HÍRDETÉSHÍREK
Részletes kereső
 Az utóbbi 2 hétből 1 hónapból 1 évből
 

Farkas Flórián nagyinterjút adott az őt körülvevő ügyekről

Farkas Flórián a Blogstarnak adott interjújában beszél a rajta keresett 1.6 milliárd forintról, a vér szerinti apjával való viszonyáról, és hogy szerinte hogyan és miből gyártanak híreket ellenfelei.

Kamupártok - Az ajánlóív-hamisítások ügyében is tart még a nyomozás

Több mint három éve nyomoz a rendőrség a 2014-es országgyűlési választásokon indult pártok ajánlóív-másolási és csalási ügyében, de gyanúsítottja még nincs az ügynek – tudta meg a RomNet.

A Fidesz újra magához öleli Farkas Flóriánt!

A kormánypártnak nem számít, hogy már megszámlálhatatlan büntetőügyben vetődhet fel a Lungo Drom elnökének esetleges érintettsége, a szavazatok reményében magához öleli a Fidesz Farkas Flóriánt.

Brutálisan megszorongatták Farkas Flóriánt a köztévén

Összesen négyszer szólalt meg a köztévé riportere Farkas Flóriánnal készített interjúja során, de ez a négy mondat éles pengeként szabdalta darabjaira a ködösítés, mellébeszélés lehetőségét is.

Farkas az "örök szövetséges" - Ám vannak, akit nem törődnek bele

A Fidesz és a Lungo Drom választási megállapodása nem hatotta meg Farkas Flórián ellenfeleit: nemzetközi bírósághoz fordulnak.

Farkas Flórián miatt tüntettek a szocialisták

A szocialisták a Fidesz Lendvay utcai székházánál tiltakoztak, amiért a kormánypárt annak ellenére védi Farkas Flóriánt, hogy több büntetőeljárás is folyamatban van ellene.

„A cigányság nagy része kiábrándult Farkasékból”

Morálisan és szakmailag is megbukott Farkas Flórián, a cigányság nagy része kiábrándult a Lungo Dromból – mondta egy mostanában a Generációk elnöke, Hegedüs Norbert Newsroom című műsorunkban.

Az adófizetőknek fáj, a Fidesz jól jár vele

Nyomoznak a hatóságok a Magyarországi Cigány Párt és a Zuschlag Jánoshoz köthető párt, az Új Dimenzió ellen – derítette ki Célpont című műsorunk.

Cigányteleptől az orvosi egyetemig

Az öcsödi Rostás Gusztávnak már kisgyermek korában megjósolták: biztosan a sitten végzi. Az iskolakerülő srác minden balhéban benne volt, ismerték is a faluban, mint a rossz pénzt.

A holokauszt roma áldozataira emlékeznek a Nemzetiben

Az auschwitzi és a birkenaui koncentrációs tábor áldozataira, és az ottani lázadásra emlékeznek május végén a Nemzeti Színházban rendezendő, 371 csillag című előadással.

Nincs az a pénz, amiért Orbán elengedné zűrös ügyekben nyakig ülő tanácsadóját

A források elosztását figyelemmel kísérte – mondja maró gúnnyal egy kormányzati felelős Farkas Flórián tevékenységéről.

Ajtai Tibor és új szervezete máris felkínálta magát a Fidesznek

Farkas Flórián egykori szövetségese, Ajtai Tibor új szervezete nevében már most felkínálta magát a Fidesznek a jövő évi választásra, elutasítva az ORÖ szószólói listáját.

A holokauszt csehországi roma áldozataira emlékeztek a Prága melletti Letyben

A holokauszt csehországi roma áldozataira emlékeztek szombaton a Prágától délnyugatra fekvő Letyben.

Teleki László: meddig tart az ORÖ és a kormány törvénytelenségének határa?

Teleki László MSZP-s képviselő Farkas Flórián és az általa vezetett ORÖ ügyeit, és a RomNet által nyilvánosságra hozott, a Kormányhivatal ellen folyó nyomozást tette szóvá az Országgyűlésben.

Puccs, kizárások, egyeduralom: Kitálalt a Lungo Drom egyik vezetője

Vajda László, a Lungo Drom alelnöke, az ORÖ képviselője társaival most kiteregetnék az előző vezetés „szennyesét” és újragombolnák a hazai roma érdekképviseletet.

Nyomozás indult a volt józsefvárosi fideszes képviselő ellen

Üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt nyomoznak a Fidesz korábbi józsefvárosi képviselője, Balogh István Szilveszter ellen.

Farkas Flórián vesztegetési ügyében nyomoz az ügyészség


(archív)

Az ORÖ-s szavazatvásárlás miatt indult vesztegetési ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség kérni fogja Farkas Flórián mentelmi jogának felfüggesztését is – nyilatkozta több érintett a RomNet-nek.

Farkas Flórián egykori szövetségeséhez állnak át a roma politikusok


(archív)

Hegedüs Norbert fideszes képviselőt egy új szervezet létrehozásán dolgozik, ami miatt állítólag százak fordítanak hátat a miniszterelnöki biztos által vezetett formációnak.

Nyomoz a rendőrség az ORÖ-t felügyelő Kormányhivatal ellen


(archív)

Hivatali visszaélés gyanújával nyomozást rendelt el a rendőrség az ORÖ törvényességét felügyelő kormányhivatal ellen – értesült a RomNet hétfőn.

Kórházi ágyában vette át az Emberi Hang Életműdíját Törőcsik Mari


(archív)

A kórházban adta át Törőcsik Marinak az Emberi Hang életműdíjat az elismerés alapítója és Tolnai András, nótakirály. Épp a díjátadáskor tett látogatás a színművésznél Orbán Viktor kormányfő is.

Az Opre Roma Párt törvényességi ellenőrzését kérte a nemzet feljelentője


(archív)

Alaptörvény-ellenesen működhet az Opre Roma Párt, ezért a politikai tömörülés törvényességi ellenőrzését kérte a Pest Megyei Főügyészségtől a nemzet feljelentőjeként ismert Tényi István.

„Befőttek lesznek a közmunkások, ami megbuggyan”


(archív)

A cigány nők helyzetéről beszélt az ENSZ konferenciáján Bogdán László cserdi polgármester, aki szerint a roma férfiak körében elterjedt macsó szemlélet súlyos károkat okoz az egész országnak.

Pápai Joci: "Büszke vagyok, hogy cigány emberként képviselhetem Magyarországot"


(archív)

Óriási érdeklődés várta Pápai Jocit, az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyzőjét. Az énekes Kijevben a sajtótájékoztató után még órákig adott interjúkat.

JOBBIK: AKI CIGÁNY TERÜLETI AUTONÓMIÁT KÖVETEL, AZ NEM A MAGYAR NEMZET RÉSZE


(archív)

Hazudik az a roma kamupárt, amely azt állítja, hogy a cigányság "területi autonómiájáról" tárgyal a Jobbikkal.

Embercsempészésért két évet kapott Horváth Aladár fia


(archív)

Bűnszervezetben elkövetett embercsempészésért két év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság a cigány pártot szervező, liberális jogvédőként is tevékenykedő Horváth Aladár fiát.

Faképnél hagyják Farkas Flóriánt: kidőlhet a Lungo Drom Orbán tanácsadója alól


(archív)

Százas-ezres nagyságrendben hagyhatják el a Farkas Flórián vezette Lungo Dromot a miniszterelnök multifunkciós romaügyi biztosában csalódott tagok - írja a HVG.

NINCSENEK SOROS-CIGÁNYOK, TÁRSADALMI ÜGYEK VANNAK


(archív)

A lehető legalkalmasabb pillanatban került a napvilágra Dr. S. Ágnes ügye, aki sikertelen pályázata miatt évek óta perben áll a CEU Roma Programjával.

Köztartozók és jogerősen elítélt tagok az ORÖ-ben


(archív)

Méltatlanság jogcímén már hónapokkal korábban meg kellett volna fosztani legalább féltucatnyi képviselőt mandátumától az ORÖ-ben, de nem tették meg, mert az elnök így tudja biztosítani többségét.

Nem kapta meg a menedékjogot Kanadában Mohácsi Viktória


(archív)

Több mint öt év után zárult le az az eljárás Kanadában, amelyben az egykori SZDSZ-es, EP-képviselő, Mohácsi Viktória politikai menedékjogért folyamodott, de kérelmét elutasították.

Mellen ütötték az MSZP-s képviselő lányát aláírásgyűjtés közben


(archív)

Egy férfi megtámadta Teleki László MSZP-s parlamenti képviselő lányát Nagykanizsán aláírásgyűjtés közben.

Újabb nyomozás indult a roma önkormányzatnál


(archív)

Hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomozást indított a Budapesti Rendőr-főkapitányság az Országos Roma Önkormányzatnál – tudta meg a Magyar Nemzet.

A hagyományos éttermi cigányzene népszerűsítésére hirdettek pályázatot


(archív)

A hagyományos éttermi cigányzene támogatása és népszerűsítése céljából hirdetett pályázatot a főváros turisztikai szempontból frekventált helyszínein működő éttermek számára.

Jogerős: óriásit bukott a roma önkormányzat


(archív)

Nem húzhatja tovább az időt az ORÖ, ki kell hogy fizesse annak a 4500 táblagépnek az árát, amelyet hátrányos helyzetű diákok számára rendelt egy informatikai vállalkozástól.

MSZP: burkoltan zsidóznak Soros lejáratásával


(archív)

Az ellenzéki képviselők élesen bírálták a civil szervezeteket vegzáló, a kormány és a kormánypárti képviselők által benyújtott törvényjavaslatot szerdán az Országgyűlésben,

Távoznia kellett a humántárcától, mert a CEU-n tanít


(archív)

Távoznia kellett az Emmi háttérintézményétől egy vezető beosztású alkalmazottnak, aki folyamatos, személyeskedő politikai támadásoknak volt kitéve azért is, mert óraadó tanárként dolgozik a CEU-n.

Egy cigány asszony vitája a CEU-val – 65 milliót követel az egyetemtől


(archív)

Egy cigány származású asszony azt állítja, ő az egyedüli a világon, aki felvételének elutasítása miatt beperelte a CEU-t.

A nőket tönkretevő cigány macsóságról beszélt az ENSZ-ben Cserdi polgármestere


(archív)

A közelmúltben érkezett haza Amerikából Bogdán László. A nagy visszhangot kiváltó akcióiról ismert cserdi polgármester három hetet töltött távol, és élményekben gazdag útról számolt be.

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2017 Május   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉSEGY ÉVE TÖRTÉNT
 • Hősök Napja - Megemlékezés Hatvanban

 • Megszólal a nagykövet

 • A SZÁMOZOTT UTCÁKKAL KAPCSOLATOS INTÉZKEDÉSI TERV ELFOGADHATATLAN

 • ORÖ: Híd a semmibe - Feltölthetik a romakasszát

 • Az Emmi cigányügyi tanácsadója lett Osztolykán ÁgnesCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:


 • sosi - na mi van?
  www.sosinet.hu

  Decade of Roma Inclusion

 • Rádió C  100 Tagú Cigányzenekar  MTV-Roma magazin