HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Jobbikbűnözés - Jobbik: a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület értékes szolgálatot teljesít

betűméret csökkentése betűméret növelése
2011 április 14    Forrás: MTI


Ez a cikk archív

A jobbikos Volner János közlése szerint a pártja eszmei támogatását bíró, bíróság által bejegyzett szervezetként működő Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai számtalan esetben láttak el értékes szolgálatot a közbiztonság érdekében, katasztrófák okozta károk elhárításában, többször értek tetten és adtak át a rendőrségnek bűnözőket.

Hirdetmény

Az ellenzéki párt parlamenti frakcióvezető-helyettese erről csütörtöki sajtótájékoztatóján beszélt, amelyen elmondta azt is: a közelmúltban Hajdúhadházon és Tégláson az egyesület tagjai lakossági bejelentésre szálltak ki és értek tetten két-két betörőt, akiket feltartóztattak, majd átadtak a rendőrségnek.

 

A "fideszes arrogancia és a túlhatalom" számlájára írta azt a rendőrségi tájékoztatást, amely szerint az Országos Polgárőr Szövetség egyik képviselője tartotta vissza a téglási betörőket. (A sajtótájékoztatón egy videofelvételt is levetítettek azon álláspontjuk alátámasztásának szándékával, hogy a Szebb Jövőért Egyesület tevékenyen vett részt a bűnözők elfogásában.)

 

A Szebb Jövőért Egyesület tagjai fogták el a betörőket, a másik esetben pedig az történt, hogy látták, amint kerítésen át ugranak át cigány fiatalok, akiket a polgárőrök elfogtak és visszatartottak a rendőrség megérkezéséig - mondta.

 

A Jobbik rendvédelmi kabinetjének vezetője felhívta a figyelmet arra, hogy az egyesület tagjai - ellentétben az Országos Polgárőr Szövetség felvételi eljárást nélkülöző gyakorlatával - állampolgári, alkotmányjogi és büntetőjogi ismeretekből is vizsgáznak, mielőtt részt vállalnának a szervezet munkájában.

 

Kiemelte: a Szebb Jövőért tagjai Hajdúhadházon, Nagydoboson, Ceglédbercelen, Gyöngyöspatán, Tégláson is értek tetten, majd adtak át a rendőrségnek bűnözőket.

 

Az egyesület közmegelégedésre, a helyi lakosok meghívására látja el Hajdúhadházon a tevékenységét - értékelte Volner János, hozzátéve: a szervezet nem a rendőrség, vagy a helyi polgárőrség konkurenciája, hanem a bűnözésé.

 

Kérdésre válaszolva nevetségesnek nevezte azokat a vádakat, hogy a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület megpróbálná megtörni az állam erőszak-monopóliumát. Mint mondta, egy olyan esetet sem mutatott fel senki, ami ezt támasztaná alá.Hirdetmény
Ehhez a cikkhez eddig 2 hozzászólás érkezett.

#2   19530327  | 2011 április 14 20:11:40 like(0) dislike(0)

A bohócok végzik a rendőrség munkáját,

a rendőrök meg vigyáznak rájuk.

ovis színvonal

#1   robert55  | 2011 április 14 19:27:12 like(0) dislike(0)

minden törvénytelen a megjelenésük a viselkedésük!

akiket igazoltattak és adataikat  kényszer hatására elvették , tegyék  meg a feljelentést mert bűncselekmény áldozatai lettek, és kártéritéssel is élhetnek

az lenne a legjobb ha a hadházi cigányvezetők összeszednék a sértetteket  és kollektíven tennék meg a feljelentést illetve a kártérítésen is el lehetne gondolkozni az elkövetővel de azzal szembe is aki odaküldte ezeket

 

 

 


vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2021 Január   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Haláleset Csenyétén: a polgármester a mentősöket okolja

  • Közvetlenül a gyöngyöspatai családokkal próbál egyeztetni az állam

  • Gyöngyöspatai iskolaügy: Horváth László: sérti az emberek igazságérzetét a kártérítés

  • Rasszista demonstrációt hirdetett Miskolcra és Sályra a Mi Hazánk Mozgalom

  • Cigány autonómiaCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt