HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Kolompár nem tud MDF-fel való együttműködésről

betűméret csökkentése betűméret növelése
Címkék:  kolompár, mdf
2010 Március 16    Forrás: hírTV,Magyar Nemzet


Ez a cikk archív

Gyengébben állunk a kopogtatócédulák összegyűjtésével, mint amire előzetesen számítottunk - ismerte el Balogh József, az eredetileg önálló választási megmérettetést célul kitűző MCF - Roma Összefogás Párt elnökhelyettese a Magyar Nemzetnek. Állította, neki és Kolompár Orbán elnöknek jó ideje összegyűlt a megfelelő számú ajánlószelvénye. Azt azonban az elnökhelyettes nem árulta el, hogy ha valóban megvan a kellő cédula, miért nem adják le a választási irodán, miért nem található meg a valasztas.hu portálon egyetlen MCF-es jelölt neve sem.


Hirdetmény

Sem Kolompár Orbán, sem Csapody Miklós nem tud arról, hogy az MCF Roma Összefogás szövetkezne az MDF-fel - állítja a hír TV. Korábban az MCF elnökhelyettese nyilatkozott a Magyar Nemzetnek arról, a fórumtól nem kaptak ajánlatot, de megtiszteltetésnek vennék.

Balogh József ugyanakkor hozzátette: ajánlatot még nem kaptak. Nem tud ilyenről Kolompár Orbán sem. Az MCF Roma Összefogás jelöltjei közül eddig még senki sem adta le ajánlószelvényeit, pedig eredetileg önállóan indultak volna a választásokon.

Csapody nem válaszolt

Az MDF képviselő-jelöltje érdemben nem válaszolt arra a kérdésre, hogy hajlandóak lennének-e együttműködni az MCF Roma Összefogás Párttal. De tagadják azt is, hogy a Munkáspárttól kaptak volna kitöltetlen ajánlószelvényeket.

Eddig 5 MDF-jelöltnek gyűlt össze az induláshoz szükséges 750 kopogtatócédulája, a fővárosi listaállításhoz azonban 8 jelölt szükséges.

Csapody Miklós úgy látja: a vészcsengő megszólaltatása után 9-10 jelöltet is képes lesz állítani a demokrata fórum. A párt a héten már a szimpatizánsait is mozgósítaná az ajánlószelvények összegyűjtéséhez.
Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2019 Július   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Romagyilkosságok: kérdések, tíz év után is

  • A megtámadott kárpátaljai romákért emelt szót Farkas Félix a parlamentben

  • A Jezsuita Roma Szakkollégium felvételi felhívása

  • Szálka a szemben: az Auróra küzdelme az önkormányzattal

  • Csemer Gézára emlékeztekCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt