HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Az MSZP-s toborzó a téma

betűméret csökkentése betűméret növelése
2004 Január 03    Forrás: Magyar Nemzet


Ez a cikk archív

Kolompár Orbán kezdeményezésére a jövő héten Szombathelyen tanácskozik az MSZP vasi elnöksége, az OCÖ országos vezérkara, valamint a Vas megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzatok Szövetségének vezetősége - értesült a Magyar Nemzet.


Hirdetmény

A találkozón a Horváth Csabának, a cigány kisebbségi önkormányzat megyei elnökének karácsony előtti kijelentése nyomán kirobbant botrányról lesz szó. Emlékezetes: Horváth szerint a szocialisták pénzt, munkát vagy pályázati lehetőségeket ígértek a romáknak, ha belépnek az MSZP-be.

Szabó Lajos, a legnagyobb kormánypárt megyei elnöke és Szücs Gábor, a párt megyei szövetségi tanácsának elnöke ezt követően állításainak bizonyítására szólította fel a kisebbségi vezetőt. Horváth a Magyar Nemzetnek elmondta: a belépési nyilatkozatokból és hangkazettákból álló bizonyítékait eljuttatta az MSZP etikai bizottságához, igazát kész akár a bíróságon is megvédeni.

Horváthtól az OCÖ nevében Kövesi Vilmos elnökhelyettes is elhatárolódott, ugyanakkor azt is elmondta: Csík Tamással, a szocialista párt romatagozatának vezetőjével tárgyalásokat folytat annak érdekében, hogy Vas megyében is kiépüljön az MSZP romatagozata.

Kolompár Orbán a napilapnak elmondta: nem tartja szerencsésnek Kövesi kijelentését, hiszen az OCÖ-nak pártoktól függetlenül kell képviselnie a hazai cigányság érdekeit. A napilap megkereste Szabó Lajost, az MSZP megyei elnökét is, aki azonban Kolompár Orbán kérésére hivatkozva nem kívánt nyilatkozni.
Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Május   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • A Besh o droM húsz évét ünnepli a Kobuci Kertben

  • Mi Hazánk: a magyarok elutasítják a cigánykérdés szőnyeg alá söprését

  • Celldömölki társulat nyerte az ötödik Komlói Amatőr Színházi Találkozó fődíját

  • Ferenc pápa bocsánatot kért a romáktól a történelmi diszkrimináció miatt

  • Ferenc pápa bocsánatot kért a cigányoktól ErdélybenCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt