HÍRDETÉS


VIDEO
vissza

A cigányok nem magyarok Bírónő?

2010 Október 30 
Hirdetmény
Közösség tagjai elleni erőszak miatt letöltendő börtönbüntetésre ítélte a Miskolci Városi Bíróság egy roma önvédelmi csoport többségét. A 11 tagú cigány társaság tavaly március 15-én hajnalban támadott meg és vert szét egy autót, amelyben 2 fiatal férfi és egy nő ült.

Hirdetmény


Ehhez a cikkhez eddig 1 hozzászólás érkezett.

#1   Deiure  | 2010 Október 31 12:31:22 like(0) dislike(0)

Amikor a TV-ben mutatták a tárgyalást, nem figyeltem az elején csak később hallottam , hogy ez az egész egy miskolci esemény miatt történt. Az eset ugyanolyan mint a 2009. novemberében történt Sajóbábonyi ügy. Minden körülmény ugyanolyan ( autó, utasok száma, garázdaság, "meghaltok magyarok" kiáltások stb.. A romákat érintő hírek, miszerint jönnek és megtámadnak minket gárdisták,elindultak felénk, menjünk védjük meg magunkat. Aztán ami történik ebben a felfokozott állapotban.Rendőri jelenlét, akik csak ugye megszokott módon járőrőznek semmit sem tudva, aztán véletlenül arra kirándul egy autó ( csalinak), amelyet mint horog a romák bekapnak( provokáció) és mi az eredmény, közösség tagja elleni erőszak ( nem garázdaság) ebben az esetekben megállapítják az etnikai indítékot, hiszen nem roma magyar etnikumról van szó, cigány magyarok nemroma magyar közösséget izgatnak a saját telepükön, akik csak véletlenül este kirándulnak egyet a számozott utcákban, Sajóbábonyban.

Behúztak minket a csőbe, aztán pedig koncepciós per során hírt csinálnak, leültetnek embereket 4-5 évre, miközben S. Tamás, aki a rendőröket páholta csak garázdaságot követett el és 10 hónapot kapott és 300 ezer pénzbüntetést, úgy hogy mentesül a büntetés jogkövetkezményei alól, nem marad priusza sem, hiszen az egyik honatyánk. Ez a magyarországi igazságszolgáltatás cigány iskola példája.


vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2019 Június   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Kárpátaljai magyar cigányok ellen hajtottak végre pogromot

  • Az ukrán nagykövet is elítélte a kárpátaljai romák elleni támadást

  • Közmunkások lázadása - Ne legyen kötelező méltatlan munkát elfogadni

  • Fizetős játszótérről nyilatkozott, elvitték a rendőrök

  • Járóka Lívia: véget kell vetni a kárpátaljai romák bántalmazásának!CÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt