2024 April 25., Thursday/Márk napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Teleki László: A gyógyítóknak is segít, aki oltat
2021. 01. 14. 00:00

Fontosnak tartom, hogy a koronavírus- járvány elleni védőoltást minél többen, minél hamarabb beadassuk magunknak – mondta Teleki László, a Nagykanizsai Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke.

– Nem lehet elégszer hangoztatni, hogy a járvány terjedését csak az oltással lehet megállítani – jelentette ki Teleki László, hozzátéve: mindenki maga dönt a kérdésben, de nem vitás, vállalni kell az oltást, hogy visszatérhessünk a járvány előtti életünkhöz.


– A szkeptikusok gondoljanak bele abba, hogy mennyien hoznak ma is rengeteg áldozatot azért, hogy a védőoltást biztosító vakcinát kifejlesszék, mi pedig hozzájuthassunk – folytatta Teleki László.

 

Teleki László, a roma önkormányzat elnöke Fotó: archív/GSZ

 

– Gondoljunk azokra az orvosokra, ápolókra is, akik azért küzdenek, hogy sokkal kevesebb áldozat legyen. Tartsuk tiszteletben mindannyiuk erőfeszítéseit azzal, hogy bízunk azok tudásában, akik kifejlesztették a vakcinát, hiszen az egészségügyben dolgozók munkáját azzal segíthetjük, hogy kevesebben leszünk betegek az oltást követően. Magam is várom, hogy megkaphassam a védőoltást, ami biztonságot és kiszámíthatóságot hozhat.

 

Teleki László hozzátette: örömmel állnak mindazok rendelkezésére, akiknek a védőoltásos regisztrációhoz segítségre van szükségük