HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Kolompár nem tud MDF-fel való együttműködésről

betűméret csökkentése betűméret növelése
Címkék:  kolompár, mdf
2010 Március 16    Forrás: hírTV,Magyar Nemzet


Ez a cikk archív

Gyengébben állunk a kopogtatócédulák összegyűjtésével, mint amire előzetesen számítottunk - ismerte el Balogh József, az eredetileg önálló választási megmérettetést célul kitűző MCF - Roma Összefogás Párt elnökhelyettese a Magyar Nemzetnek. Állította, neki és Kolompár Orbán elnöknek jó ideje összegyűlt a megfelelő számú ajánlószelvénye. Azt azonban az elnökhelyettes nem árulta el, hogy ha valóban megvan a kellő cédula, miért nem adják le a választási irodán, miért nem található meg a valasztas.hu portálon egyetlen MCF-es jelölt neve sem.


Hirdetmény

Sem Kolompár Orbán, sem Csapody Miklós nem tud arról, hogy az MCF Roma Összefogás szövetkezne az MDF-fel - állítja a hír TV. Korábban az MCF elnökhelyettese nyilatkozott a Magyar Nemzetnek arról, a fórumtól nem kaptak ajánlatot, de megtiszteltetésnek vennék.

Balogh József ugyanakkor hozzátette: ajánlatot még nem kaptak. Nem tud ilyenről Kolompár Orbán sem. Az MCF Roma Összefogás jelöltjei közül eddig még senki sem adta le ajánlószelvényeit, pedig eredetileg önállóan indultak volna a választásokon.

Csapody nem válaszolt

Az MDF képviselő-jelöltje érdemben nem válaszolt arra a kérdésre, hogy hajlandóak lennének-e együttműködni az MCF Roma Összefogás Párttal. De tagadják azt is, hogy a Munkáspárttól kaptak volna kitöltetlen ajánlószelvényeket.

Eddig 5 MDF-jelöltnek gyűlt össze az induláshoz szükséges 750 kopogtatócédulája, a fővárosi listaállításhoz azonban 8 jelölt szükséges.

Csapody Miklós úgy látja: a vészcsengő megszólaltatása után 9-10 jelöltet is képes lesz állítani a demokrata fórum. A párt a héten már a szimpatizánsait is mozgósítaná az ajánlószelvények összegyűjtéséhez.
Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2021 Január   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Haláleset Csenyétén: a polgármester a mentősöket okolja

  • Közvetlenül a gyöngyöspatai családokkal próbál egyeztetni az állam

  • Gyöngyöspatai iskolaügy: Horváth László: sérti az emberek igazságérzetét a kártérítés

  • Rasszista demonstrációt hirdetett Miskolcra és Sályra a Mi Hazánk Mozgalom

  • Cigány autonómiaCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt