HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Rádió C: közgyűlés május 20-án

betűméret csökkentése betűméret növelése
2004 Május 13    Forrás: Index


Ez a cikk archív

Az első magyarországi roma rádió május 20-án tartja újabb tulajdonosi közgyűlését, amelyen megvitathatják a menedzsment egy héttel ezelőtti távozása nyomán kialakult helyzetet - tudta meg az MTI Csongor Annától, az egyik tulajdonos, az Autonómia Alapítvány igazgatójától szerdán.

Hirdetmény

Múlt kedden - alig egy hónappal kinevezése után - mondott le posztjáról Mark West ügyvezető és Daróczi Dávid főszerkesztő. Csongor Anna akkor úgy nyilatkozott, "kaptunk egy új koncepciót, ami nem találkozott minden elemében a tulajdonosok képviselőinek elképzeléseivel, mert mi azt a rádiót szeretnénk jobb minőségében megtartani, ami a rádió eddig volt".

Szavai szerint - bár a javasolt változtatások jelentős részével, ha vitatkozva is, de egyetértettek - nem volt idejük arra, hogy kifejtsék, melyek azok a sarokpontok, amelyeket megőrzendőnek tartanak a médiumban.

"A koncepció általuk történt ismertetése után, a közös vélemény kialakítása előtt felmondtak" - közölte, hozzátéve, hogy felkérte a médium ügyvezetőjét, kezdeményezze a tulajdonosi testület ülésének összehívását "a további munka kereteinek kialakítása érdekében".

Alig egy héttel lemondása előtt beszélt Mark West arról az MTI-nek, hogy az átalakítással kapcsolatos elképzeléseit már kidolgozta és letette a tulajdonosok asztalára. Hozzátette, "ez mindenképpen egy közszolgálati rádió, amelynek nem több zenét kell adnia, hanem azt kell megtalálnia, mikor és milyen műsor érdekli leginkább a hallgatókat".

Mark West akkor megjegyezte, hogy a jelenleg 70-80 százalékot kitevő pályázati pénzek arányát három-öt év alatt látja lefaraghatónak 30-40 százalékra.Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Július   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Újvidék lesz egy hétig Európa roma ifjúsági fővárosa

  • So keres, Europa?! – Roma fiatalok üzenete Európa kormányainak és politikusainak

  • Jesse Jackson polgárjogi harcossal emlékezünk a roma holokauszt áldozataira Birkenauban

  • Jesse L. Jacksonnnal emlékezett félezernyi roma fiatal a roma holokausztra Krakkóban

  • Jesse L. Jackson beszéde a roma holokauszt 75. évfordulójánCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt