HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Gyöngyöspata - Balog Zoltán: Richard Field szerepe elítélendő (a cigányok szerint meg nem)

betűméret csökkentése betűméret növelése
2011 Május 12    Forrás: mti


Ez a cikk archív

Balog Zoltán magánvéleménye szerint Richard Field amerikai üzletember elítélendő szerepet játszott a gyöngyöspatai eseményekben. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára egy csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján nyilatkozott erről.

Hirdetmény

"Nagyon kritikusnak látom azt a szerepet, amit ő ebben az ügyben (játszott), és elítélendőnek is tartom, ez az én magánvéleményem jelenleg" - jelentette ki az államtitkár.

 

"Majd ha lezárul a vizsgálat, akkor látni fogjuk, hogy kiknek volt az érdeke az, hogy ilyen kis nagypénteki akciókkal örvendeztessék meg a nemzetközi nyilvánosságot" - fogalmazott, hozzátéve, "talán el se indultak még a buszok Gyöngyöspatáról, már a nyugati sajtóorgánumokban megjelentek a hírek, tehát nyilván ez nem véletlen, hogy így volt".

 

Balog Zoltán azt mondta, ha az Országgyűlés vizsgálatot tart a gyöngyöspatai eseményekről, akkor azon Richard Fieldnek meg kell jelenni, mert "ha valakinek az az önképe, hogy segíteni akar ennek az országnak, akkor azt gondolom, hogy el kell menni és ott helyt kell állni". Az államtitkárt arról kérdezték, hogyan fog tisztázódni az amerikai üzletembernek a gyöngyöspatai eseményekben játszott szerepe.

 

Balog Zoltánt arról is kérdezték, mit tud arról, hogy az amerikai nagykövet pénteken a Heves megyei településre készül. Azt felelte, a nagykövet látogatásának pontos programjáról nincs tudomása.

 

Az államtitkár hangsúlyozta, hogy az egyenruhás bűnözés ellen határozottan fel kell lépni.
Az egyenruhás bűnözés folyamatát, hátterét és a gyöngyöspatai eseményeket feltáró, illetve az egyenruhás bűnözés felszámolását elősegítő eseti bizottság felállításáról múlt héten terjesztett be önálló képviselői indítványt a parlamentben két fideszes honatya.

 

Az előterjesztés egyebek mellett a bizottság feladatául szabja a gyöngyöspatai romák "húsvéti utaztatása" körülményeinek és szervezésének feltárását. Az eseti bizottságnak foglalkoznia kell azzal is, hogy kinek a megbízásából és milyen szerepet játszott a Gyöngyöspatán lezajlott eseményekben Richard Field, valamint kinek a megbízásából és milyen céllal állította valótlanul, hogy evakuálni kell a helyi lakosságot; mely magyarországi, esetleg külföldi szervezetek támogathatják az üzletember szerepvállalását, és mely külföldi szervezetekkel, sajtóorgánumokkal tarthat fenn kapcsolatot.

 

Az előterjesztők kivizsgálnák, kik és miért nyújtanak téves, Magyarországot indokolatlanul rossz fényben láttató információkat, ezzel lejáratva Magyarországot a nemzetközi közvélemény előtt.

 

A Jobbik egy hete feljelentést tett Richard Fieldnek a gyöngyöspatai romákra vonatkozó kijelentései miatt a Legfőbb Ügyészségen. Az ellenzéki párt szerint az amerikai ingatlanbefektető kijelentései rémhírterjesztésnek, illetve közveszéllyel fenyegetésnek minősülnek. A Jobbik szerint Richard Field úgy fogalmazott és olyan látszatot keltett, hogy Magyarországon életveszélyben vannak a cigányok, hisz - mint mondta - 276 embert "evakuálni kellett".Hirdetmény
Ehhez a cikkhez eddig 4 hozzászólás érkezett.

#4   Tamango  | 2011 Május 13 20:20:12 like(0) dislike(0)

Tisztelet barátaim, Ismerőseim!

Megmozdult a FIDESZ gépezet! Megmozdult, mert most már a nemzetközi sajtó is azzal foglalkozik, amit mi panasznak,  ők meg NYAFOGÁSNAK neveznek. A FIDESZ még ellenzékben volt, amikor egyik prominens tagja a Köztársasági Elnök ablaka alatt zászlóanyűává lett, és tisztán magán szorgaloból felavatta a Magyar Gárda zászlaját. Masnit, vagy csomót kötött rá - már nem emlékszem. Aztán ugye ott volt EDELÉNY, amikor meg kellett volna szólalni, de nem tették! Minek, csak a romákra mondtak valamit, amire a világ úgy sem figyel. Aztán meg, tudjátok, amíg az emberek a baromságokon vitatkoznak - ami egyébként a köreikből eredt - addig a tényleges politikával nem foglalkoznak! Nem veszik észre azt, hogy átverik őket!! meg is lett az eredménye  a választások során. MISKOLCON a rendőrkapitány elmondta a mondandóját. Ugyan ki figyelt oda? A kutya sem! Sőt, amikor szóba került a dolog, mennyien álltak melléje? MÉG A LUNGO DROM sem szólalt meg!!Aztán jöttek a gyilkosságok, és öltek nőt, gyereket-apával, és lett egy kislány örökre olyan, amilyen... Lám, most, hogy már folyik a bírósági per, egyre inkább körvonalazódik, hogy bizony a politika minden oldalról ott volt. Jobb és baloldal egyaránt felelős volt mindazért, ami megtörtént. Nem véletlenül csak ez a négy ember áll a vádlottak padján!!!

A szélsőjobb pedig csak menetelt., Igazából a FIDESZ soha nem akarta megállítani, és most is csak a kényszer volt az, ami cselekvésre kényszerítette. Ha ez a bizonyos eset nem következik be, a nagyvilág semmit nem tud az országban folyó eseményekről. Tudjuk, az államtitkár úr játszotta el azt a szerepet Kanadában, amit egykor dr.Orbán viktor és a Lubgo Drom elnöke... Most, megmattolták őket. A híradások úgy kezdődtek délben, hogy EVAKUÁLTA a VÖRÖSKERESZT... aztán, ahogy telt-múlt az idő, szépen átalakultak a hírek, és egyre inkább jöttek a tompítások! A Vöröskereszt vezetője is megmásította a szavát. Vajon miért, Nincs válasz. A titkos helyre is fény derült - estére, amikorra már a világsajtó tele volt az eseményekkel. Vajon milyen kirándulás az, ahol a szabad mozgás korlátozva van, és a látogatókat nem fogadhatnak? Vajon miféle programjaik voltak? Gyermekek, akiket nem vittek el az állatkertbe, a Vidám Parkba, vagy mondjuk egy bábszínházba..!!

SZENNY, MOCSOK, HAZUGSÁG, írtam egykor, és ez most már a teljes jobboldalra vonatkozik! A FIDESZ, a vele szövetséges JOBBIKKAL - mert azok, - megbuktak a nagyvilág szemében. ESŐ UTÁN KÖPÖNYEG, aztán meg PRÓBABIRKA - akit fel lehet majd áldozni.. Ott van az EU Parlamentben a FIDESZ roma származású képviselője. Eszébe nem jutna csak egyetlen egyszer is felállni, és azt mondani. ITT VANNAK KÖZÖTTÜNK azok, akik MAGYARORSZÁGON a kirekesztést, a rasszizmust, az antiszemitizmust képviselik! Nincs róla szó, csak valami stratégiáról, ami nem más, mint újabb kutatások, térkép készítések, aztán majd valamiféle kitalált félmunkalehetőségek azoknak, akik benne vannak a pikszisben... Aki a BARIKÁD-ra rákattint, alaposan meglepődhet. Van egy filmriport, ahol ketten beszélgetnek Srassburgban a magyarországi cigánybűnözésről... Ne taléálgassatok! Igen, Ő az...És Livia hallgat!!! A szavazat már az övék, és azt elvenni nem lehet. négy év múlva pedig ha lesz szavazás, a romákat ismét átverik. Átverik azok, akiket mi neveltünk ki, de akiknek a zsebe, a lelkiismerete. Ha tele a zseb, nincs lelkiismeret!!! Ráveszik azt a néhány százezer romát arra, hogy tegyék a fejüket a kés alá ismét... Most, Gyöngyöspatán valami készül! Remélem, a helyiek is belátkák, hogy ami eddig volt, az tovább nem mehet. Az urnákhoz kell járulni, és végre a szívük, az eszük szerint kell dönteni. Mert csak egy TOLLVONÁS a jövő!!! Nyerni nem fognak, mert ahhoz kevesen vannak, de erőt tudnak felmutatni, és az már nem semmi!!!

Érdekes lesz majd, amikor a MÉDIÁK-nak kell majd a bíróságon felelni azért, hogy miért változtatták meg a hírek érdemi tartalmát..Mert ugye valami ilyesmi történt 12 órakor meg 18 óra 30 perc között!! Vajon kapunk igazi választ? KITŐL?!

Gyöngyöspatán még mindig vihar van. A politika szerint. A romák lakta területen ott vannak a rendőr autók, mintha lázadni, rombolni akarnának az ottani emberek! pedig ők nem akarnak mást, csak munkát, kenyeret, emberi életet!!!

Erről kellene parlamenti vizsgálatot indítani, vajon mindez miért nem valósult meg eddig az országban? Miért nem látjuk az alagút végét? miért csak négy óra a közmunka? Miért lett kevesebb a betegszabadság, stb...

A Legfőbb Ügyész úr pedig elgondolkodhatna azon, hogy a JOBBIK MAGYARPORSZÁGÉRT MOZGALOM ellen indít-e, alkotmányossági vizsgálatot? Mert ami ott elhangzik, amit idáig tettek az ország roma lakossága ellen, az már elég volna ......

A FIDESZ ezt támogatná vajon? NEM HISZEM ! Sok a közös buli, amit ha, mint szennyest kiteregetnének egymásról, hát vége volna a HATALOMNAK !!!

 

APROPÓ!! Gyöngyöspatáról hány roma ember mehetne egy kiemelt fogászati rendelőbe,, amelyik most kapott gyorsan egymilliárd forintot fejlesztésre? Mennyi közmunkát lehetett volna abból végezni ott, Gyöngyöspatán és környékén..Talán az sok feszültség is enyhülhetett volna...

#3   snorbi  | 2011 Május 13 17:03:25 like(0) dislike(0)

Emberek a holokausztot a Balog Zoltánok hozzák vissza ,cselekedjünk mert nem engedik hogy meg védjük magunkat. A az átlag embereknek kell lépni. Cigány embereket gyilkoltak meg azért amiért a jó isten cigánynak adta őket, a kis három évest a az apjával eggyütt lőtték le. Emberek mi van itt ? van oka a cigány asszonyoknak menekülni, ez ne legyen már kérdés.A Balog Zoltánt meg egyébként nem lehet meg közeliteni, ha bármilyen segitség vagy elvileg rátartozó ügyben segitsége kéne, de ha a kis fűrere utasítja akkor azzonal azt mondja amit parancsolnak neki, a kis homár.

#2   nissanmicra  | 2011 Május 12 19:17:49 like(0) dislike(0)

HA AZ AMERIKAI NEM CSELEKSZIK BALOG ZOLTÁN ÉS KORMÁNYA CSAK VÉGIG NÉZTE VOLNA AZ EGÉSZET . KI TUDJA MI TÖRTÉNT VOLNA ,BIZTOS NEM JÓ.DE MÉG NEKIK ÁLL FELJEBB.

#1   leleplezés  | 2011 Május 12 16:11:50 like(1) dislike(0)

Balog Zoli mi a faszt vizsgálódtok, inkább intézkedni kellet volna időben a jobbik és a gárdista csürhe ellen és nem megvárni míg Balhé nem lesz.

Most meg bűn bakot kerestek? ti magatok vagytok azok!!! SZARHÁZI CSÜRHE GÁTLÁSTALAN KORMÁNY BANDA!!!

Mások szemében a szálkát meglátjátok a magatokéban meg a gerendát sem veszitek észre.

llandóan arra hivatkoztok, hogy a nép és a 2/3-d felhatalmazást adott nektek, de nem arra, hogy kinyírjátok a kisembereket a törvényetekkel, hanem arra hogy megvédjétek és támogassátok a Mo népét. TI EDDIG CSAK ELVETTETEK, DE MOSTMÁR A NÉP LÁTJA HOGY VISSZA ÉLTEK A HATALOMMAL ÉS A KÖZVÉLEMÉNY KUTATÁS EGYÉRTELMŰEN KIMUTATJA, HOGY MENTEK A FERDE FASZBA HAMAROSAN. A NÉPSZERÜSÉGETEK LECSENGET ÉS TÖBB MINT 1 MILLIÓ SZAVAZTOTOK MÁR EDDIG UGROTT. DE FOG MÉG TÖBB IS. PATKÁNYOK FLÓRIVAL AZ ÉLEN


vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Június   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Kolompár Orbán visszatér a roma politikába

  • Lovári nyelvvizsgával juttatnák be a szegény diákokat az egyetemre

  • Pünkösdi gyermek vigadalom Nyíregyházán

  • Czeglédy és Lengyel is feljelentette a Fidesz szekerét toló roma egyesület elnökét

  • Farkas Félix az ORÖ intézményeinek jövő évi költségvetési támogatásának növelését kérteCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt