HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Gyöngyöspatáról - ''Ez már nem is gettó, hanem Auschwitz!''

betűméret csökkentése betűméret növelése
2011 Március 16    Forrás: klubradio.hu


Ez a cikk archív
Válságstáb ült össze Gyöngyöspatán. Az egyeztetésen az Országos Polgárőrség parancsnoka, a Heves megyei főkapitány, a gyönygyöspatai polgárőrség parancsnoka és a kisebbségi önkormányzatok képviselői vettek részt. Mivel a Szebb Jövőért Polgárőrség tagjai előzetes ígéretükkel ellentétben március 13-án nem vonultak ki a településről, ezért a szervezet feloszlatását kérte a Magyar Cigány Integráció a Romák elfogadásáért közhasznú egyesület a belügyminisztériumtól.
Hirdetmény

Bangó Zoltán a közhasznú egyesület elnöke elmondta: „csak a mi jelenlétünkön múlt, hogy nem történt attrocitás a településen. A gárdatagok emberélet kioltására alkalmas eszközökkel, baltákkal, ostorral, harci kutyákkal provokálták a cigányokat, inzultálták a romákat. Érthetetlen módon többször is azt mondták a cigányoknak, hogy „menjetek haza Izraelbe!”

 

A helyi polgárőrséggel meg van elégedve az egyesület, a sajtóban azonban az terjedt el, hogy megnőtt a bűnözés a település, ezért van szükség a gárda fellépésre. A legfrissebb statisztikák szerint mindössze 5%-kos a bűnözés aránya – hangsúlyozta Bangó Zoltán.Az egyesület elnöke azt mondta: "ma körbementem a telepen, készítettem egy szociális térképet, a 200 lakásból négy házban találtam egy-egy fél kiló kenyeret. Ez gettó! Ez már nem is gettó, hanem Auschwitz" - fogalmazott Bangó Zoltán, aki munkahelyteremtést sürgetett, mivel a közmunkaprogramot is befagyasztották.

 

Gyönygyöspatán jelenleg 420 roma család lakik. A településen a civilek, a cigány kisebbség képviselői és a sajtó nyomására ma többszáz rendőr jelent meg.Hirdetmény
Ehhez a cikkhez eddig 4 hozzászólás érkezett.

#4   19530327  | 2011 Március 18 19:11:24 like(0) dislike(0)

Hát nagyon igazatok van, ehhez nincs mit hozzáfűzni,

Csak undorító, hányinger ez az egész hozzáállás.

#3   more  | 2011 Március 17 06:36:50 like(0) dislike(0)

Gyöngyöspatán nem történik más, mint az,hogy  a rendőrség biztosítja a nyilasok számára a zavartalan félelemkeltést ( provokációt) A kormány beleegyezésével és egyetértésével történi gyöngyöspatán minden! ( ha nem így lenne már rég megszüntették volna a törvénytelen állapotot)

 

Majd OV később elhatárolódik a törvénytelenségtől (de csak  finoman, ne hogy magára haragítsa Vona Gábort)) Aztán beszél majd a tyúklopásokról. ( ez jól hangzik) és eltereli a figyelmet a milliárdos sikkasztások elkövetöinek a nemzeti hovatartozásáról.

Farkas Flóri nyilván egyetért gyöngyöspata megszállóival, ( a nyilasokkal és a rendőrökkel) hiszen eddig meg sem szólalt ( még nem kapott engedélyt,)

 

GYÖNGYÖSPATAI ROMÁK! TÖRVÉNYEN KÍVÜL HELYEZTEK BENNETEKET.

DE TI MINJDEN TÖRVÉNYES ESZKÖZT HASZNÁLJATOK FEL A SAJÁT VÉDELMETEK ÉRDEKÉBEN!

 

 

 

#2   csalika  | 2011 Március 16 20:52:18 like(0) dislike(0)

mi lesz itt én ugy látom hogy csak a szokásos roma vezetők vesznek részt és szolallnak meg a cigányság érdekében,holvannak a parlamenti képviselőink,az orő vezetője és képviselői,sajnos a kormány a gárdát nem marasztalja el a parlamentbe is gárda ruhaba mennek be,mi meg csak nézünk mint a moziba,örülnék neki ha a gárda oda is kivonulna ahol nem cigányok ölnek lopnak hazudnak és öket a törvény sem bünteti úgy mint minket,a rendőrségnél is dolgoznak raszisták,de sajnos az ügyészség és a biroság sem külőmb, minden kép mi vagyunk rosszabb helyzetben,mert minket senki sem véd meg,ha igazunk van akkor sem,tisztelem és becsülőm azokat a roma vezetőket akik elmentek gyöngyöspatára isten áldja öket,szinte a sirás kerket minket mikor nézükk azt a videot amit feltettek az emlitett gyöngyöspatárol,isten mencse meg a testvéreinket ebben az országban,nem tudom meddig birjuk de egyszer elszakad a cérna és akkor rosszabb lesz mint ,56 ban volt, s pál

#1   romungro  | 2011 Március 16 19:41:11 like(0) dislike(0)

Hol van a Farkas(kutya)Flóri?! Ez az ő feladata lenne! Mikor szándékozik már kimenni, az öt megválasztó cigányok közé?


vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Február   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • „Így nem lehet öntudatos cigány polgárrá válni”

  • A Diverse Youth Network konferenciát tartott az Antirasszista világnapon Pécsett

  • „Elégettem az összes könyvemet, a Biblia kivételével” – Látogatóban Horváth Gyula költőnél

  • Az ORÖ is lemondásra szólítja fel Pócs Jánost

  • Elölről kéne kezdeni ezt az egész ügyetCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt