását. Jogi személyek véleménye szerint több törvénytelen eleme miatt a BMCÖ ülése érvénytelen, törvénytelen. Az ott hozott határozatok is hatályukat vesztik, ha a törvénytelenség megállapításra kerül. Én erről még hivatalosan értesítést nem kaptam.
Orbán Gyula a nyár óta nem tagja a LD-nek , mert őt tisztességtelen viselkedése miatt kizárták, bár ő az értesítést nem vette át, visszaküldte a levelet. Így nyilatkozata sem fogadható el LD-s képviselőként.
A választások óta tart a BMCÖ-nél a belső pozíció harc. A kezdeményező képviselők Rostás László és Orbán Gyula legnagyobb problémája, hogy nem az elnök és az alelnök szerepét töltik be.
Rostás Lászlót már többszöri alkalommal felszólította a BMCÖ, hogy az előző testület pecsétjét adja le, mert nincs jogköre magánál tartani az. Ezt a képviselő a mai napig nem tette meg.
Az állítólagos testületi ülésről szóló jegyzőkönyv még nem került a Kormányhivatalhoz.A feloszlatás akkor válik hatályossá, ha ott azt helybenhagyják.
Addig a BMCÖ teszi a dolgát, és végzi a feladatát.

Ajtai Tibor
Bács- Kiskun megyei Cigány Önkormányzat elnöke
Ezt a levelet juttatta el hozzám egy kedves barátom amit a c-press nem adott le!
3

2011, October 28 04:49


#1   maros50  | 2011 Október 27 00:36:25 like(0) dislike(0)

Így igaz.A testület jogszerütlenül járt el,mert csak az elnök hívhatja össze a testületi ülést.Akadályoztatása esetén az elnöki megbízása alapján az elnökhelyettes vezeti az ülést.

Az elnök nem hatalmazta fel a helyettesét az ülés összehívására és vezetésére.Számomra nonszensz,hogy a megyei közgyülés főjegyzője nem hívta fel a figyelmet a szabályos ülés összehívására és a törvénysértő határozat meghozatalára.Ez az egész feloszlatási ceremoniára szoktam mondani,hogy "cigány munka" Elfogyott a költségvetés? 

 


vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2021 Január   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Haláleset Csenyétén: a polgármester a mentősöket okolja

  • Közvetlenül a gyöngyöspatai családokkal próbál egyeztetni az állam

  • Gyöngyöspatai iskolaügy: Horváth László: sérti az emberek igazságérzetét a kártérítés

  • Rasszista demonstrációt hirdetett Miskolcra és Sályra a Mi Hazánk Mozgalom

  • Cigány autonómiaCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt